Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Уште интересна последна трка ќе гледаме. Баш ми е мило што дури четворица се во игра за титула но исто така ќе ми е помило Алонсо (шпионот бее :) ) да биде втор :)

Јааооооо кој распоред .. Ху ху хуу, ќе има утре свирки и ора !

----------------Маса
Вебер---------------
----------------Батон
Шпионот------------
-----------Хамилтон
Фетел---------------

Btw, ситуацијата Маса-Хамилтон, а ?!?! - Хммм баш ме интересира шо муабет си направија Р.Денис и Монтеѕемоло .. Као за некоја утрешна средба правеа муабет, но има тука нешто измеѓу.:icon_cool

Од добра позиција ќе стартува Алонсо така да шансите за титулата се големи,а и поголемо искуство има од Вебер и Фетел,притисокот е врз нив..АЈМО ФЕРАРИ !

со здравје да си ја носи ПП-та Фетел (пак) :)

а Алонсо се надевам (море сигурен сум дека ќе извози шампионски т.е смирено) и титулата ќе заврши кај нас

а и патеката е добра за моторот

Маса се надеавам дека ќе го јади Вебер на стартот и ако не на подиум барем пред Вебер да заврши.....
:tv:

Само некој да не го чукне Алонсо намерно. Денес нема да вози само против Ред Бул, ќе вози и против Мекларен.
Хамилтон изјави дека сака Вебер да е шапион, а Батон изјави дека Алонсо не заслушвит да е шампион. Ќе биде многу тешко затоа е многу битна и пол позицијата.
Дополнителен проблем што и моторот е од пред 2 трки и нема право да го смени.

Но веруваме во Ферари дека ќе успее, исто и во Алонсо

Линк, за изјавите ? :)

--- надополнето ---

со здравје да си ја носи ПП-та Фетел (пак) :)

а Алонсо се надевам (море сигурен сум дека ќе извози шампионски т.е смирено) и титулата ќе заврши кај нас

а и патеката е добра за моторот

Маса се надеавам дека ќе го јади Вебер на стартот и ако не на подиум барем пред Вебер да заврши.....
:tv:

Колку и да навивам за Луис, Алонсо е новиот шампион, во оваа сезона... 100% сум убеден...

Ќе се вее денеска знамето на Ферари.:)
FerrariFlag_01.jpg

алоооо стрим за моменталната трка да не знае некој.....сакам на пс да си гледам :))

Ајде наздравје скоро па се е готово
Фетел шампион, а Алонсо само нека продолжи да се мкне позади Петров:tapp:

Фетел победува еј каков Алонсо а Вебер тапијаш невиден

--- надополнето ---

ФЕТЕЛ ШАМПИОН ТО МАЈСТОРЕ АЛОНСО ГО ИЗЕДЕ ТАКА МУ Е

ооооооооооооооооооооооооооооо јеааааааааааааааааааааааааааааааааа ајде сега да ве видам !!!! дете неискусен. не знај под притисок, дрн дрн милојко. :))

п.с : плачеше од среќа :)))))

Епа, тоа е. Нека му е честото првата титула на Фетел, па последна да му е :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom