Толку од „номадскиот пристап“. :nesum:Нели цела Македонија беше покриена? Се јавувам да прашам за пакетот... ме одјебаа набрзинка во 15 секунди со, цитирам: "Ах, жалам... ама кај вас нема покриеност." Нека идат и овие у три лепе.
Живеам во населба Драчево. Имам визуелна линија до Водно, ако тоа ти значи нешто. Не знам каде имаат поставено базни станици, но на Водно сигурно би требало да имаат. Растојание од мојата куќа до Собрание е ~8км, воздушна линија многу пократко. Јас ако немам покритие... што останува за подалечните дестинации?Толку од „номадскиот пристап“. :nesum:
А баш и јас се заинтересирав. Кај се наоѓаш ти, што ти рекле дека нема покриеност?
Така ми рекоа вработените таму, само ви пренесувам.Druze dane tie nekoj Film??? ko ima vo Prilep sekade wi-max za SK mora da ima 90% pokrienost naj malce......
Ова за wimax е? Што ли ке им се линкови со софија, солун, тирана, пристина, белград.... па дури франкфурт?Druze dane tie nekoj Film??? ko ima vo Prilep sekade wi-max za SK mora da ima 90% pokrienost naj malce......
Da imaat linkovi so povekjeto sosedni drzavi preku opticki kabel,no prasanje kolku e kapacitetot na linkovite .Ова за wimax е? Што ли ке им се линкови со софија, солун, тирана, пристина, белград.... па дури франкфурт?
Нели имаат сателитски линкови а не терестијални?
hahahahaNo dobro e sto na pazarot ima vakov tip na usluga ke parira na 3G so katastrofalni ceni i smesni 1GB.
download 4mb a upload koja im e brzinata?
И upload е 4mbs. Неотел досега нудеше интернет само на бизнис корисници- од сите имам чуено само најдобро и дека се подобри од т-home во однос на цени, стабилност,hosting и услуги.И јас би сакал да ја знам брзината и ако знае некој дали го ставаат тој интернет во Струмица и околината??