Иран ќе лансира астронаути во вселената?!

• Креатор на темата Креатор на темата Human
  • Време на започнување Време на започнување
Samo Adolv Hittler bese pameten covek,znaese mnogu ubavo na licemernite narodi sto da im pravi i ako bese katolik..
Беше паметен жими к***в, ако беше паметен ќе владееше, немаше да го напаќа СССР.
И како информација мета на Хитлер не беа само Евреите, туку се што не е ариевско, пошто си мислел дека ариевците се супериорни а другите инфериорни....додуша донекаде бил во право, т.е. супериорни се заедно со Словените...ама тоа е грешка на Хитлер...

Adolv Hittler treba da bide proglasen kako heroj vo Evropa,zatoa sto gi izbrkale evreite,da ne go pravese toa, cela evropa den denes ke stradase od evreite, zatoa sto tie se ne-cista krv,znaese mnogu ubavo Hittler, za gupcite i za evreite kade im bese mestoto..
Е ако треба Хитлер да се прогласи за херој тогаш и Израел треба да се прогласи за херој, затоа што Азија страда од муслиманите...

Ako ima vojna vo Turcija ke odam:smir:
Да одиш, ама што ако непријателот биди САД?

Amerikanskiot ambasador Riker od Skopje rece deka dokolku Makedonija ne stane clenka na NATO postoi opasnost da ima destabilizacija,istoto bese kazano i od Fuere,edno prasanje do nekoi makedonci,prasanjeto ne mi e do site makedonci tuku na nekoi,, vo 2001 godina zosto amerikancite poveke im pomagaja na albancite za STETATA na Makedonija,zosto Lupco Georgievski bese predupreduvan od NATO deka ke go bombardirat aerodromot na Skopje dokolku ramkovniot dogovor ne se potpisuvase,a i sega e isto America i EU insistira da se resi sporot so imeto oti ke ima destabilizacija,a od Izrael nema nitu glas za Makedonija,kuznajt dali i znaat kade se naoga Makedonija, taka da samo od Turcija imate podrska,duri i voena podrska imate,ama dzabe e sve od arno nikoj ne razbere:tapp: Zaradi toa covekot treba los i strog da e vo ovoj svet.. Rani kuce da te lae:tapp:

Amerikanskiot ambasador Riker od Skopje rece deka dokolku Makedonija ne stane clenka na NATO postoi opasnost da ima destabilizacija,istoto bese kazano i od Fuere,edno prasanje do nekoi makedonci,prasanjeto ne mi e do site makedonci tuku na nekoi,, vo 2001 godina zosto amerikancite poveke im pomagaja na albancite za STETATA na Makedonija,zosto Lupco Georgievski bese predupreduvan od NATO deka ke go bombardirat aerodromot na Skopje dokolku ramkovniot dogovor ne se potpisuvase,a i sega e isto America i EU insistira da se resi sporot so imeto oti ke ima destabilizacija,a od Izrael nema nitu glas za Makedonija,kuznajt dali i znaat kade se naoga Makedonija, taka da samo od Turcija imate podrska,duri i voena podrska imate,ama dzabe e sve od arno nikoj ne razbere:tapp: Zaradi toa covekot treba los i strog da e vo ovoj svet.. Rani kuce da te lae:tapp:
И точно заштото РМ има подржка от Турциja,таа истата Турциja подари оружието на Албаниja.:tapp: А некои политичари зборуваха за падане на границата ко Албаниja и Косово преку нок.:tapp:
На думи сите може да подржуват, ама деjстиjaта ...

И точно заштото РМ има подржка от Турциja,таа истата Турциja подари оружието на Албаниja.:tapp: А некои политичари зборуваха за падане на границата ко Албаниja и Косово преку нок.:tapp:
На думи сите може да подржуват, ама деjстиjaта ...

PA ne samo Albanija,i Makedonija i Crna Gora imat dobieno voena tehnicka podrska od Turcija:toe: A Makedonija osven tehnicka i voena podrska ima dobieno i politicka podrska. A Makedonija posle USA ima potpisano bezbednosen i strateski dogovor i so Turcija..

Види колко и што е дадено на БиХ и Албаниja, па после види што е дала Турциja на РМ. :toe:

fmi evo ti si bugarin, vo ovoj slucaj ke ja kazuvas vistinata,kazi sto znaci bezbednosen i strateski dogovor? A takov dogovor Makedonija ima samo so Turcija i USA, vidi koi zemji ja garantirat opstoenjeto na Makedonija,,,,,,,USA i Turcija:toe:

fmi evo ti si bugarin, vo ovoj slucaj ke ja kazuvas vistinata,kazi sto znaci bezbednosen i strateski dogovor? A takov dogovor Makedonija ima samo so Turcija i USA, vidi koi zemji ja garantirat opstoenjeto na Makedonija,,,,,,,USA i Turcija:toe:
USA,коja предизвика косвено конфликта во РМ 2001? Турциja,коjaто след 2001 година даде на Албаниja и БиХ оружие ?!
Да, факт е дека Турциja помогна при деленето на Jгославиja и призна РМ.Да факт е дека Турциja подржува РМ за влез во НАТО,но ти сам се запрашаj дали това не го парви само от корист за да отвара и да засилва втори фронт срешту Грциja.Дали не сака да зарие Грциja со странски проблеми и точно по този начин Грциja да попушти.
Балканската политика не е едноставна... САД винаги е сакала балканот да е нестабилен,заштото само така Европа ке е отклонена. Балканот е ахилесовата пета на Европа. А Турциja е прв соузник на САД,што се однаса до Балканот.
След като Русиja си повлече силното лоби на Балканот, САД посака да создаде свое,направи го....

USA,коja предизвика косвено конфликта во РМ 2001? Турциja,коjaто след 2001 година даде на Албаниja и БиХ оружие ?!
Да, факт е дека Турциja помогна при деленето на Jгославиja и призна РМ.Да факт е дека Турциja подржува РМ за влез во НАТО,но ти сам се запрашаj дали това не го парви само от корист за да отвара и да засилва втори фронт срешту Грциja.Дали не сака да зарие Грциja со странски проблеми и точно по този начин Грциja да попушти.
Балканската политика не е едноставна... САД винаги е сакала балканот да е нестабилен,заштото само така Европа ке е отклонена. Балканот е ахилесовата пета на Европа. А Турциja е прв соузник на САД,што се однаса до Балканот.
След като Русиja си повлече силното лоби на Балканот, САД посака да создаде свое,направи го....

hahahaha Jimmy Carter pred nekolku godini kakva izjava dade za problemite na balkanot,Turcija da ja kontrolira balkanot,a USA bliskiot istok:vozbud: spssspssssss fmi me interesira nesto? dali poveke Turcija ima pomognato na Makedonija ili Bugarija????????:vozbud:

hahahaha Jimmy Carter pred nekolku godini kakva izjava dade za problemite na balkanot,Turcija da ja kontrolira balkanot,a USA bliskiot istok:vozbud: spssspssssss fmi me interesira nesto? dali poveke Turcija ima pomognato na Makedonija ili Bugarija????????:vozbud:
:toe: Зависи от коja камбанариja гледаш :toe:

Значи лажеш.

"Праведен" еден пријателски совет. Помалку дркање на ислам и вооружување произведено од муслимани и ќе ти биде подобро после некое време. За главата зборувам.

И индоктринацијата што ја фурате не пали. Не е ова село во Босна. Помирете се со тоа.

So tebe govedo edno ne komuniciram povekje, toj gnasen zbor cuvajsi go za tebe

мала подморница Гадир - Иранско производство, се произведуваат од 2007, досега се произведени 7
Ghadir submarine:
172518_orig.jpg

Подморницава е sooo cute :vozbud: толку е шкарт што дури е симпатична...
Имаат и други морнарици мини-подморници ама во Иран како што гледам уште не слушнале за - заварување:pos2:
Подморница со нитни произведена 2007...тотален треш...:vozbud:

Оваа Играчка е само колку да ги запали уште толку рајата-па да видиш која лоботомија се врши-која реклама на Воена индустрија(а раја ко раја без образование) ќе видат компјутер и чоек облечен во бело и ќе речат ЈЕААА многу сме јаки.:pos2::pos2:

А па се фалат со копии од тенкој,БМП...абе разбирам да одеа по ГОСТ стандарди.

Ама ЈОК.

Кутрите војници кои ќе ги опслужуваат тие возила-само они ќе си знаат како е....на 8000 целзиусови...:toe:

а централниот плоштад во Техеран, Ахмадинеџад ги поздравил стотиците илјади симпатизери со веста дека во Натанз е произведен збогатен ураниум

Со масовни собири и улични судири, со збогатување ураниум и со нови закани кон Израел, Иран вчера ја одбележа 31-годишнината од Исламската револуција, јави Ројтерс.

Државната телевизија вчера прикажа како стотици илјади луѓе, носејќи национални знамиња и портрети на ајатолахот Али Хаменеи, пешачат кон плоштатот Азади (слобода) во центарот на Техеран. Претседателот Махмуд Ахмадинеџад таму ги поздравил со информацијата дека во постројката во Натанц е произведен првиот пакет нуклеарно гориво со чистота повисока од 20 проценти, а и му се заканил на Израел дека ќе биде уништен ако се дрзне да го нападне Иран.

Осеќам наскоро Иран ќе Го обере бостанот....

Многу интересен е новиот концепт на пенетратор т.н дрилл пенетратор-бомба која буквално ротира како дупчалка(и има таква форма однапред) или во пракса пенетрацијата е зголемена за 500% па и повеќе....опасни се DARPA...

НО поарно е 10-30 килотона.

Така цел свет ќе знае што е дозволено а што не.....оти сега ако попуштат,Сирија ќе направи Нуклеарки,Венецуела...па утре ќе им текне и на тринидад и тобаго-тоа е контра политиката против пролиферација на ВИЕМ ДИС.

Е сега ако америка употреби тро нуклеарки врз Иран ем ќе го намали нуклеарниот потенцијал(значи ќе даде пример!!)

Башка Б-2 е невидлив така да официјално Иран нема да биде нападнат од никој-значи имало несреќи.

П.С Развој на балистички проектили+тајна нуклеарна програма+збогатување Ураниум(без контрола)=Нуклеарно оружје.

Време е,ај белки ќе се вратат момците од бушовата администрација па за две-три години проблемот ќе биде решен во само еден налет.

Оваа Играчка е само колку да ги запали уште толку рајата-па да видиш која лоботомија се врши-која реклама на Воена индустрија(а раја ко раја без образование) ќе видат компјутер и чоек облечен во бело и ќе речат ЈЕААА многу сме јаки.:pos2::pos2:

А па се фалат со копии од тенкој,БМП...абе разбирам да одеа по ГОСТ стандарди.

Ама ЈОК.

Кутрите војници кои ќе ги опслужуваат тие возила-само они ќе си знаат како е....на 8000 целзиусови...:toe:

а бе вие 31 година само ломотите а ништо не правите, зошто сад не се мислеше многу за југославија, ирак, кореа, вијетнам, а за иран со децении размислува - значи нешто не му пали умот

мала подморница Гадир - Иранско производство, се произведуваат од 2007, досега се произведени 7
Ghadir submarine:
172518_orig.jpg

Оваа подморницата е замена за торпедо, иранците планираат да ја шибнат во некој амер. брод, јбг, ова може да се наречи подморница-бомба, пошто уште тоа го немам слушнато...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom