nikako ne zimajte kola od nekoj od avto pazar so ja donesol vo makedonija, eden primer: odam da gledam mazda 323f od slovenija i vistina mnogu bese evtina nekade okolu 500 evra so klima so se, samo jas ne ja zemav, ne bese dobro odrzavana ne bila dolgo vreme vozena i teško zapali koga sakav da ja probam, gazdata mi rece imam nekolku luge makedonci mi se javija rekoa deka ke dojdat da ja zemat za 500 evra BEZ DA JA GLEDALE, znaci sigurno ja zimaat, ke idat so kamijon i ke ja tovarat, inaku mazdata odnadvor izgledot i beše mnogu dobar, bojata dobra se gleda deka e poveke stoena odkolku šo e vozena, primer e toj makedonec šo ke ja donese dole i ke frli ponejze 100 evra i ke mu ja prodade na nekoj druk makedonec šo posle ke ima samo problemi so taa kola, zatoa preporacuvam sami da si kupite od slovenija, pa i drugo e koga ti ke go vidis gazdata šo ja vozel i sonego ke si napravis muabet se...
aj sega malce ke ja smenam temava ama samo na kratko
ako znae nekoj da mi objasni kako da otvoram nova tema na forumov, sakam da prasam za bmw 5 dizel ili benzin pa neznam kako da si otvoram nova tema :pos2: