Гратис Гушкање!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Ејјј ѕверско е ова гушкањевоо :pipi:Јас вчера кога шетав низ градов ги видов и си се гушкав со пола од нив :pipi:и навистина е убаво чуството кога ќе те гушне некој така :wub: од сега секоја сабота од 13 до 15 часот ќе бидам на плоштад :helou:
И следен пат кога ќе гушкате..на таблата пишете кој сте од форумов :kesa: :):):)
Благодариме на поддршката. Инаку не гушкаме секоја сабота туку една до две во месецот. За секоја наредна акција ќе известувам во оваа тема. :)

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Што е финтата со ова гушкањево ?
Тоа е проект на организацијата Млади за Љубов. Го поттикнуваме ширењето љубов помеѓу луѓето со тоа што ги гушкаме случајните минувачи и на многумина им го разубавуваме денот. Исто така и собираме добротворен прилог. Парите од вчера ќе бидат донирани на сметката отворена за лечење на малиот Јане кој боледува од мускилна атрофија.

T

TaMчЕ

Гостин
Благодариме на поддршката. Инаку не гушкаме секоја сабота туку една до две во месецот. За секоја наредна акција ќе известувам во оваа тема. :)
Теее сега се разочарав :(
Јас викам секоја сабота ќе си гушкам некој :):)
...Благодарам за известувањето :)

Simona k

speechless
Член од
22 март 2010
Мислења
29
Поени од реакции
3
Мислам дека гушкањето исполнува повеке дури и од бакнеж. (барем мене ) Така осекам дека сум сакана . Дури почнувам да ги гњавам луѓето околу мене бидејки само ги гушкам Најсрекна сум кога има free hugs на плоштад :je: :smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Најсрекна сум кога има free hugs на плоштад :je: :smir:
Мене најубаво ми беше кога некои трчаа накај нас за да не гушнат или доаѓаа сами.
Морам да признаам дека поретки беа таквите, ама срце ми се исполнуваше.свит:
Следи ја темава и дојди на плоштад да се изгушкаш со сите :)
лове:

и шо значи тоа?
дека гушкиве демек ќе ги разнежнат тие кој немаат домашна љубов?
лол, гушкањево е од курташак, ништо више.
Не можев да коментирам зашто немав искуство со кампањава, ама можам сега да ти одговорам дека да.
Имено, имаше луѓе кои од далеку ги гледаш дека се нервозни или тажни и кога ќе им се појавиш со таблата, насмевка и понуда за гушкање, сите се насмевнуваат и им олеснува, па си продолжуваат по патот насмеани.
Има луѓе на кои им треба една прегратка токму во тој момент.
Имаше доделување на некои награди, па победничката што беше во кола, застана, го отвори прозорот и не гушна, едноставно сакаше да ја сподели среќата што ја чувствуваше.
Имаше луѓе кои не не гушкаа нас, но се гушкаа со тој што беа-ако не друго барем ги потсетивме дека треба да споделат љубов меѓу себе.
Дефинитивно е убаво чувството кога ќе направиш некој да се насмевне и да почувствува љубов и блискот бар за миг.
Секој заслужува љубов, допир, внимание и нежност а кампањава го овозможува баш тоа.

Знам дека сум лигуш, ама шо да праам коа сакам да гушкам и да ширам љубов :)))))

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
И јас сакам некогаш да ги фатам гушкачите!

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Саботата 3 пати се гушкав:wub:,што да правам кога цело време се движев во тој дел :).
Убава кампања е, се шири позитивна енергија или барем ја го доживувам така. Се ми се чини дека сега има повеќе гушкачи за разлика од лани. Убаво.

Единствено нешто што не ми се свиѓа е тоа што,барем ја кога поминав 3 пати од тука, само 3-4 гушкаа активно и идеа од човек на човек а останатите беа цело време во круг и чекаа да дојдат до нив. :)

п.с поздрав до високиот дечко кој премногу стега кога гушка, ми ги скрши коските :)))

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Саботата 3 пати се гушкав:wub:,што да правам кога цело време се движев во тој дел :).
Убава кампања е, се шири позитивна енергија или барем ја го доживувам така. Се ми се чини дека сега има повеќе гушкачи за разлика од лани. Убаво.

Единствено нешто што не ми се свиѓа е тоа што,барем ја кога поминав 3 пати од тука, само 3-4 гушкаа активно и идеа од човек на човек а останатите беа цело време во круг и чекаа да дојдат до нив. :)

п.с поздрав до високиот дечко кој премногу стега кога гушка, ми ги скрши коските :)))
Благодариме на поддршката. Инаку да, има многу повеќе гушкачи од лани. Во саботата не бевме собрани сите. Секој понекогаш има некои неодлиожни обврски. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Благодариме на поддршката. Инаку да, има многу повеќе гушкачи од лани. Во саботата не бевме собрани сите. Секој понекогаш има некои неодлиожни обврски. :)
кажи дали ке има во сабота пак

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе ова гушкањево малце ми е безвезно.. али ај

Kajgana Shop

На врв Bottom