Зимски олимписки игри - Ванкувер 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Plux
  • Време на започнување Време на започнување
еве ги шампионите ! !

Јамајка боб след тим ! :vozbud:

абе Америте се појавија?
тие сo 250 души ќе излезат :tv:

Уште не се, по азбучен ред се оди, Америте меѓу последните.

У пичку матер како се наежив кога ги видов Грузијците, поготово татко му, премногу ми е жал. Од Пекинг си заминаа затоа што сакаа да бидат со нивните семејства, тогаш беа војувањата со Русија, сега им се случува ова. Жално :(

може некој да ми каже дали има снимка од отворањето на мтв и ако има во колку е?

Фала богу ќе има една нешто асално да се зирне на телевизија.

На еуроспорт има отварањето.

може некој да ми каже дали има снимка од отворањето на мтв и ако има во колку е?
во моментов имаш на еуроспорт снимка од отварањето
а за на МТВ незнам сеуште ја немаат објавено програмата за денеска а и искрено не верувам дека ќе најдат место во програмата за да ја сместат снимката што трае 3 саати,освен ако не ја повторат вечер после полноќ :tv:

Страшно :(

Olympics+Opening+Ceremony+OungrpyXkdVl.jpg

Џену, што е работава со Грузијците?
доколку побараш во погорните постови ќе најдеш линк од вест и видео како еден од грузијските олимпици боб-санкач трагично го изгуби својот живот за време на натпреварувањето
не го постирам линкот за да не го нарушам понатамошниот тек на темата

Вечерашниот Спуст-м,кој требаше да започне во 20.45 по наше време е одложен,новиот термин ќе биде накнадно закажен.:salut:

И утрешната женска суперкомбинација е одложена затоа што натпреварувачките не можеле да одржат ни еден тренинг.

Организаторите ја изгубиле битката прво со снегот кој почнал да паѓа, а потоа и со дождот кој ја направил патеката неупотреблива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom