A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Бев денес во салонот и рекоа дека моментално имале само за тие што ќе потпишат нов договор ...само за тоа биле информирани, а за овие што се старите претплатници немаат информација сеуште.
Ne ne, jas nitu potpisav dogovor nitu nesto drugo, jas dogovorot pred nova godina sum go prodolzil, i nisto ne plativ, go odnesov modemot i mi dadoa ruter...

Ne ne, jas nitu potpisav dogovor nitu nesto drugo, jas dogovorot pred nova godina sum go prodolzil, i nisto ne plativ, go odnesov modemot i mi dadoa ruter...

Во кој салон го однесе и дали пред тоа си бил во салонот и си договорил да ти го заменат модемот за рутерот.Ако може кажи како направи?

Во кој салон го однесе и дали пред тоа си бил во салонот и си договорил да ти го заменат модемот за рутерот.Ако може кажи како направи?
Bev dva dena pred da go zamenam modemot, i mi rekoa deka nemaat na raspolaganje ni modemi ni ruteri, pa im go ostaviv mobilniot broj i mi se javija posle dva dena da odam da go zemam ruterot. Bev vo salonot vo Kumanovo...

Конечно се опоравија One ... :helou: , уште да го сменам модемот и ќе ги засакам :smir: :kesa:

Луѓе да не е нешто грешка ненамерна, давале наместо модем рутер,да видам да не верувам.За кој пакет се однесува ова

Дали има накој кој знае што можи да е со интернетов многу бавно полни на youtube, на speedtest.net ми кажува дека спушта со 0,58Mb/s , а на торент ми спушта со 500-590Kb/s ?????

korisnik sum na DUO i nemie zgolemen limitot me ucenuvat da potpisam nov dogovor na 2 godini za da se zolemel limitot , zal mi e so ke izgubat dva pretplatnici ke si stavam za istite pari tel,tv,net od 60 giga od kabelska pa ovie od ONE bile arami !!!

korisnik sum na DUO i nemie zgolemen limitot me ucenuvat da potpisam nov dogovor na 2 godini za da se zolemel limitot , zal mi e so ke izgubat dva pretplatnici ke si stavam za istite pari tel,tv,net od 60 giga od kabelska pa ovie od ONE bile arami !!!

Na bilo koja kabelska televizija vo Makedonija za istite ili pomalku pari imas pogolem limit za spustanje a po nadminuvanje ne doplakas nisto tuku samo ti kratat brzina na 256/128.

им текна да се оправат малце од уан? нормално.. не се свесни ни сами колку корисници изгубиа во последно време. ненормални цени маваат плус за секој гига надминат по 100тка се доплаќаше (пред 2 месеца точно) а и малку трансвер даваа... а сеа глеам и нови рудери давале.. ај да видиме шо ке испадне од целото ова..

П.С кај девојка ми има стар модем. дали може да отиде и да го смени со нов т.е со рутер пошо сеа по ново нели рутер давале

Јас имам од старите extreme,али планирам да го мењам од Март за таа понудата со 80 gb нет што е.Генерално задоволен сум,само со ping-от знаат некад да зезаат.
Малце на страна од муабетов,избор на лого нула инвентивност.
http://www.telekom.si/en/company/subsidiaries/

им текна да се оправат малце од уан? нормално.. не се свесни ни сами колку корисници изгубиа во последно време. ненормални цени маваат плус за секој гига надминат по 100тка се доплаќаше (пред 2 месеца точно) а и малку трансвер даваа... а сеа глеам и нови рудери давале.. ај да видиме шо ке испадне од целото ова..

П.С кај девојка ми има стар модем. дали може да отиде и да го смени со нов т.е со рутер пошо сеа по ново нели рутер давале
Може и нека отиде. Јас имав проблеми со интернетот па се јавив во Ск и ми рекоа оди до центарот да ти дадат нов. Отидов ми дадоа нов и досега ни еднаш ми нема паднато.

море море.. машала. бајаги у загуба овие бе? слушнав на вести ептен биле катастрофа :) а па имаат лоши понуди.

Знае некој кој модел на рутер го нудат во пакетите?

Јас имам Дуо пакет со 10 гига нет и таму фиксен со 200 мин. бесплатни. Во последно нетот ми бега ко ненормален а и да не ми го зголемија лимитот. Бев да прашам и ми викаат не ти следува зголемување бидејќи претходниот договор не ми бил истечен а и не сумможел да го продолжам.

Е сега, сакам да го рекинам договорот и да се префрлам на друг нет. Дали можи да се прекини и ако се прекини дали се плаќа нешто заради прекинот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom