D-r-ot
од поликлиника
Ке праиме Интерашка собиранка ?Да си резервираме сепаре само со интерашија не доагам во зелено ни плаво,туку во фенси кошулче
![]()
Се избацуваме у дресови.

Се гледаме таму. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке праиме Интерашка собиранка ?Да си резервираме сепаре само со интерашија не доагам во зелено ни плаво,туку во фенси кошулче
![]()
Се избацуваме у дресови.(шала)
Се гледаме таму. :wink:
Мене једина работа што ме нервира во Миднајт избацивачите, дека ми правеле проблеми при влагање дека наводно е фулл дискотеката а уствари само треба да свртиш број на некој твој пријател што има резервирано таму и те пуштаат.
Затоа сакав да прашам Што доколку прават проблем на врата?
Мене једина работа што ме нервира во Миднајт избацивачите, дека ми правеле проблеми при влагање дека наводно е фулл дискотеката а уствари само треба да свртиш број на некој твој пријател што има резервирано таму и те пуштаат.
Ако треба дрес со сакич![]()
Па ти Роки си или кој си? Најмал проблем би ти биле избацивачите XDD
Ќе ми титнеш мене, и проблемот ќе биде решен. :tv:
Влезот е слободен за сите, а локалот е резервиран исклучиво за нас - така да бидете сигурни дека нема да има проблеми на врата. Баш поради тоа и се одлучивме журката да ја правиме од 20:30 до кај полноќ. Понатаму, ќе се организираме за афтер-партиМене једина работа што ме нервира во Миднајт избацивачите, дека ми правеле проблеми при влагање дека наводно е фулл дискотеката а уствари само треба да свртиш број на некој твој пријател што има резервирано таму и те пуштаат.
Каунт ми ин
@панкбустер
и да не е дозволен влез за малолетници ке не пуштат ние сме кајгана мадрфакерс
Бушаф ќе пушта музиче?