Добро, бидете фини и кажете, дали нивоата со снег ви блештат?
не да блештат и не да претерале со ефекти... и јас сум на мах сетингс а и на пониско е исто ништо не глеам од снегот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи, не е игриво кај мене, претерале со HDR ефектите, поготово кога го возев џипот до паднатиот сателит...чадот блештеше и ништо не гледав пред мене, снегот блешти...
А и приметив и на low и на high сетинзи е исти курац, не знам што е проблемот?![]()
Јас ја цепам наНе верувам но на лаптоп може да се игра?
Intel Core2Duo T6600 2.2ghz
4gb ram
Nvidia Geforce G105M 512MB
Имаш гејмпад за ПЦОд арена, него има торент за хбох гледам само НТСЦ има а ПАЛ некој да не сретнал
Имаш гејмпад за ПЦ
Мене ми правеше вака ареа51 блексајт
кажи ако имаш,ако немаш да не се мачам да куцам решение
Извини не те разбрав што да имам?
Ај и од мене краток ревју... Полоша графика од CoD MW2,
неоптимизирана скроз, сецка и на медиум сетирања, нормално нема lean, нема go to crouch (?), aim down sight е фиксен (мора да кликам десен клик цело време, место само да го држам кога ми треба) итн итн... Единствено што ми се допаѓа се звучните ефекти на самите оружja, за кои сметам дека се ПОДОБРИ од MW2 т.е многу пореални. Толку за сега.
Има прееееемногу пропусти и графички glitch-ови.
Кај мене на aim-down-the-sight оружјето (не нишанот) се тресе константно, графиката има неверојатни багови (кога уништував згради од хеликоптер, лебдеше цел кат и никако не можев да го уништам - мораше рестарт), а целиот battlefield е очајно решен и непрегледен.
Јесда така е во реален живот, ама и MW2 го постигна истото, а сепак можеше ко човек да видиш од каде те пукаат.
Најлошо од се е што, целата игра е УЖАСНО скриптирана, секогаш излегуваат 3ца војници од лево, па 2 горе, 3 десно...се губи смисла на бојно поле.
Значи и MW2 е скриптирана "до јаја", ама бар се тече мазно и се осеќаш како ти да ги правиш работите и ја водиш мисијата. Овде, мисијата е поделена на 7-8 подмисии, од едно затемнување до друго.
Ехеи, ќе заборавев, звукот е феноменален. Различен е кога се пукате во куќа, на боиште, во канализација...лудница, дефинитивно овде најмногу труд потрошиле изгледа.![]()
Знали ајде да си кажам за играва (играно на xbox 360).
Графиката е значи ФЕНОМЕНАЛНА немам зборови колку ми се свиѓа графиката ОГРОМНА 10-ка за ЕА. Толку убаво е направено во џунглата светлата сенките убаво погодени не ме замараат како во far cry 2. Незнам зошто толку ја вреѓате. ОК можеби се потрудиле појќе околку xbox заради xbox live а и оправдано. Осеќам во мрежа би било прекрасно со играва.