A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Бев денес во салонот и рекоа дека моментално имале само за тие што ќе потпишат нов договор ...само за тоа биле информирани, а за овие што се старите претплатници немаат информација сеуште.
Ne ne, jas nitu potpisav dogovor nitu nesto drugo, jas dogovorot pred nova godina sum go prodolzil, i nisto ne plativ, go odnesov modemot i mi dadoa ruter...

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Ne ne, jas nitu potpisav dogovor nitu nesto drugo, jas dogovorot pred nova godina sum go prodolzil, i nisto ne plativ, go odnesov modemot i mi dadoa ruter...
Во кој салон го однесе и дали пред тоа си бил во салонот и си договорил да ти го заменат модемот за рутерот.Ако може кажи како направи?

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Во кој салон го однесе и дали пред тоа си бил во салонот и си договорил да ти го заменат модемот за рутерот.Ако може кажи како направи?
Bev dva dena pred da go zamenam modemot, i mi rekoa deka nemaat na raspolaganje ni modemi ni ruteri, pa im go ostaviv mobilniot broj i mi se javija posle dva dena da odam da go zemam ruterot. Bev vo salonot vo Kumanovo...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Конечно се опоравија One ... :helou: , уште да го сменам модемот и ќе ги засакам :smir: :kesa:

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Луѓе да не е нешто грешка ненамерна, давале наместо модем рутер,да видам да не верувам.За кој пакет се однесува ова

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Дали има накој кој знае што можи да е со интернетов многу бавно полни на youtube, на speedtest.net ми кажува дека спушта со 0,58Mb/s , а на торент ми спушта со 500-590Kb/s ?????

Член од
5 октомври 2008
Мислења
30
Поени од реакции
3
korisnik sum na DUO i nemie zgolemen limitot me ucenuvat da potpisam nov dogovor na 2 godini za da se zolemel limitot , zal mi e so ke izgubat dva pretplatnici ke si stavam za istite pari tel,tv,net od 60 giga od kabelska pa ovie od ONE bile arami !!!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.035
Поени од реакции
5.934
korisnik sum na DUO i nemie zgolemen limitot me ucenuvat da potpisam nov dogovor na 2 godini za da se zolemel limitot , zal mi e so ke izgubat dva pretplatnici ke si stavam za istite pari tel,tv,net od 60 giga od kabelska pa ovie od ONE bile arami !!!
Na bilo koja kabelska televizija vo Makedonija za istite ili pomalku pari imas pogolem limit za spustanje a po nadminuvanje ne doplakas nisto tuku samo ti kratat brzina na 256/128.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
им текна да се оправат малце од уан? нормално.. не се свесни ни сами колку корисници изгубиа во последно време. ненормални цени маваат плус за секој гига надминат по 100тка се доплаќаше (пред 2 месеца точно) а и малку трансвер даваа... а сеа глеам и нови рудери давале.. ај да видиме шо ке испадне од целото ова..

П.С кај девојка ми има стар модем. дали може да отиде и да го смени со нов т.е со рутер пошо сеа по ново нели рутер давале

C

Count Dooku

Гостин
Јас имам од старите extreme,али планирам да го мењам од Март за таа понудата со 80 gb нет што е.Генерално задоволен сум,само со ping-от знаат некад да зезаат.
Малце на страна од муабетов,избор на лого нула инвентивност.
http://www.telekom.si/en/company/subsidiaries/

G

Gray Foxx

Гостин
им текна да се оправат малце од уан? нормално.. не се свесни ни сами колку корисници изгубиа во последно време. ненормални цени маваат плус за секој гига надминат по 100тка се доплаќаше (пред 2 месеца точно) а и малку трансвер даваа... а сеа глеам и нови рудери давале.. ај да видиме шо ке испадне од целото ова..

П.С кај девојка ми има стар модем. дали може да отиде и да го смени со нов т.е со рутер пошо сеа по ново нели рутер давале
Може и нека отиде. Јас имав проблеми со интернетот па се јавив во Ск и ми рекоа оди до центарот да ти дадат нов. Отидов ми дадоа нов и досега ни еднаш ми нема паднато.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
море море.. машала. бајаги у загуба овие бе? слушнав на вести ептен биле катастрофа :) а па имаат лоши понуди.

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Знае некој кој модел на рутер го нудат во пакетите?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
533
дали можи да се намести интернет, ако се има при-пејд линија?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас имам Дуо пакет со 10 гига нет и таму фиксен со 200 мин. бесплатни. Во последно нетот ми бега ко ненормален а и да не ми го зголемија лимитот. Бев да прашам и ми викаат не ти следува зголемување бидејќи претходниот договор не ми бил истечен а и не сумможел да го продолжам.

Е сега, сакам да го рекинам договорот и да се префрлам на друг нет. Дали можи да се прекини и ако се прекини дали се плаќа нешто заради прекинот?

Kajgana Shop

На врв Bottom