A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Ија како јас ова до сега не сум забележал... Дали променава важи и за solo корисниците? И дали надминувњето на лимитот за сите ќе биде по 50 денари од гигабајт?
Со Уан имаш потпишано договор или уште ти е стариот со Он.нет ?
Ако си на стариот договор треба да потпишеш нов договор со Уан...за да ги имаш тие 40-80гб.
Јас напраив договор со нив кога од 10гб накачија на 20...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Со Уан имаш потпишано договор или уште ти е стариот со Он.нет ?
Ако си на стариот договор треба да потпишеш нов договор со Уан...за да ги имаш тие 40-80гб.
Јас напраив договор со нив кога од 10гб накачија на 20...
Јас некаде во ноември го продолжив договорот на 10GB, за една година. Ми нудеа да го продолжам на 2 години и ќе добијам 20GB ама одбив оти очекував конечно да дојдат од кејбл-тел кај мене. Не знам, најверојтно сум уште како on.net корисник... Ако сега потпишм нов договор, тоа ќе биде на 2 години?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Јас некаде во ноември го продолжив договорот на 10GB, за една година. Ми нудеа да го продолжам на 2 години и ќе добијам 20GB ама одбив оти очекував конечно да дојдат од кејбл-тел кај мене. Не знам, најверојтно сум уште како on.net корисник... Ако сега потпишм нов договор, тоа ќе биде на 2 години?
Да, на 2 години ќе биде :/ ..само тоа е лошо кај нив, долг период е 2 години, ама ете се подобруваат и тие во понудата.
Иначе според ова што го кажа немаш 40гб ..

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да, на 2 години ќе биде :/ ..само тоа е лошо кај нив, долг период е 2 години, ама ете се подобруваат и тие во понудата.
Иначе според ова што го кажа немаш 40гб ..
Епа ќе правам нов договор оти во кејбл-тел надеж изгубив, а со 10Gb не се живее... Дури и надминатото ќе го плаќам дупло, па не е фер! :toe:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
и мене ми го зголемија од 40гб на 80гб, ама брзината ми е 5мб имам од старите модеми.
дали ке ми дадат бежичен рутер?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
и мене ми го зголемија од 40гб на 80гб, ама брзината ми е 5мб имам од старите модеми.
дали ке ми дадат бежичен рутер?
Јави им се мислам дека ќе ти дадат

Член од
2 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
20
од денес веќе имам 80 гб ...така да најверојатно кај сите веќе е зголемено..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Јас исто вчера приметив и кај мене е зголемено од 20 на 40 гига..Дали ќе остане вака или?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Da, bez doplata, taka mi rekoa, utre ke odam da vidam kako ke bide.
Бев денес во салонот и рекоа дека моментално имале само за тие што ќе потпишат нов договор ...само за тоа биле информирани, а за овие што се старите претплатници немаат информација сеуште.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Како ви е(ако некој останал) ДуоЕкстримот во Бутел,Чаир или општо интернетот на ОНЕ ?Денеска некако слабо :/

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Ондак или ме јебе новиот Антивирус или рутерот......фала :)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.035
Поени од реакции
5.934
Мене ми е зголемено од 10 на 40гига (без доплата) сега видов:vozbud:
Ne se sekiraj sto sega nemas doplata za tie 40GB.Doplatata ke ja dades koga ke gi nadmines tie 40GB po 49den za sekoj GB plus potrosen od limitot.Ako ti ne gi nadmines drug ke gi nadmine namesto tebe tvoite 40GB.Mnogu luge se zalea deka realno vo mesecot edvaj pravea okolu 5GB a koga ke proverea detalno kolku imaat potroseno im pisuvase na primer deka tie 5GB gi napravile vo prvite denovi za normalno da go nadminat limitot od paketot i posle da im iscicaat uste pari na smetkata.Koga OnNet pocna da dava bezicen internet na domasnite korisnici znaes sto izjavi Trendo na televizija?Nivnata politika e daj im na korisnicite prvo da probaat dodeka ne im vleze civijata a parite posle ke im gi zemes.Na pocetok ti pustaat voda dodeka ne sklucis dogovor so niv a posle ke te iscicaat ubavo preku smetkite.Ne slucajno go naplatuvaat sekoj GB po 49 den potrosen plus od limitot sto nieden drug internet provajder vo Makedonija ne go naplatuva tuku samo kratat brzina.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?56281-Некој-ми-краде-интернет/page2

Kajgana Shop

На врв Bottom