Ставаат дрога во сокчето!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па затоа ќе си земеш Браво во лименка и лигави се од неа цела вечер :toe: не ја турај во чаша и решен проблем

Член од
27 ноември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
0
На времето имав едни другарчиња кои велеа.Лелеее а каде тоа стават дрога во сокчето!Ајде да побрзаме да остане нешто и за нас:nesvest:Ма глупости живи!каква корист ако некој ти стави нешто во сокчето.Тоа мора да го измислиле некои поднапиени ;омладинци;кои не знаеле како да излажат дома кога ги фатиле дека се нат(Ф)рескале:vozbud:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
абе едно време и боцкаа со игли а дека ставааат дрога во сокчињата не знам :vozbud::vozbud:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.498
Има такви Дроги,а најкористени се ГХБ и Кетамин-от,жртвата најчесто(95%) од случаите нема поим дека е силувана...останатите 5% кои се посомневале одат кај гинеколог кој потврдува и му ебат после мамето на силувачот.

И да уште нешто-не се ставаат во сокчето....туку во алкохол.

И ГИ ИМА ВО МАКЕДОНИЈА!!!

Имајте предвид дека и амфетаминот измешан со хипнотик+ алкохол исто така од психостимуланс се трансформира во Силувачка дрога.

Девојки пазете со кој и каде.А баш пред некое време читав за вакви случаи во бугарија каде праксата покажа дека за да го фанат силувачот најчесто важна/и фактори се другарките на жртвата...во повеќето од случаите они ги алармирале родителите,па полиција па гинеколог и потоа го фаќаат копиљот и се знае што го чека.

Е како ние знаеме,а она не знае???:toe:
Smart ass е во право, да не ги заборавиме сите барбитон класа на дроги (GoofBalls, Downers, BlueBirds, YellowJackets...), кои што се користат за онеспособување, truth serum (амобарбитон), некогаш се дел од анестезија мешавината, знам дека повеќето сте IN, во шема, и дека не верувате во такви „voodoo“ работи како на пример хемија, биохемија, или пак дрога која што се зема орално, но верувајте ми дека постојат и се користат легално во медицината, а илегално - секаде на друго место.
Не мора да биде земено интравенозно, тоа тврдење е погрешно, доколку напаѓачот одприлика Ви ја знае тежината пресмета колку треба да биде дозата, одбере соодветна хемикалија, плус се додава анти-емесис* (против повраќање) додаток сето тоа во коктел со некој појак алкохол и ете ти вештачка кома, или само краткотрајно губење на свеста, мускулна контрола или сл. зависи од дозата и зависи од класата на хемикалијата.

*Значи не е се како во средно што беа предавањата, „ако ти стават нешто ќе го повратиш“, има средства и за да не го повратиш, т.е. неволонтерните мускули ги онеспособува на хранопроводот, на желудникот, нема да има никакви контракции за повраќање, хемикалијата што инаку организмот би ја исфрлил (во знак на одбрана) би била абсорбирана без проблем.
Ова медицински се користи и кај некои орално земени анестезии, за да не ги поврати пациентот пред да делуваат, а со повраќањето скоро и нема ефект, во зависност од точката на абсорбција.

Е сега, шансите да Ви се случи тоа се најверојатно мали, треба да погодиш на правиот психопат (психопати, социопати, секташи, илегални групи за перење мозок, монаси и тн.), сепак иако се можеби помали шансите, не се исклучени воопшто, значи постои некој % ризик, во зависност од жртвата исто така.

Hej чим читам дека улошка натопена со ракија е контрацепција што мислиш ти дека знаат ? :треп:
Повеќето не ни знаат што значи котрацепција а камоли дејт рејп дроги
Контрацепција е исто што и цепција само обратно, контра. :)
Нели е логично и вистинито. :)

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Ма глупости живи!каква корист ако некој ти стави нешто во сокчето.Тоа мора да го измислиле некои поднапиени ;омладинци;кои не знаеле како да излажат дома кога ги фатиле дека се нат(Ф)рескале:vozbud:
Користат за силување и слично, и како што можиш да прочиташ погоре, личноста 90% (или така некако беше) не се сеќава што се случило ноќта, а не пак дека била силувана, што секако им користи на силувачите.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Затоа ја не пијам сокче !:back:
паметни деца сме ;)
„бабе не ој на клипери во жетоните дрога клавет“ и слични вакви изрази сум слушал многу и пак си го оставам „сокчето“ на маса :)
прашање: дрогаш сум?:nesum::uvo:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Ова ми е едно од најнејасните прашања, Зошто да ставаат дрога во пијалокот, која е користа, имам неколку стари прашано што тврдат дека ставаат дрога, и ми викаат да па станиш зависник и потоа да одиш пак да ги бараш тие што ти ставиле и ќе купуваш од дрогата, кој апсурд, тоа може да се случи да ти стават за да те киднапираат да те украдат, некое средство да ти стават да заборавиш се. тоа ми е некако разбирливо, мислам дека барем во Македонија таков начин ретко кој користи.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.268
Поени од реакции
84.374
паметни деца сме ;)
„бабе не ој на клипери во жетоните дрога клавет“ и слични вакви изрази сум слушал многу и пак си го оставам „сокчето“ на маса :)
прашање: дрогаш сум?:nesum::uvo:
одговор: да!

нека ти уплатат твоите у Бети Форд

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Па зашо да ми стават, ко можам и јаз сам ?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Баба гледа наркоси во влез и им вика:
- Шо прајте бе деца?
-Еве бабо, се фиксаме.
-Ако ако, само станете од цементот ќе настинете...

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Баба гледа наркоси во влез и им вика:
- Шо прајте бе деца?
-Еве бабо, се фиксаме.
-Ако ако, само станете од цементот ќе настинете...
Го знам ова :pos2:Тргнете се само ќе ве исЌини промајата.

Golube

неам појма
Член од
9 ноември 2009
Мислења
116
Поени од реакции
5
Мене ми ставиле еднаш ама не знам.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.618
Jaс би сакал женски да ми стават дрога во пијалокот и потоа цела ноќ да ме малтретираат, силуваат и такви работи...стварно нема да се налутам:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom