T
Tetro
Гостин
а од Saladin ке има? и тој сликаше.:nesum:Подоцна ќе има уште 10-тина фотки у галерија, од апаратот на Фликс
а од Saladin ке има? и тој сликаше.:nesum:Подоцна ќе има уште 10-тина фотки у галерија, од апаратот на Фликс
Ако ги прати, можеби и ќе имаа од Saladin ке има? и тој сликаше.:nesum:
Сине пиши на профил дали сум те сликал па ќе ти ги пратам.а од Saladin ке има? и тој сликаше.:nesum:
Прати му ги на Марјан или дај ги сите и да му ги пратам, ако ти е срам.Сине пиши на профил дали сум те сликал па ќе ти ги пратам.
Криво ви е што сте на слики само со шишиња?
Ја иам уше една импресија од собиранкава шо не ја спомнав претходно...Оваа собиранка ми беше врв шо се тиче ГРДИ фотки од мојата нефотогенична фаца.
Да, знам дека грдите често се тешат како се нефотогенични и да знам дека увек искривено испаѓам на фотки, али ова фото-уткиве годинава не се хумани у курац. Хорор ебаго* (*tribute to ABC)
И јас истово ко ада... истата импресија за себе ја имам!:nesum:
Да бе, у живо...А, како ќе ни дудлаат по мсн и ќе си фатиме дечко/цура од форум (ова со цурите за ГадХејАсОл - welcome to the butt ugly madafuckerz photo club :backУбави сте и двете. веѓи1
Баталете сликите, ние у живо што сме ве виделе - знаеме.
И тоа што викаш, у живо муабет више не се праиДа бе, у живо...А, како ќе ни дудлаат по мсн и ќе си фатиме дечко/цура од форум (ова со цурите за ГадХејАсОл - welcome to the butt ugly madafuckerz photo club :back