Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.565
- Поени од реакции
- 11.579
Па затоа пишав не би рекол за сите што ги наброја ДолроксЈа би рекол, за градовите што ги наброја Долркос не сум сигурен освен за Ниш и Нови Сад...Дедоми е нишлија и стално коа одам таму имам другари неколку коа ке излеземе надвор негде иако нема каде:icon_mrgr коа ке искочиме увек некој ме прашува шта си..Македонец....и одма ми вика за Вардар ли си?и скоро сите таму се за Вардар од македонска лига!Башка и ние со Мераклије имаме добри односи.Не братски али неколку пати поединци биле на нивен натпревар а и они на наш!За Нови сад исто ти е знам неколку дечки од таму иако 3-4 пати сум бил али сите коа прајме за фудбал муабет викаат или Вардар или РаботничкиИначе во анкетата стајте ги Acid Boys!:helou:

Знам за Мераклије дека сте во добри односи,но не како Мераклије со Земунците што се,тоа ти е веке братство

Јас имам роднини во Лесковац и Земун,навиваат за Македонија Ѓорче Петров од кога знаат за себе,башка кога идам таму ме прашуваат сите што има ново во врска со клубот,доста работи знаат за клубот

И да дефинитивно Ацид Бојс и Барлетаните фалат во анкетата !!