Whitney Houston in BELGRADE - 5.6.2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Еј. Кога се туширам ги пеам нејзините песни иако не го знам текстот, онака се дерам ко ненормален.:vozbud: Да дојдеше во Скопје, ќе ја поканев кај мене у станче да ме гледа она мене под туш...:pos2:

Еј. Кога се туширам ги пеам нејзините песни иако не го знам текстот, онака се дерам ко ненормален.:vozbud: Да дојдеше во Скопје, ќе ја поканев кај мене у станче да ме гледа она мене под туш...:pos2:

А да одиш ти со туш на концерт?

Еј ме ми текнало видиш... Ај ќе размислам.:vozbud:

Гледај реално на работите, ти ќе си едиствена будала со туш таму, па има шански да те поканат на сцена. How cool is that?

Гледај реално на работите, ти ќе си едиствена будала со туш таму, па има шански да те поканат на сцена. How cool is that?

Шега настрана не би одел на таков концерт никогаш. Инаку темава е за во Музика. Не знам што бара во ноќен живот.

Шега настрана не би одел на таков концерт никогаш. Инаку темава е за во Музика. Не знам што бара во ноќен живот.
Сите концертни настани по дифолт одат во Ноќен живот, затоа што се дел од истиот. :)

Доста со оф-топици. Вратете се на темата.:smir:

Сите концертни настани по дифолт одат во Ноќен живот, затоа што се дел од истиот. :)

Доста со оф-топици. Вратете се на темата.:smir:

Значи да се вратиме на темава(се осетив за миг како Бранка Станковска што читаше вести на МТВ). :vozbud:
Whithey Houston - респект за неа и нејзината кариера, но јас неможам да ја поднесам и тивко ќе се повлечам од темава.:smir: :helou:

Ај и јас да напишам еден On topic.
Ми се свиѓе како пеачка, дефинитивно. I Will Always Love You е песна што секогаш кога ја слушам се наежувам. АМА, не би идел на нејзин концерт дури и да беше во Скопје и да беше евтина картата. Да имав гратис би идел, why not. Едноставно, не е мој стил на музика.

би идел али мтв ја обновија програмата така да ке седам дома ке глеам нешо на тв на мтв веројатно :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom