Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Маскерано колку што прочитав е и нов капитен на Аргентина за светското.

Мене многу повеќе ме пали трансферот на Силва, ама кој дојде дојде, средниот ред не може да се влоши, само да се подобри :) Ние уствари и немаме лош среден ред, ама имаме многу дефанзивно ориентиран среден ред, затоа ни требаат некои копита кои ќе повлечат напред и ќе асистираат и даваат голови. Гледам што им е планот на трансфер пазарот во глобала и мислам дека се на прав пат. Не гледам зошто ни е Кујт ако не продадеме ни еден напаѓач? Или планираат Пандев да го префрлат трајно во дефанзива?

Во секој случај, Бенитез не е Мурињо и не може да игра со онаков среден ред и да издржи во дефанзива. Него му требаат поинакви играчи и се надевам ќе ги добие. Добро е што не почнал да замара со такви фаци како во Ливерпул кои служат само за многу трчање и удирање по топката. Нас ни требаат изградени, докажани фудбалери.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Маскерано би чинел помеѓу 30 и 40м евра, што е премногу, ми се допаѓа многу ко играч, знае да повлече у средина ко Занети што прави а за одбрана е приказна за себе, али цената е преголема, не сум за таа варијанта клубот да се одлучи да даде толкава сума за овој играч.

M

mercenary

Гостин
nowai..
Повеќе од 25м не треба да дадеме за играч кој не ни е (многу) потребен.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Според спортденес, Бенитез ќе го донесе во Интер Глен Џонсон и би коштал 15 милиони. Ако има бар малце вистина у ова бујрум одма. Маикон за 35 да се шитне, Џонсон да се земе за 15 и ќе напраиме одлична зделка :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
^ Апсолутно, ке бидат бајаги во финансиски ќар, башка ќе земат играч кој има 25 години ако не се лажам, што значи е влезен у оние најдобри фудбалски години и е долгорочно решение, плус, повикан е и за Англија и е првотимец за таа репрезентација, во секој случај, thumbs up за потегов, на место ќе биде.
А и по стил на игра се слични, и едниов и другиов се тип на бекови кои можат да постигнат гол, и двајцата имаат супер шут, и добро изработен центар шут, мада Маикон имаше проблеми со истиот оваа година.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Него, Јубенташиве го направија првото засилување оваа сезона - Пепе од Удинезе! Честито нека им е, следен е Мартинез од Катанија. :pos:

--- надополнето ---

Рафа е вистинскиот човек за Интер

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Маскерано би чинел помеѓу 30 и 40м евра, што е премногу, ми се допаѓа многу ко играч, знае да повлече у средина ко Занети што прави а за одбрана е приказна за себе, али цената е преголема, не сум за таа варијанта клубот да се одлучи да даде толкава сума за овој играч.
Прееска читав дека од Ливерпул му понудиле нов договор, далеку над реалната вредност на фудбалерот ама од некоја причина тераат некоја политика. Него играчи има, и пари има, треба да се делува брзо зошто екипиве веќе почнаа да се договараат.

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
јас искрено не сум за да се фрла пари за играч како маскерано.а на јуве нека им е со среќа со новите засилувања хаха, само красиќ да не го земат(не ради друго ке го упропастат :) )

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Прееска читав дека од Ливерпул му понудиле нов договор, далеку над реалната вредност на фудбалерот ама од некоја причина тераат некоја политика. Него играчи има, и пари има, треба да се делува брзо зошто екипиве веќе почнаа да се договараат.
Почнаа да се договараат со играчи од типот на Диего, ти текнува, еден од најдобрите плејмејкери во Светот, оној што ни го украдоа па мораа Интер да се задоволат само со Снајдер .... само со Снајдер. :(

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
За десен бек го имаме Сантон,ја мислам нема потреба од купување ако си замине Маикон:toe:!!Али ако веќе мора да се земе десен бек тоа би сакал да биде Ван Дер Вил од Ајакс(десниот бек на Холандија)Ја сакам повеќе да купиме лев бек бидејки деско ке игра Сантон а лево ? Занети не е тоа што беше и не очекувајте од него да игра на врвно ниво затоа Коларов или Варгас мора да се земе!!Во средина Хамшик и Монтоливо и доста е за оваа сезона:toe:Според мене ако не си иде Маикон ке се земат 2 ца играчи,а ако си иде 3 ца ке земеме

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Добро коа ке сватите дека Варгас е ТИЊА као лев бек ..... Поише му иде лево Крило него лев бек ...мада у одбрана е ОЧАЕН ....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Незнам колку го имате гледано Глен Џонсон,јесте да е добар во офанзива,ама во дефанзива е дрвце.Мајкон пута 10 подобар од Глен.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Незнам колку го имате гледано Глен Џонсон,јесте да е добар во офанзива,ама во дефанзива е дрвце.Мајкон пута 10 подобар од Глен.
секако....поради ова изгледа не информираш за џонсон...да ти кажам право јас го имам гледано на повеќе натпревари и тврдам дека арбелоа е за класа подобар и постабилен бек од џонсон..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Ништо од тоа дека денеска Бенитез ќе биде и официјално презентиран

--- надополнето ---

Ви текнува на дечково? Малце е дебел(104кг според некои весници)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom