Како знаеш дека ќе ти стигне пред врата?
На овој форум, досега колку што гледам , има два типа на луѓе.
1. Тие што главата им е во облаците, претпоставувам висока средна класа / висока класа, како ти на пример. Со картици, интернети, нарачување на оригинални брендови, поштарини, такси, евроинтеграции и шпекулации за тоа кој алкохол е подобар.
2. Луѓе што се реални, и сваќаат дека за 20 евра во Солун ќе купи фармерки кои тука се продаваат за 4000 денари (за ова имам и слики, можам да ти ги пратам на пм ако сакаш, а истите фармерки не знам колку е можно да се достават во Дојран, Штип или некои други градови во државава.
Јас, за разлика од некои други на форумов, бев на фронт 2001, видов какви предавници дојдоа на власт, поранешниот премиер зема бугарски пасош, овој после него направи коалиција со терористи, и некој како вас ќе соли памет за гејци? Плус, што е тоа гејци/цигани? Има Грци/Роми. Доста со вакви Балкански детски муабети.
п.с. Ако имаш нешто да кажеш за шопинг во Солун, кажи го. Ако не, не трескај зелени за нарачување по интернети , затоа што на мене неколку пати ми стигаа плика отворени гледани дали има пари во нив, или нарачувани работи кои некој ги отварал па ги затворал. Ајт сега, слободно прогласи ме за предавник. Ипак, јас се борев 2001, не сум какоовие патриотиве кои градат споменици на трансформерс лавови додека некој ја крши плочата на Карпалак.