Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Бенитез може да ни биде тренер... 6 месеци... толку може да издржи на клупата.
Нема шанса, најмногу ради основата која ја остави Мурињо и конкуренцијата која ја има Интер во Италија. Иначе за ЛШ е махер, за тоа само му оддавам почит, пред Се за оние Нокаут мечеви, едно финале освоено, уште едно финале потоа ( претходно и УЕФА Куп со Валенсија ), па полуфинале чинам или четврт финале не ми текнува, имаше и елиминација на Интер ...
Една година гарант останува зашто Серија А ја зима па што сака нека е, едноставно не гледам кој друг би можел истата да ја освои, а во ЛШ јебига, си го има '' оноа '', на крај краева успесите во европските натпреварувања доволно е да му се видат и тоа е тоа.

Benitez e odlicen takticar , znae da postavi igra .Vo Liverpool gi zede oni igraci za koi imase buget za da gi kupi. Ne smee da se zaboravi sto napravi so Valencia-kako sozdade eden neverojatno vklopen tim .Vo Liverpool go donese Tores .
Kako ke se snajde so pogolem transfer buget? Super! Nema da trosi pari na igraci kako Akvilani i ostali tuku ke kupi fudbaleri koi ke se vklopat vo timot i ke go zacvrstat .
Covekot e celosno posveten na timot i znae da napravi pozitivna atmosfera .

Zatoa za Benitez DA !

Сега бараме тренер што ќе стигне што подалеку во лигата на шампионите поради тоа што серија а и понатака е далеку од лесна за освојување поради тоа што немаме конкуренција... Па Милан се засилува со 35 годишни играчи, Јувентус го земаа Дел Нери за тренер и уште сакаат да го продаваат Диего па со тој памет тешко дека ќе стигнат и до 4то место...

Нема шанса, најмногу ради основата која ја остави Мурињо и конкуренцијата која ја има Интер во Италија. Иначе за ЛШ е махер, за тоа само му оддавам почит, пред Се за оние Нокаут мечеви, едно финале освоено, уште едно финале потоа ( претходно и УЕФА Куп со Валенсија ), па полуфинале чинам или четврт финале не ми текнува, имаше и елиминација на Интер ...
Една година гарант останува зашто Серија А ја зима па што сака нека е, едноставно не гледам кој друг би можел истата да ја освои, а во ЛШ јебига, си го има '' оноа '', на крај краева успесите во европските натпреварувања доволно е да му се видат и тоа е тоа.

Dodeka imase odlicen tim Liverpul vo Liga na Shampioni bese kosmar za Celzi .Mislam deka dvapati ispagjaa od Liverpool.

Нема да издржи Бенитез во Италија. Морати го помина тој пат што сега го оди Ливерпул, нема да трпи тренер што не победува. Јест, точно, и ја би победил со Интер во Италија, во нормални услови, кои ги нема во Италија. Кога ќе му се навртат медиумите за секој пораз и кога ќе реши ФИГЦ да го прави првенството интересно... нешто се сомневам дека Бенитез ќе се извади како Мурињо.

Но сепак, тоа е само мое мислење, мислам дека нема да биде добар потег. Ако дојде со Торес и Џерард во пакет онда нема проблем! И Дек0 би го ставил тренер ако дојде со Торес и Џерард во пакет :pos:

Енивеј, не пратев, дали некој забележа вчера на неколку медиуми имаше информација дека Марадона се понудил и Морати глатко одбил :) Сега се праи пишман што не ги викна Занети и Камби :pos:

Еве ги трансферите на Бенитез во Ливерпул:

Transfereinnahmen: 24.570.000 € - Transferausgaben: 58.400.000 € = -33.830.000 €
Transfereinnahmen: 19.040.000 € - Transferausgaben: 41.558.000 € = -22.518.000 €
Transfereinnahmen: 21.000.000 € - Transferausgaben: 47.900.000 € = -26.900.000 €
Transfereinnahmen: 45.485.000 € - Transferausgaben: 87.700.000 € = -42.215.000 €
Transfereinnahmen: 46.325.000 € - Transferausgaben: 71.200.000 € = -24.875.000 €
Transfereinnahmen: 50.400.000 € - Transferausgaben: 43.500.000 € = +6.900.000 €

Ако е точно ова(од еден форум ми е без линк) тогаш и не бил без пари и без трошење....

--- надополнето ---

Исто така, Мурињо до сега има 67,25% победи, Капело 57% и Бенитез 55,41%

Не се согласувам да ни биде тренер Бенитез.Прочитав иосоно дека Морати учтиво го одбил Марадона,и сосема го оправдувам.Јас реков и си стојам зад тоа.Само дон Фабио Капело сакам да ни биде тренер(а мислам дека ќе ни биде дон Фабио тренер),и никој друг.

Добро голче на Снајди,како ја запердаши лагано топката :)
Инаку и добро изигра,делеше топки ненормални,трчање како да е на Светско,а не на пријателска утакмица...

Го примети некој Мунтари,јас само еднаш го видов кога изведуваше аут и толку :pos:

Инаку околу тренериве,Капело ке биде нов тренер,Интер најверојатно ке му биде последен клуб што ке го води,барем така мислам јас.
Е сеа ако дојде Дон Фабио,Мунтари од старт добива шут карта,ке ми биде кеиф,се израдува на ЛШ,доста му е :icon_lol:
Марига треба повеке шанса да добива...Мунтари правац Тотенхен,трампа праиме со Џенас и пуна капа :D

Јас искрено се надевам дека ако не биди Капело ќе дојди еден од Бенитез и Трапатони барем да имаме тренер со педигре а не како Синиша некој..односно експеримент....додуша јас повеќе ќе се израдувам ако дојди Коларов отколку Капело како тренер бидејќи не мислам да го гледам килавиот Киву како се влечка по левата страна и како прави киксови..вака со коларов можеби не добиваме кизнај каков играч ама барем сигурно ќе се покажи подобар од Кристијан!

Јас искрено се надевам дека ако не биди Капело ќе дојди еден од Бенитез и Трапатони барем да имаме тренер со педигре а не како Синиша некој..односно експеримент....додуша јас повеќе ќе се израдувам ако дојди Коларов отколку Капело како тренер бидејќи не мислам да го гледам килавиот Киву како се влечка по левата страна и како прави киксови..вака со коларов можеби не добиваме кизнај каков играч ама барем сигурно ќе се покажи подобар од Кристијан!

Ова.. сериозно? Киву ти се чини како килав играч? Друже, не зезај, Киву има неверојатен осет за топка и за позиционирање. Нема играч кој не прави грешки, Занети правеше грешки, Маикон, Лусио, Самуел исто.

Ова.. сериозно? Киву ти се чини како килав играч? Друже, не зезај, Киву има неверојатен осет за топка и за позиционирање. Нема играч кој не прави грешки, Занети правеше грешки, Маикон, Лусио, Самуел исто.

Се знае еден бек што треба да има, а Киву не е класичен бек и тука нема расправање...

Не е класичен бек али универзалка е у одбрана, и централно и лево може да игра, башка беше платен ако не се лажам над 20м евра, и тоа си има свое Ја...
Сезонава памтам само 2 лоши негови натпревари, оној со Удинезе дома, и финалето во ЛШ, али затоа против Меси и компанија беше фантазии. Затоа и не ми е јасно зашто толку инсистираат на Коларов, ич не му давам приоритет ја на тој трансфер, со здрав Сантон, уз Занети, Маикон и Киву обезбедени се на тие позиции, проблемот е што сезонава и Киву и Сантон имаа дефектни повреди, Киву на череп и тоа, овој со колената ако не се лажам, јебига, тиња случајност со оглед на фактот што играчи кои имаа најголеми проблеми со повредите беа два бека.

Боље да се атакува на нови Маиконовци и остала багра играчи, кои ке пополнат место на клупа за одбраната, не мора да се удри стриктно на Коларов. Средината ко по обичај е '' тенка '', башка и клупата со одењето на Арна, Кварезма и евентуално Мунтари + Мансини и веројатно и Крхин ке изгуби на '' квалитет '', па Коутињо и уште 2 до 3 нови играчи ке треба да го пополнат и тој простор, нормално, уз ротации со оние кои играа сезонава стандардно. И по овој трофеј од ЛШ, искрено, очекувам лека полека, постепено, капитенот да се префрла и на клупа иако по оваа сезона неам ништо против да тера констатно у први 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom