Популарната Натали ЛО!!

• Креатор на темата Креатор на темата ФорцаМилан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нудл, има некој смрдлив пешкир и во твојот плакар за кој не знаеме? :)

acid сериозно ама не е смешно ич!-.-
Сите имаме правено грешки, глупи статуси, глупи и ретард слики ... си имаат тема нека ја користат не е воопшто смешно да се исмева девојче (веројатно испод 18) кое е во типичен тиинејџ филм ... стварно ама некаде мора да се пресече еден ден ќе читаме исто како по америчкине весници дека тинејџер/ка поради злобни коментари или исмевање се самоубила . Ова ти е како да му се смееш на комшичето со даунов синдром ... бедно е ...

Да испив мајка тереза/ душебрижник апче денес

Марсовке? Комшиче со Даунов синдром и комшиче кое гушка пешкир од Слаткар е исто?
Злобна една. Како не ти е жал вакви споредби да правиш? Сериозен сум, споредбава не ти е на место.

Бај д веј, има некој слика од YOU HOT ME?

Марсовке? Комшиче со Даунов синдром и комшиче кое гушка пешкир од Слаткар е исто?
Злобна една. Како не ти е жал вакви споредби да правиш? Сериозен сум, споредбава не ти е на место.

Лоша јас
Сакав да направам компарација како делува од страна ,
девојката е во пубертет очекуваш од тинејџерка на која и вријат хормоните да каже нешто паметно, тоа ти е исто како да очекуваш дете со даунов синдром да направи нешто како што треба и да разбере некои работи !
И двата случаја спаѓаат под категорија која не одговараат за своите постапки легално има причина за тоа не се целосно свесни за последиците кои ги влечат нивните постапки
-.-

Треба јас да се прегледам после постов одеднаш добив совест -.-

Не ми е јасно тогаш, што бара тинејџерка на концерт кај тип кој опејува курви, пичиња, фаќање за мочало, пунење усти, г'зови и носови со телесни течности, „ковање“ и серење позади трансформатор, ролање марихуана, локање алкохол и малолетни крвави пички? Ако делиме морал веќе, како изгледа тоа од страна? Срамота. Зошто воопшто на тинејџерка која „не одговара“ и „не е свесна“ за своите постапки и е дозволен влез на таков концерт?

Марсовке, не лупај. Споредуваш тинејџерка со дете со Даунов синдром. Преиспитај се.

Прв член. Се гордеам.
Ова од ремет групата. Јас сум 60 и некојти по ред.
Туку сестра ми пред мене станала член на групава. Се гордеам!!!

Марсовке... да не сакаш и ти пешкирче?! Еве ќе ти дадам мое, ќе се жртвувам за татковината :)

:pos2: лол дури и тема и отворивте :smir:

кога ќе стане славна, у првото интервју ќе го спомне BloodyTampon :vozbud:

Ни рече дека ке не поздрави сите,мислам дека ние и ја донесовме славата :pipi:

Не ми е јасно тогаш, што бара тинејџерка на концерт кај тип кој опејува курви, пичиња, фаќање за мочало, пунење усти, г'зови и носови со телесни течности, „ковање“ и серење позади трансформатор, ролање марихуана, локање алкохол и малолетни крвави пички? Ако делиме морал веќе, како изгледа тоа од страна? Срамота. Зошто воопшто на тинејџерка која „не одговара“ и „не е свесна“ за своите постапки и е дозволен влез на таков концерт?

Убаво кажано но штета што не е единствената таму,сигурен сум дека повеќе имаше тинејџерки него повозрасни ,уствари тие се и "фановите" на Слаткар.

Бај д веј, има некој слика од YOU HOT ME?

Еве го :)
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3309469&postcount=3853
и кога сме веќе кај него, муабетот што си го направивме :pipi:

Сашка Кацарова 13 февруари во 17:11
Зошто ме избриша од пријатели?

Goce Manevski 13 февруари во 17:13 Пријави
Па што ми пишуваш глупости на ѕид, "You hot me" што ти значи тоа???

Позз

Сашка Кацарова 13 февруари во 17:14
па нели е тоа легендарната твоја фраза?

Goce Manevski 13 февруари во 17:16 Пријави
е баш сега воопшто не те разбирам :S Како може да биде моја фраза нешто што незнам што значи? Ти нешто да не имаш измешано?

Мислев ме знаеш од некое списание пошто сум новинар, ама ти дефинитивно нешто си измешала.

поздрав

Нудл, има некој смрдлив пешкир и во твојот плакар за кој не знаеме? :)

Ќе имаше ама ја на времето имав покосмополитски поглед на светот и сакав за Еминем да се омажам, ама проклета је Америка (и злато што сиииија!):nesum:

Или ќе се смее или ќе се срами од самата себе.Мене ова да ми се дешава, кога ќе мине време ќе барам нешто овакво :kesa: за да не ме гледаат како црвенеам.
А ти на 13 години докторираше на тема “Елементарни честици“, а идол ти е Стивен Хокинг, па немаш од што да се срамиш, така? Ајде вади колекцијата постери од Бон Џови и присети се како ти ќе се понашаше да му го фатеше на Џон пешкирот во тие луди млади години. :smir:

Оф леле, што нема по Македонијава. Слаткар им го зеде умот. :tapp:

НО!: чак што више норис Слаткар сега е богат па ќе може и газот после голема нужда да си го брише со меки пешкири од 100% турски памук, наместо со хартија како обичен смртник. Така да, кажете и на срцкава да отвори surveillance camp пред на Слаткар зградата, можда ќе и се посреќи.

А ти на 13 години докторираше на тема “Елементарни честици“, а идол ти е Стивен Хокинг, па немаш од што да се срамиш, така? Ајде вади колекцијата постери од Бон Џови и присети се како ти ќе се понашаше да му го фатеше на Џон пешкирот во тие луди млади години. :smir:

Аксл Роуз :pos:
Имам украдено пари од дома за да си купам списание со постер од него :kesa:

Аксл Роуз :pos:
Имам украдено пари од дома за да си купам списание со постер од него :kesa:

Ете ти. Само што разликата меѓу тебе и неа е што она украла пари за на Слаткар и кажала дека ќе спие кај другарка (а другарка и кај неа, и седеле цела вечер на некоја клупа во енелоу на минус три, греени од топлата пот на Слаткаровиот пешкир, и чекајќи го обожаваниот субјект да дојде како би било тоа a beginning of a beautiful friendship). Бреј, се распишав мамата!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom