Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за обидот да опишеш како беше...ама сепак е неописливоЗа болдот да те прашам, кај колку влезе? Јас бев уште во 15 за 8 таму..значи 45 минути пред почетокот и имаше невидена гужва на влез. Тек како било 5,10 минути пред почеток...
Го снимаа концертот? Ќе го има на сител? Да видиме што беше толку уникатно
Ааа ми се свиѓа како свират...![]()
бтв.. на крај што вика.. Леле сонце ? :pos2:
Искрено, отидов колку да и правам друштво на другарка, ама дефинитивно од поодамна не сум имала запаление на мускулите на нозете зошто буквално се скршивме од играње(а и рацете малку ме болат пошто снимав и сликав во времето кога не играв). Се на се, убаво си пројдов, пријатно ме изненади организацијата, освен делот каде што морав да ја фрлам неотворената кутија цигари на врата пошто нели, не смее да се пуши внатре!:nerv:
Али ги прежалив цигарите и можам да кажам дека со нетрпение го чекам концертот на Тони Зен, затоа што кога он се појави на сцена мислам дека публиката буквално СкРеНа!!
Клипови и слики ќе ставам кога ќе ги наполнам батериите на апаратот, ги исцицав синоќа максимално:goggles:
Коа се избаци, свршувачка бешеЗен мавнал Хамер?![]()