Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    306

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Ја би рекол, за градовите што ги наброја Долркос не сум сигурен освен за Ниш и Нови Сад...Дедоми е нишлија и стално коа одам таму имам другари неколку коа ке излеземе надвор негде иако нема каде:icon_mrgr коа ке искочиме увек некој ме прашува шта си..Македонец....и одма ми вика за Вардар ли си?и скоро сите таму се за Вардар од македонска лига!Башка и ние со Мераклије имаме добри односи.Не братски али неколку пати поединци биле на нивен натпревар а и они на наш!За Нови сад исто ти е знам неколку дечки од таму иако 3-4 пати сум бил али сите коа прајме за фудбал муабет викаат или Вардар или Работнички:toe:Иначе во анкетата стајте ги Acid Boys!:helou:
Па затоа пишав не би рекол за сите што ги наброја Долрокс :)
Знам за Мераклије дека сте во добри односи,но не како Мераклије со Земунците што се,тоа ти е веке братство ;)
Јас имам роднини во Лесковац и Земун,навиваат за Македонија Ѓорче Петров од кога знаат за себе,башка кога идам таму ме прашуваат сите што има ново во врска со клубот,доста работи знаат за клубот :toe:

И да дефинитивно Ацид Бојс и Барлетаните фалат во анкетата !!:)

П

Паспарту

Гостин
За првиот пасус се сложувам.
Вториот-тоа ти е само добра приказна пред спиење,дека иделе по 700-800 души од тука,највеке до 50 души идат,и тоа луге што од порано си оделе на Партизан и Звезда.
Третиот-па не би рекол :)
Не мислам на огромни бројки на навивачи, сакам само да кажам дека има навивачи, а тие сигурно не се еден или двајца :)

И тие 50 души идат само кога се играат дерби натпревари или пак против некоја јака европска екипа :)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Па затоа пишав не би рекол за сите што ги наброја Долрокс :)
Знам за Мераклије дека сте во добри односи,но не како Мераклије со Земунците што се,тоа ти е веке братство ;)
Јас имам роднини во Лесковац и Земун,навиваат за Македонија Ѓорче Петров од кога знаат за себе,башка кога идам таму ме прашуваат сите што има ново во врска со клубот,доста работи знаат за клубот :toe:

И да дефинитивно Ацид Бојс и Барлетаните фалат во анкетата !!:)
Сине темава е за балкански навијачки групи!:pipi:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ја би рекол, за градовите што ги наброја Долркос не сум сигурен освен за Ниш и Нови Сад...Дедоми е нишлија и стално коа одам таму имам другари неколку коа ке излеземе надвор негде иако нема каде:icon_mrgr коа ке искочиме увек некој ме прашува шта си..Македонец....и одма ми вика за Вардар ли си?и скоро сите таму се за Вардар од македонска лига!Башка и ние со Мераклије имаме добри односи.Не братски али неколку пати поединци биле на нивен натпревар а и они на наш!За Нови сад исто ти е знам неколку дечки од таму иако 3-4 пати сум бил али сите коа прајме за фудбал муабет викаат или Вардар или Работнички
A dali niv im lepat etiketi deka se makedonomani kako kaj nas cist primer ti e forumov ako nekoj naviva za srpski klub e srboman ?

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Е стварно му е преку к*р дојдено од вакви деца навивачи абе да ве прашам сите што ги величате тие српски групи кога имате отидено на натпревар кај нив да навивате на маракана или на јна или само што сте гледале од тв и од you tube и уште ако се зачлените кај нив на форумите и крај појаки од вас нема абе деца гледајте си го своето домашното да не речам Македонското до кога ќе :drk:на сите душмани на Македонскиот народ јас стварно не знам и не можам да разберам ОСВЕСТЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ ДА НЕ ВИ БИДЕ КАСНО :smir:
Ti preci koga nekoj naviva za srpski kluba a ne ti precese koga vi dodelija stranica vo srpski tifo magazin.

Да, србоман е..
Ej brate a onie so navivaat za Angliski klubovi se Anglomani :D ili pak onie so se za francuskite klubovi se Frankomani :D smesni ste veke :D More zanjs so primetiv deka vas vi e maka sto Zvezda i Partizan se popopularni od Vardar i Pelister ili vo tvoj slucaj Gorce :D

btw iam srpski koreni i so seja da pravam ?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Ti preci koga nekoj naviva za srpski kluba a ne ti precese koga vi dodelija stranica vo srpski tifo magazin.

Ej brate a onie so navivaat za Angliski klubovi se Anglomani :D ili pak onie so se za francuskite klubovi se Frankomani :D smesni ste veke :D More zanjs so primetiv deka vas vi e maka sto Zvezda i Partizan se popopularni od Vardar i Pelister ili vo tvoj slucaj Gorce :D

btw iam srpski koreni i so seja da pravam ?
:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D: ako si srbin nikoj nisto ne ti rece citaj na prethodnata strana:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tie za angliski klubovi ne navivaat tuku se simpatizeri....isto ko tuka ima nekoj sto idat na zvezda i partizan - srbomani, a ima nekoj sto od doma drkaat tie ne se nisto poise od KRETENI!
:D:D:DD

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D: ako si srbin nikoj nisto ne ti rece citaj na prethodnata strana:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tie za angliski klubovi ne navivaat tuku se simpatizeri....isto ko tuka ima nekoj sto idat na zvezda i partizan - srbomani, a ima nekoj sto od doma drkaat tie ne se nisto poise od KRETENI!
:D:D:DD
Da da kako tie interasive od SK i Veles so odat duri i na utakmici na Inter :) oni se Italomani :D daj kako sto kaza nikola dosta veke dosadni ste !

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
^^^^

За знамиња, ме мрзи да барам по нетов, али ако не знаеш, на не знам кое точно дерби меѓу ЦЗ и партизан имаше еден дечко кој извади македонско знаме.

http://www.postimage.org/image.php?v=aVkYgKr
сликава е од 90-тите кога момците од Македонија идеа за Звезда и Партизан имаа углед и почитување од делије и грообари,што значи си носе знамиња на север и југ и никој не смееше да им пререче,...

а сега ДАЛИ ИМА НЕКОЈ МАКЕДОНЕЦ КОЈ ИЗВАДИЛ или се осмелил да извади знаме македонско рамо до рамо со српското и грчкото?хмммммммммм ИЗГЛЕДА НЕМА,и не зборам за инвидуални слики на исток и запад од Маракана и ЈНА,зборам за знаме на трибината на навивачите,капиш.....од една стран се гадите и плукате по грците,а од друга страна стоите едни до друга трибина и тоа немоќни пред грчките знамиња,(па подобро не ги плукајте грците)

и доста со таа бламажа па србите ни се браќа,па попрво србинот тебе ќе те претепа отколку на гркот(освен некои срби кои имаат почитување кон нас и постарите,)ако преречеш зашто може грчко знаме,а не и македонско да има на север и југ...ова само во Македонија го има али јбг Звезда је живот и Партизан се воли нели:tapp:

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
сликава е од 90-тите кога момците од Македонија идеа за Звезда и Партизан имаа углед и почитување од делије и грообари,што значи си носе знамиња на север и југ и никој не смееше да им пререче,...

а сега ДАЛИ ИМА НЕКОЈ МАКЕДОНЕЦ КОЈ ИЗВАДИЛ или се осмелил да извади знаме македонско рамо до рамо со српското и грчкото?хмммммммммм ИЗГЛЕДА НЕМА,и не зборам за инвидуални слики на исток и запад од Маракана и ЈНА,зборам за знаме на трибината на навивачите,капиш.....од една стран се гадите и плукате по грците,а од друга страна стоите едни до друга трибина и тоа немоќни пред грчките знамиња,(па подобро не ги плукајте грците)

и доста со таа бламажа па србите ни се браќа,па попрво србинот тебе ќе те претепа отколку на гркот(освен некои срби кои имаат почитување кон нас и постарите,)ако преречеш зашто може грчко знаме,а не и македонско да има на север и југ...ова само во Македонија го има али јбг Звезда је живот и Партизан се воли нели:tapp:
Колку реален пост.:drk: Едноставно кој ќе читам вакви постови ми се исполнува душата. :cuc::cuc:

ПРОКЛЕТИ ДА СЕ ПРЕДАВНИЦИТЕ

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Имаш смешано нешто. Таурунум се ортодокс со Црвени Ѓаволи Крагуевац и на Ираклис Гејт 10, а Мераклије со Варвари Подгорица и Маринци Суботица:wink: ...

пс...проклети да се предавниците:oeoeoe::cuc:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Имаш смешано нешто. Таурунум се ортодокс со Црвени Ѓаволи Крагуевац и на Ираклис Гејт 10, а Мераклије со Варвари Подгорица и Маринци Суботица:wink: ...

пс...проклети да се предавниците:oeoeoe::cuc:

Да да да да прееска видов на српска трибина,збунка сум направил.
Фала што ме поправи :smir:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.575
Поени од реакции
29.183
Da da kako tie interasive od SK i Veles so odat duri i na utakmici na Inter :) oni se Italomani :D daj kako sto kaza nikola dosta veke dosadni ste !
Прво не се прај многу фраер за италомани овакви онакви.Да и јас би отишол на некој натпревар на манчестер, рома, шалке, земун, реал, и за сите клубови што навивам али, колку и да го сакам клубот сигурно нема да ставам слика или потпис од друг клуб а пред се да го мрзам нашиот фудбал!Немам ништо против тоа што имаш српски корени, и јас имам српски корени, и други од македонија имаат српски корени (за постарите зборам).Ама да седам зад грчко знаме?Да пеам заедно со грк?Да ја пцујам нашава лига?Да зборам за нашата лига ваква била онаква била терените биле онакви...Ти идеш на утакмица каде што теренот е убав?Каде што има рефлектори?Тоа ти е идиот!!!Ти не си навивач ти не си ни МАКЕДОНЕЦ, ти си проклето србоманче.И не паламуди многу за нас МАКЕДОНЦИТЕ, збори си за Делије и за тие таму србите али не ни се мешај на нас, а да ќе заборавев извини што си ги сакаме нашите клубови и што ја сакаме МАКЕДОНИЈА, а не терените и рефлекторите какви се на стадионите.ВАРДАР и да игра у с.Јурумлери на гомна пак ќе го сакам клубот.Уфф џабе се изнапишав коа не ме сфаќаш што е тоа МАКЕДОНСКА ЉУБОВ!И сеа слободно пиши дека сме досадни!:tapp:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ajde seri...

Ne sum jas kriv so vo mojot grad nema salam fudbal a da navivum za klub od drug grad NIKOGAS! Takada gleam vie imte problemi samo od srpskite i hrvatskite klubovi a pola makedonija i poveke porado bi go gledala Manchester ili nekuj drug klub otkolku dode da dreme na nekuj 2ro - 3to ligaski natprevar na koj nema so da vide ... :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom