Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

• Креатор на темата Креатор на темата Брокер
  • Време на започнување Време на започнување
баш вака...

brick_wall.jpg

се друго би полудело од исповеди (кај исповеди читајте ...што и да сакате да прочитате)

Конкретнава тема на која пишуваме моментално испаѓа како тема каде што стварно паметните/ироничните/саркастичните/интелигентните/ванабихаус/ се докажуваат со ругање на тие што пишуваат во Драга Кајгана. А баш некој спомна наназад, ко да другите теми не ви се еден вид исповед, за ваши искуства/размислувања/сеедно.

Сепак ви личи, ако не на Драга Кајгана, барем овде, сепак припаѓате некаде. :back:

иако и пишувам многу и се и кажувам како ми поминал денот никако не ја замислувам....малку може да се рече како јајце кое гледа на секаде, ги гледа сите постови и се смее ако се весели, а е тажна ако се тажни :toe:

како дневник кој никогаш не сум го пишувала, а по ова гледам дека требало да го пишувам хехе

Draga kajgana.... kako utupen mashki pogled od koj nikogas nema da ima odgovor. Samo komentari na site nas :):smir:

...Едноставно не ја замислувам!..
Али ако се помислам тоа е Кајгана во тафче со очиЊА уста..неможе да зборува само ги чита нашите исповеди и...ни давА совети на многу чуден начин:nesvest:

И...сите ние сме по мааалце мрднати!...:tapp:

http://http://1.bp.blogspot.com/_FvwX9Tt390E/RscibCqbLZI/AAAAAAAAAA0/wXvslVO5MjA/S660/411294892_9f54df23ac.jpg
Кајги ја замислувам како жител на Foster's home for imaginary friends :) Како некоја моја замислена другарка на која можам да и се олеснам во секое време, и ич кур не ме боли што чита цел свет, бидејќи кога пишувам во таа тема се чувствувам како да си зборам со некој драг пријател кој го знам со години, и ја занемарувам целата околина:pipi:

Kако теткица во 40 тите години до пред неколку години живеела како нечија швалерка-спозоруша , со цицки полни со силикони, лоша шминка више би рекла малтер , рапав глас, коса избелена и испукана од хирдоген - плавуша. Индеферентна и ефтина , корне на тутун од два километра пошто пуши две кутии дневно и скоро никој не ја видел без цигара . И секој го нарекува душо.
Работи на шанк и ти си збориш и збориш и збориш ...

а она си работи таму ....

Темава почна да смрди на Чек Дис Аут...
Еве јас како ја замислувам...
egg9rj.jpg

Зината, желна за нашите нови доверувања/оговарања/фалења/жалења/сите пет. :P

morond.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom