Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Дежа ву, "експертот" дал изјава за тутоспорт, што сакаш повеќе... Плати ми и јас ќе дадам изјава дека ќе ни ги одземат 3 титули...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Овие Јуве се мучат Красич да го доведат,бараат 15 а тој Марота дава 12,5:pos:!!Па овие ли ке ни бидат конкурнти бе со едно засилување на Пепе од Удинезе и Милан да не го заборавам кој се засили со " младиот " Јепес:pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
+FIGC на нивна страна ....и повеќе од добри конкуренти се =)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
SyN супер е колумната, штета што децата повеќе се занимаваат со читање на вести од гоал ком а не нешто што вреди па да разберат.
За кого на светско? Ја сум за Србија поради 2 работи, наш народ ни се комшиски, и IL Dragone ги предводи, баш би сакал да го видам со трофејот во рака, иако тоа е малку веројатно сепак чуда се случуваат.
п.с. Роџер мила во МИлан wtf>? е сега наебавме!

--- надополнето ---

Да се забранат трубите во Јужна Африка ! ! ! да се мочам во навивачите нивни.
и сите join на групава :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас лично сум за Италија т.е. отсекогаш сум ги бодрел силно италјанците исто како Интер..но откако го освои драгоцениот трофеј во 2006 и сите глупости со италјанците што му се случуваа на Интер мојата љубов спласна кон нив:toe:..втор фаворит Аргентина..!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Само ке ве замолам името Горкуф веќе да не го спомињате на фан клубов ко евентуално '' засилување ''. Цела сезона го пратев, ај што беше просекус тежок, кулминира на дуелов моментално што го гледам на Франција со Уругвај, недај боже да се реализира евенутален негов трансфер у Интер кој би ги чинел 20плус милиони евра, убаво рече мислам Чекич, го видовме како се бламира еднаш во Италија, нема потреба од утште еден таков блам, па макар и сеа дал гол или нешто слично, апла очигледно е дека не е за Интер и дефинитивно не е за Италија.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Во право си Син, до сега со татко ми се карав за тој играч... ништо посебно... кај испуштаат комшииве талент :)

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
ја сум разочаран од Гуркуф, од толку муабети по форуми, фрлање клипчиња од јутуб дечково изгледа како леприкон со рахитис кога шутира.
капак на се беше ударот кон голот, односно ударот кон корнер знаменцето.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
ја сум разочаран од Гуркуф, од толку муабети по форуми, фрлање клипчиња од јутуб дечково изгледа како леприкон со рахитис кога шутира.
капак на се беше ударот кон голот, односно ударот кон корнер знаменцето.

Па зашто мислиш дека е игра во 7-мо пласираната екипа во Франција :), зошто е класа ??

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Само моите играчи играат добро,а тоа е Диаби најдобар во средина пресекува топки и знае да повлече!!Реков ја во Интер да го носиме:toe:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Па зашто мислиш дека е игра во 7-мо пласираната екипа во Франција :), зошто е класа ??
7мо пласирана, ама нели во франција 5-6 екипи се бореа годинава за титула или ја сум грешка?
а инаку ако сега не се докаже ќе си остане второкласен играч за второкласни екипи како наполи, фиорентина, евертон итн...

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Uh odvratno me vadat od takt trubive:uvo::nerv:
трубата се вика вувузела, а ја забраниле кудувузела(или како се викаше).
пази која бучава ќе беше ако ја дозволеа и таа :tv:
туку ај не е тука муабетот за неа, да и се мочам у трубата :uvo:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Да седи до мене некој и цело време да дува таа трубата у гз ќе му ја пикнам.

Инаку што ви е на вас бе, Гуркуф е наследник на Зидан. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom