Ок слушај ваму.
Наместо да се ситиш и билдаш егото до марс и назад седни и заблагодари се на бога што не попуштил гошев и што медуимите беа all over Gruevski ass. И што имаме со рејтинг опседнат премиер. Ок?! И што останале неколкумина со рбет и муда да го дигнат гласот против него. Го испушташ тогашниот политички момент со оглед дека сите се тргаа од патот на вмро кое секој кој ќе му се спротиставеше ги ставаше на клада.
А јас тебе ке те замолам наместо да киснеш по форумов и продаваш демагогии, да седнеш и да прочиташ некоја книга, конкретно од економската област. Гледам дека се интересираш и се обидуваш да сватиш некои работи, меѓутоа без потпора секогаш ке изгледаш смешно, барем за оние кои се разбираат во економијата( за твоја срека малку се па можеш да продаваш муда за бубрези по форумов)
За медиумите кои беа ``all over Gruevski's ass`` и останатите ``експерти`` кои ги подржуваа теориите на пропаст на економијата, девалвација итн. видовме колку беа во право односно неправо. По се испадна дека и тие како и слепите нивни верници и пропагатори му продавале муда за бубрези на народот. Плеада на квази експерти(луѓе кои немаа ни економски факултет завршено) се појавија низ медиумите( кои иронично ги сметаш за заслужни за немањето девалвација) и го труеја народот со нереални претпоставки. Сега истите тие луѓе само чекаат некој нов ``голем проблем`` да искочи за да можат пак да излезат пред камерите со нивните апокалиптични теории. И нормално придружени со суштества како тебе покрај нив, кои служат како лампиони кои ја красат елката.
Сеа ајде порадувај се јеееееееее леандра згрешила,а јас и го кажав Woo hooo , барем има муда да укаже на можноста за пропаст на економијата а со тоа и државата. И има СТАВ !
Има ``муда`` да каже став, има ``муда`` да прогнозира апокалипси како да е Нострадамус, ама нема ``муда`` да признае грешка.
А да се радувам на нејзините грешки немам намера ни потреба. Меѓутоа можеби ти си тажна што немаше девалвација? М? Тоа ке беше лошо за економијата и државата, ама сепак ке ти се исполнеше душичката и ке можеше со лесно срце да му се натовариш на Грујо.
Второ годината не поминала а е проектиран далеку поголем буџет ...
Нека ми објасни некој по кои метафизички принципи ќе го пополнуваат онака со стапче ебате ќе тропнеш и ќе излезат пари а?
Два месеца девојче не поминаа и повторно се почна со тезите ``леле ке пропаднеме`` Толку си ограничена и не успеваш да го приметиш тоа? Стварно ме интересира??
Колку се едниве ``се е розово и убаво во државата`` толку се другите `` се е црно и мрачно во државава``. И двете ги разбирам, едните се на власт и убаво им е, другите во опозиција и мрачно им е. Ама еве тебе не те разбирам, како кокошка без глава( многу смешна појава ако не си видела) слепо трчаш и обвинуваш без притоа да размислиш со своја глава- упс заборавив дека ја немаш!!