Во Струмица ќе се гради плоштад во вредност од четири милиони евра

Г

Грејвдигер

Гостин
Дојде време кога градовите се натпреваруваат кој појќе пари
е потроши на глупости.
Коментаров ти е булшит, и Струмица одамна се развива и тешко дека некој друг град ќе ја стигне во тоа... Гитла ајде!

Барам референдум за плоштадот во Струмица.
Толку гладни има, толку боси, многу населени места немаат основни инфраструктурни објекти.
Дали Заев е задолжен да го запосли тој народ? Па во Струмица незапослениот народ е тие што немат завршено средно, други пак благодарение на него се вработени... А референдум? Мало морген, мада и да има ќе биде изгласен... Уште кога во советот поминал со само еден против глас и тоа на таа чавката што гласала против и се имат смеено, не е проблем да помине кај народот. Тоа е добро за целиот град и сообраќајот...

Наместо да градат факултети, гледам полно Струмички студенти одат во Скопје и Бугарија они ми прават плоштади, ццц
Факултети има од пред 2-3 години... економски, земјоделски, нешто информатика и други незнам шо има... Сега има и ФОН,а нешто се врте мабет и оти американскиот MIT ќе отварале, али не сум сигурен за таа информација, вчера првпат ми кажаа..

4 милиони евра за плоштад :pos2::tapp:
ЦЦ овој штипјанецот дојде да ми збори, абе оди лечи се бе ебате планинарот...

@Сите
Планирано е да се заврше до крајот на годината, значи до другите карневале секак ќе биде готов...

Некој спомна дека 68 места за паркинг биле смешни... ај кажи ми кај ќе сместиш повеќе? Шо андерграунд до стадионот да не сакаш да се прави... па на десно е стоковната, на горе ти е дупката кај кај бисер, на горе ти се културнио дом и гимназијата... дека сакаш поеќе да има од доле, толкав е просторот...

wtf? протести... поголема глупост од тоа немам видено :tapp:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Коментаров ти е булшит, и Струмица одамна се развива и тешко дека некој друг град ќе ја стигне во тоа... Гитла ајде!

Дали Заев е задолжен да го запосли тој народ? Па во Струмица незапослениот народ е тие што немат завршено средно, други пак благодарение на него се вработени... А референдум? Мало морген, мада и да има ќе биде изгласен... Уште кога во советот поминал со само еден против глас и тоа на таа чавката што гласала против и се имат смеено, не е проблем да помине кај народот. Тоа е добро за целиот град и сообраќајот...

Факултети има од пред 2-3 години... економски, земјоделски, нешто информатика и други незнам шо има... Сега има и ФОН,а нешто се врте мабет и оти американскиот MIT ќе отварале, али не сум сигурен за таа информација, вчера првпат ми кажаа..

ЦЦ овој штипјанецот дојде да ми збори, абе оди лечи се бе ебате планинарот...

@Сите
Планирано е да се заврше до крајот на годината, значи до другите карневале секак ќе биде готов...

Некој спомна дека 68 места за паркинг биле смешни... ај кажи ми кај ќе сместиш повеќе? Шо андерграунд до стадионот да не сакаш да се прави... па на десно е стоковната, на горе ти е дупката кај кај бисер, на горе ти се културнио дом и гимназијата... дека сакаш поеќе да има од доле, толкав е просторот...

wtf? протести... поголема глупост од тоа немам видено :tapp:
цц јас планинар
оди ти се лечи бе земјоделец ниеден

Г

Грејвдигер

Гостин
цц јас планинар
оди ти се лечи бе земјоделец ниеден
Хаха абе мочко еден, мака ти е дека уште живееш у таа дупка дека градов ти е никаков па сега најде за Струмица да кењаш? Прво погледни се себе и тие околу тебе, па после збори за другите... Ајде биди ми поздравен, немам намера карневалските денови да си ги расипувам со тебе...

With (no)love from Strumica ;)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Хаха абе мочко еден, мака ти е дека уште живееш у таа дупка дека градов ти е никаков па сега најде за Струмица да кењаш? Прво погледни се себе и тие околу тебе, па после збори за другите... Ајде биди ми поздравен, немам намера карневалските денови да си ги расипувам со тебе...

With (no)love from Strumica ;)
ти мене мочко ?
дете ти не си ни полнолетен уште и ајде немам намера веке со глупи деца како тебе да се замарам,орај си нивата и уживај

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
ццц во сите села плоштади направија, па и во Струмица... хаха :pos2:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
ццц во сите села плоштади направија, па и во Струмица... хаха :pos2:
Има една разлика. Сите села во Македонија имаат плоштад но само села како Битола и Струмица имаа граѓани, граѓанска класа.

Интелектуалци.

За другите села посебно западна Македонија не ми се зборува.

Член од
17 септември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
2
Повеќе сум за Груевски отколку за Црвенковски, ама за да се гради во Струмица секојпат сум ЗА!!!. Да се гради и на било кое место во државата сум ЗА! И на плоштадот во СК ке се крадат пари и во СР ке се крадат пари ама барем нешто ке остане

Ама ако се плочките исти како тие шо ги имаме сега, епа господ нека ни е на помош зимата. Ке треба и амбуланта да се гради :pos2:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
ти мене мочко ?
дете ти не си ни полнолетен уште и ајде немам намера веке со глупи деца како тебе да се замарам,орај си нивата и уживај
Добро бе паметњаковичу, живеј си на ридот таму и ич да не те боли на тебе за Струмица !!

Kajgana Shop

На врв Bottom