Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ке праиме Интерашка собиранка ?Да си резервираме сепаре само со интераши :pos: ја не доагам во зелено ни плаво,туку во фенси кошулче :)

Се избацуваме у дресови. :pos: (шала)

Се гледаме таму. :wink:

Мене једина работа што ме нервира во Миднајт избацивачите, дека ми правеле проблеми при влагање дека наводно е фулл дискотеката а уствари само треба да свртиш број на некој твој пријател што има резервирано таму и те пуштаат.

Затоа сакав да прашам Што доколку прават проблем на врата?

Се избацуваме у дресови. :pos: (шала)

Се гледаме таму. :wink:

Ако треба дрес со сакич :)

Мене једина работа што ме нервира во Миднајт избацивачите, дека ми правеле проблеми при влагање дека наводно е фулл дискотеката а уствари само треба да свртиш број на некој твој пријател што има резервирано таму и те пуштаат.

Па ти Роки си или кој си? Најмал проблем би ти биле избацивачите XDD

Ако треба дрес со сакич :)

Ќе ми титнеш мене, и проблемот ќе биде решен. :tv:

Па ти Роки си или кој си? Најмал проблем би ти биле избацивачите XDD

Абе мене не ми е проблем ке се снајдам али за другите ми е повеке,,дека копилињата на врата се доста ригорозни ако не си " Среден" ко што треба

Ќе ми титнеш мене, и проблемот ќе биде решен. :tv:

Тони беше менаџер во Ла Фабрик ? :pos:

Влезот е слободен за сите, а локалот е резервиран исклучиво за нас - така да бидете сигурни дека нема да има проблеми на врата. Баш поради тоа и се одлучивме журката да ја правиме од 20:30 до кај полноќ. Понатаму, ќе се организираме за афтер-парти :)

Како да дојдеме ние од ресен како се цените?дали е дозволен влез за малолетници?

Каунт ми ин:vozbud:
@панкбустер
и да не е дозволен влез за малолетници ке не пуштат ние сме кајгана мадрфакерс

Абе кој е dj јот на сличено :smee:

Каунт ми ин:vozbud:
@панкбустер
и да не е дозволен влез за малолетници ке не пуштат ние сме кајгана мадрфакерс

Хахахах ама не е тоа проблемот јас сум изгорен за такви работи ама патот ме мачи мене :(

Еве доагам и јас ке праам шо ке праам ке се организирам некако .....ке ме познаете одма најизгубената фаца таму шо нема појма кој е шо е ......ко ке видете таков ја сум.
:smir::smir::smir:
see ya
Ах да ај да си кажам мош ке му олеснам некој ...вака дека ке идам со кола најверојатно па кој не може да се снајде со превоз од Велес,Струмица шо знам околу Штип тие шо се нека каже има место кај мене.

Официјално се пријавувам!
Се гледаме таму!

E pa vaka:Bidejki sum nova ovdeka bi sakala nekoj da mi kaze dali ke ima i povozrasni megu prisutnite(mislam nad 25)????
Haha da ne ispadnam kao zalutana vo mlado drustvo:))

Potvrda prakam odkako ke dobijam odgovor:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom