M
Mussolini
Гостин
nema da sum u mk koo kee zabavata... :zid:
Добредојде на форумов. За возрасни категории некогаш организираме мини-собиранки 25+ :star:E pa vaka:Bidejki sum nova ovdeka bi sakala nekoj da mi kaze dali ke ima i povozrasni megu prisutnite(mislam nad 25)????
Haha da ne ispadnam kao zalutana vo mlado drustvo)
Potvrda prakam odkako ke dobijam odgovor:helou:
Значи ако имам партнерка, стриктно е забрането да се дружам.Зелено -
Зелената боја означува слободна личност.
Личност која бара партнер/ка
А најчесто и личност која е добредојдена за дружба
Портокалово -
Претпоставувам дека повеќето ке бидат облечени во Портокалова комбинација .
Оваа комбинација означува дека личноста е расположена за дружење.
Црвено -
Црвената комбинација означува дека имате партнер
Оваа комбинација ја отсликува личноста како Незаинтересирана за Дружење!
Се надевам дека на тие што не им беше јасно им се Објасни
Поздрав! :back:
Зависи каков ти е Партнерот - ПартнеркатаЗначи ако имам партнерка, стриктно е забрането да се дружам.
Епа ајде за сите што имаат партнер(ка), да се резервира посебно ќоше од Миднајт, и таму да се соберат во купче, и нормално, никој со никого да не зборува.
Инаку, доаѓам, во несемафорска бело-црна комбинацијa.
Штета, ќе нема на кого да му се пуштамУбаво да си поминете
упаљач1Штета, ќе нема на кого да му се пуштам
Еве доагам и јас ке праам шо ке праам ке се организирам некако .....ке ме познаете одма најизгубената фаца таму шо нема појма кој е шо е ......ко ке видете таков ја сум.
:smir::smir::smir:
see ya
Ах да ај да си кажам мош ке му олеснам некој ...вака дека ке идам со кола најверојатно па кој не може да се снајде со превоз од Велес,Струмица шо знам околу Штип тие шо се нека каже има место кај мене.
Превоз ти нуди момакот, јас ќе сум во СК изгледа и изгледа ќе одам на собиранката, за други струмичани, незнам... :salut:Од источна Македонија, струмичани поточно, колку има?
Каде како што за превоз?
еј еј еј еј еј!Штета, ќе нема на кого да му се пуштам
Ооо златен, да ме остаат да стискам ја плеј, има цревата да си ги исповраќате (Јас сум за Гадхејтасол да врти музика. Боргор, Мирко и Славко.. цела вечер
Баш штета што си мало за мене. Немаше да си слободен појќе после таа вечер ... ама ај ...:smir:Семафор или не семафор јас сум слободен хахахахаха