Фан Клуб: Шалке 04

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Појака одбрана од Баерн и еден од најдобрите голмани, Раул да се мрдне како и обично и мала среќа има да ве нема :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дечки помирете се дека Шалке нема што да бара во 1/4 :toe:
А со што констатираш дека Интер има , а Шалке нема што да бара во четврт финале?
Јас знам тука се сите за да победат... сите се борат од првиот миг за истата цел...
Ако не сум во право... поправи ме ;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
А со што констатираш дека Интер има , а Шалке нема што да бара во четврт финале?
Јас знам тука се сите за да победат... сите се борат од првиот миг за истата цел...
Ако не сум во право... поправи ме ;)
Кладба сакаш во аватар носење 1 месец?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И на другарче му реков уште вчера дека ќе се паднат со Интер,и сигурен сум дека ќе пројдат.
Зашо да не после и у финале. Па да ни резервираат УГЕ 50тина карти за на Вембли xD :pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Очекувам интересен натпревар помеѓу ИНТЕР и ШАЛКЕ.Нека победи подобриот!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
ај ја сакам да се кладам
Ако си озбилен ајде,значи ако пројде Интер ја ти давам аватар по мој избор да ти стои еден месец,а ако пројдат твоите јас носам еден месец договорено?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако си озбилен ајде,значи ако пројде Интер ја ти давам аватар по мој избор да ти стои еден месец,а ако пројдат твоите јас носам еден месец договорено?
бреј ја мислев има овде коефициент за кладењево, па интер има поголеми шанси, ако помине интер јас носам месец дена аватар, ако помине шалке ти носиш два месеца, минимум 1:2 е односот :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кире за казна да му стегниш од Барселона аватар да носи:tv:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
бреј ја мислев има овде коефициент за кладењево, па интер има поголеми шанси, ако помине интер јас носам месец дена аватар, ако помине шалке ти носиш два месеца, минимум 1:2 е односот :)
Ок договорено,само не ми е јасно како не научивте дека со Интер нема играчка:tv: !

--- надополнето ---

Кире за казна да му стегниш од Барселона аватар да носи:tv:
Иде во опција секако:tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.570
Браво за првово полувреме. Се покажува дека одбраната на интер е доста слаба, а тоа Шалке одлично го искористија. За вториов гол на Интер ни направија добра обработка... ама првиот бреееееее......
Интересно ќе биде второво полувреме. Нерешен резултат од Милано со веќе два постигнати бода е рамно на победа за Шалке :)

Kajgana Shop

На врв Bottom