- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.543
- Поени од реакции
- 29.114
Појака одбрана од Баерн и еден од најдобрите голмани, Раул да се мрдне како и обично и мала среќа има да ве нема
А со што констатираш дека Интер има , а Шалке нема што да бара во четврт финале?Дечки помирете се дека Шалке нема што да бара во 1/4
Кладба сакаш во аватар носење 1 месец?А со што констатираш дека Интер има , а Шалке нема што да бара во четврт финале?
Јас знам тука се сите за да победат... сите се борат од првиот миг за истата цел...
Ако не сум во право... поправи ме
ај ја сакам да се кладамКладба сакаш во аватар носење 1 месец?
Ако си озбилен ајде,значи ако пројде Интер ја ти давам аватар по мој избор да ти стои еден месец,а ако пројдат твоите јас носам еден месец договорено?ај ја сакам да се кладам
бреј ја мислев има овде коефициент за кладењево, па интер има поголеми шанси, ако помине интер јас носам месец дена аватар, ако помине шалке ти носиш два месеца, минимум 1:2 е односотАко си озбилен ајде,значи ако пројде Интер ја ти давам аватар по мој избор да ти стои еден месец,а ако пројдат твоите јас носам еден месец договорено?
Ок договорено,само не ми е јасно како не научивте дека со Интер нема играчка:tv: !бреј ја мислев има овде коефициент за кладењево, па интер има поголеми шанси, ако помине интер јас носам месец дена аватар, ако помине шалке ти носиш два месеца, минимум 1:2 е односот
Иде во опција секако:tv:Кире за казна да му стегниш од Барселона аватар да носи:tv: