Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Горното мени е сменето и лево менито, а доле покрај четот нели беа известувањата...е сега е само четот. И Search е сменето од десниот агол во средина и го направиле поголемо. И има уште неколку ситни измени:wink:

Горното мени е сменето и лево менито, а доле покрај четот нели беа известувањата...е сега е само четот. И Search е сменето од десниот агол во средина и го направиле поголемо. И има уште неколку ситни измени:wink:
а каде се известувањата? :)

Јак е јак баш ми се свиѓа, сабајле ми го сменаја мене

а каде се известувањата? :)

4l5xkn76.jpg

Ете третата сликичка е известувања :wink:

Нема фејсбук нов изглед, јас го хакирав за да го дознам пасвордот на MHJ-GIRL.

И кај мене е сменет... За разлика од претходниот подобар е, поготово навигацијата од левата страна каде што се букмаркс кои се многу полесно за корстење сега, друго ги покажува онлајн пријателите, штета не може да се направи да ја гледаш целата листа од страната кога ќе претиснеш “See all“, туку ти отвара чатот долу... :thumb_up:

Ќе ти се смени почекај малце кај се брзаш? :)

Првиот пат кога го сменија го усраа со глупите известувања.... што ме боли мене Трајко и Параскева со кој станале пријатели или во кој групи се учлениле.Се надам дека пак не е иста глупост

Првиот пат кога го сменија го усраа со глупите известувања.... што ме боли мене Трајко и Параскева со кој станале пријатели или во кој групи се учлениле.Се надам дека пак не е иста глупост

Исто е :) мада мене тоа не ми пречи :wink:

Како иначе ќе дознаеш дека има група - За сите оние кои мобилниот им паднал преку 10 пати
:uvo:

@MHJ-GIRL ќе морам... :kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom