Популарната Натали ЛО!!

• Креатор на темата Креатор на темата ФорцаМилан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
acid сериозно ама не е смешно ич!-.-
Сите имаме правено грешки, глупи статуси, глупи и ретард слики ...

А ние сме секогаш тука да удриме сеир на тие грешки,глупи статуси и глупи тард сликици:vozbud:

Да испив мајка тереза/ душебрижник апче денес

Мајка Тереза била лоша жена и фејкерка:pos2:

А ти на 13 години докторираше на тема “Елементарни честици“, а идол ти е Стивен Хокинг, па немаш од што да се срамиш, така? Ајде вади колекцијата постери од Бон Џови и присети се како ти ќе се понашаше да му го фатеше на Џон пешкирот во тие луди млади години. :smir:

Ја го идолизирам Хокинг од мал и сакав да му го допрам пешкирот:vozbud::vozbud:....добро без пешкирот:pipi:

Код:
[URL="http://www.facebook.com/kkdrej1"]КиккКоскаДреј Тиквешански[/URL] 
пер ПОТТА.... ај нека ти се измоча у уста =С

[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=1157166832"]Natali Lo Pavlovska[/URL] 
paa shoo hahahahahahaha

:pop:

Натали, дај му на човекот.

Ако сакаш да си фаца. :toe:

E вакви дегенерици како оваа мразам бе! Ебате генерациите што се, не сум ја нешо постар ама разликата помеѓу 90 и 94 по памет на генерацииве е ОГРОМНА! Да си замислам како ќе им е на тие родени у 2000 -.- Не вреди за покемон генерацииве веќе да се замараш.

E вакви дегенерици како оваа мразам бе! Ебате генерациите што се, не сум ја нешо постар ама разликата помеѓу 90 и 94 по памет на генерацииве е ОГРОМНА! Да си замислам како ќе им е на тие родени у 2000 -.- Не вреди за покемон генерацииве веќе да се замараш.

Да не се вреѓаме, сепак има исклучоци во 94та.

Не човеку, не мислев на посериозни случаеви и на попациенти од оваа.
Мислев на добри исклучоци.

Има.
Колку што има и буцковци во Бијафра:vozbud:
Се бројат на прсти и тоа не мораш да бидеш мутант со 8 прсти на една рака:pos2:
Не дека само тие генерации се такви...за жалење се и тие и порано и покасно родени.

Фала! Извинете што сум оф-топик, ама ја сакам легендарната YOU HOT ME фотка! :)

youhotme.jpg

Се бара овој жестоки момак?

Во ред е да обожаваш некој, и да бидеш потајно затрескан во него, и да ти биде идол, ама да свршуваш на неговата пот е малце манијачки:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom