Гратис Гушкање!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
@LordDragonII: На некои токму таа домашна љубов му фали. Ние ќе бидеме тука за тие луѓе и ќе пробаме колку толку да ги усреќиме. До сега се надевам дека сме им го разубавие денот на многу луѓе. Планираме тоа да го правиме и понатаму.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
и шо значи тоа?
дека гушкиве демек ќе ги разнежнат тие кој немаат домашна љубов?
лол, гушкањево е од курташак, ништо више.

у глобала не постои никаква љубов ако така се гледа веќе, скриената намера е вистинската љубов :wink:
а и претходно да имало некаква си љубов, тата трае не повеќе од пола година... затоа ми се смешни паровите кој се влечкаат без причина со години...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
и шо значи тоа?
дека гушкиве демек ќе ги разнежнат тие кој немаат домашна љубов?
лол, гушкањево е од курташак, ништо више.

у глобала не постои никаква љубов ако така се гледа веќе, скриената намера е вистинската љубов :wink:
а и претходно да имало некаква си љубов, тата трае не повеќе од пола година... затоа ми се смешни паровите кој се влечкаат без причина со години...
Ауу, јао као демек ти се најде најпаметен за да не просветлиш сите и демек ти знаеш дали нема или има љубов, ако не си осетил или дал љубов, тоа не значи дека ја нема.

Знам дека е тешко да се прифати фактот дека сите луѓе не се како тебе, љубовта секогаш ја имало и ќе ја има, ако некој е слеп и не сака да ја види околу него, тоа е негов проблем.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Интересна кампања. Во Скопје ќе се организира или?
Да, да. Како и до сега, така и сега, во Скопје на плоштадот Македонија (на слободниот дел од кругот. Инаку за да не ви здосадиме од сега нема да кушкаме секоја сабота туку само една или две во месецот. За секое наредно гушкање ќе ве известам во темава. :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
@LordDragonII: На некои токму таа домашна љубов му фали. Ние ќе бидеме тука за тие луѓе и ќе пробаме колку толку да ги усреќиме. До сега се надевам дека сме им го разубавие денот на многу луѓе. Планираме тоа да го правиме и понатаму.
Епа одтидете во некој дом за деца без родители... ќе се изнагушкате.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ауу, јао као демек ти се најде најпаметен за да не просветлиш сите и демек ти знаеш дали нема или има љубов, ако не си осетил или дал љубов, тоа не значи дека ја нема.

Знам дека е тешко да се прифати фактот дека сите луѓе не се како тебе, љубовта секогаш ја имало и ќе ја има, ако некој е слеп и не сака да ја види околу него, тоа е негов проблем.
и сум осетил и сум дал, али не постои доживотно како што некој пробуваат да ја прикажат.
актуелна ми била пола година и тоа е тоа... друга може ќе ми биде 2-3, но за да го поминам цел живот со неа тоа мало морген.

слободно нека каже некој дали неговите родители сеуште се сакаат после 20-25 год. брак.
заедно се само ради децата.. .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
и сум осетил и сум дал, али не постои доживотно како што некој пробуваат да ја прикажат.
актуелна ми била пола година и тоа е тоа... друга може ќе ми биде 2-3, но за да го поминам цел живот со неа тоа мало морген.

слободно нека каже некој дали неговите родители сеуште се сакаат после 20-25 год. брак.
Тоа е индивидуално! Секој различно си осеќа и чувствува љубов, тука вклучувајќи го и времетраењето. Не можеш ти да зборуваш во името на целиот човечки род, бидејќи сите сме различни!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Епа одтидете во некој дом за деца без родители... ќе се изнагушкате.
Токму тоа е дел од нашите активности, но тоа се активности внатре во организацијата. Проектот Гратис Гушкање е за сите оние кои ќе сакаат да ги гушнеме.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Тоа е индивидуално! Секој различно си осеќа и чувствува љубов, тука вклучувајќи го и времетраењето. Не можеш ти да зборуваш во името на целиот човечки род, бидејќи сите сме различни!
со вакво темпо на живеење, каде што секој си ја гледа својата работа, секојдневните проблеми со кој се соочува и нормално финансиската состојба како и насочување на своите деца кон правиот пат и вложување во нивната иднина, мислиш дека некој се замара со љубов?:wtf:
љубов воделе 10 год. уназад, ко ќе остарат и ќе се одтргнат од обврските ќе бидат стари за љубов.. . доволна им е љубовта кон децата.

и да има тронка љубов која останала во живот не се наоѓа време да и се посвети... затоа прај шо ќе прајш дур се школуваш, потоа амбициите не дозволуваат за други заебанции..

како и да е, ко што кажа индивидуално е, иако статистички соодносот е сличен како и кај стрејт-хомо особите :toe:

туку ај ќе поминам околу 2 саатот во сабота, ако има available hot chicks :)

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44

заедно се само ради децата.. .
Оу мај факинг гад. Поголема глупост немам слушнато никогаш у живот. Ај чим е така нема да се венчаме, нема да праиме деца па нека изумре човечкиот род.
Љубовта е вечна, само што понекогаш се граничи со омраза. Дури и омразата е еден вид на љубов, но тоа повеќе филозофско прашање. Како и да е, не си у право.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ја неќам да ме гушкаат, али саам да гушкам, па ако саа некој да ми праи друштво, изволте!

:медо:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Убава иницијатива. Ми се допаѓа тоа што има луѓе кои за да му го разубават денот на било кој одлучиле да гушкаат непознати личности.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А што се случува на 6 месеци? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom