Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
п.с. а шо е финтата со семафорот? ме мрзи да читам на претходната тема па нека подобјасни некој накратко.

Тоа значи да одиш кај Есма пред собиранка и да си одбереш облека.
Оние кој што клателе знамиња на последните избори нека дадат по една блуза,сигурно имаат десетина што ги чуваат за мешање ајвар.
А бидејќи јас ја смислив комбинацијата за вечерта,ќе ми треба само портокалово марамче со црвени везови ако му се наоѓа на некој :)
Датумов е погоден,местото исто така,останува уште квалитетно да се нацоцаме и забавуваме :))

Одлично! Конечно! :vozbud:

Инаку, јас лично нема да го почитувам семафорот, зашто некако ми делува усилено. Јас ќе си дојдам онака како што ќе ми дојде инспирацијата за облекување таа вечер.

Е па се гледаме тогаш и таму. :helou:

Доаѓам!!:vozbud:
Таман ден после колоквиумска, на раат ќе си се изжуркам!:)

За семафорот, ако најдам некој зелен/портокалов детал ќе го искористам:)

се гледаме:lollipop:

И јас се пријавувам,одиме одиме :pipi:

Семафор ке има ???
Аааа Леандра сеа сите у зелено ке дојдат :pos:
Ја ке носам црвена пантаљона,зелено одело и портокалова машња,комбинација ала Тошо малерот :pos::pos:

И јас се пријавувам,одиме одиме :pipi:

Семафор ке има ???
Аааа Леандра сеа сите у зелено ке дојдат :pos:
Ја ке носам црвена пантаљона,зелено одело и портокалова машња,комбинација ала Тошо малерот :pos::pos:

Ке праиме Интерашка собиранка ?Да си резервираме сепаре само со интераши :pos: ја не доагам во зелено ни плаво,туку во фенси кошулче :)

Тоа значи да одиш кај Есма пред собиранка и да си одбереш облека.
Оние кој што клателе знамиња на последните избори нека дадат по една блуза,сигурно имаат десетина што ги чуваат за мешање ајвар.
А бидејќи јас ја смислив комбинацијата за вечерта,ќе ми треба само портокалово марамче со црвени везови ако му се наоѓа на некој :)
Датумов е погоден,местото исто така,останува уште квалитетно да се нацоцаме и забавуваме :))
Аха, ја сватив поентата.

Ќе се потрудам да имам нешто зелено на мене (освен мозокот :kez:) со портокалови примеси :). Па и да неам ништо од споменатото, чудо големо. Битно да се дружиме, а дека ќе падни квалитетно “озрачување“ не се сомневам воопшто.

п.с. таман ќе ја скратам листата на личности кои што чекаат да се запознаеме :)

Имав опција дали да одам на концертов на Црвена Јабука или на собиранкава.
Се одлучив за собиранкава иако имам и карта купено од 500че:),а толку му се радував на концертов:(
Се надевам дека ќе ме дружит некој за да не ми е мака после..И да не сум ко изгубен Германец-.-
Значит идам:)
Облека имам испланирано веќе,не го поштовам семафоров:love:

Хех, се падна во колоквиумска. Али ипак, доаѓам со +1. :)
:back:

Се одлучив за собиранкава иако имам и карта купено од 500че:),а толку му се радував на концертов:(
Се надевам дека ќе ме дружит некој за да не ми е мака после..И да не сум ко изгубен Германец-.-
Ми имаш број :) Уствари го сменив хаха

Извини...а зашто да не идеш и на концертот и на собиранката? :helou:

Ке има танцовни стискавци на балади од Брајан Адамс и Белазмија?

Мора да се испоштува и тоа во оваа игранка...

бапнете анкета у врска со семафорот !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom