Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Сосема заслужено, ги надигравте во секој поглед и многу ми е мило за Пандев!

El reino Diego!!!!

Браво мајстори, честитки! И мојот клуб го освои турнирот во Чикаго со победа против ПСЖ, така да фудбалски перфектна вечер!

Мора да му се извинам на Снајдер, за сите плукања по него за игрите во Серие А, маестрален беше синоќа. Лусио, Самуел, Сезар, Занети... ма сите беа одлични.

Сосема заслужено, а клучот на оваа преубава сезона беше во летниот преоден рок.

Што се добива кога ќе ги споиш Хорацио од CSI: Miami, со Хозе Мурињо?
Следново:

:D :D :D

СТАНУВАМ САБАЈЛЕВО И КО ЗА ЧУДО СЕ ЧУВСТВУВАМ ШАМПИОНСКИ :vozbud::pehar: :pehar: :pehar:

Ај у пичку матер, не можев да спијам асално, еден европски пехар тежок ми висеше над глава ЦЕЛА НОЌ!

Секоја чест мајстори, вчера Милито не дигна двапати на нозе и во делириум. А и Снајдер не беше покус, леееј какво пцуење ќе имаше ако ни се вратеше во фаца тоа.
За видеото, Марсо, не мора да се мачиш и режеш ДВД-ја, прај што ќе правиш и закачи го на нет, ќе си симнеме и изрежеме ние. Или торент, ќе сидаме ко луди. :)

Сулеј.........МУНТАРИ!

"Го направив она што требаше, мојата работа е завршена, јас сум во
историјата на клубот и Интер никогаш нема да биде истиот повторно. Не
сакам да зборувам многу, бидејќи ќе се расплачам".
"Шансите да си заминам се поголем отколку да останам".
"Претседателот е фантастичен, му благодарам многу за се што направи.“ JOSE MOURINHO

"Го направив она што требаше, мојата работа е завршена, јас сум во
историјата на клубот и Интер никогаш нема да биде истиот повторно. Не
сакам да зборувам многу, бидејќи ќе се расплачам".
"Шансите да си заминам се поголем отколку да останам".
"Претседателот е фантастичен, му благодарам многу за се што направи.“ JOSE MOURINHO

Штета што има поинакви цели за својата фудбалска кариера. Инаку се гледа дека Интер и само Интер е перфектниот клуб за него. Идеално е да го обработи договорот и да биде ПРВИОТ кој одбранил титула, а после во сезоната 2011-2012 да проба и стане ПРВИОТ со три различни тима и титули.
Како и да е, Интерашите секогаш ќе го памтат и почитуваат Мурињо.

ЧЕСТИТКИ
:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Уште не ми е верно што се случи. Не можам да најдам зборови како се чуствувам. Вистина е дека од денеска Интер е различен од оној Интер од вчера. Само едно ми е многу жал. Мурињо. Морам да бидам искрен кога ќе речам дека ми ја скрати радоста за 50%. Денеска дури и тагата ми преовладува. НИКОГАШ нема да имаме тренер како Мурињо. НИКОГАШ! Фала ти за се што направи за нас - ЦАРЕ!!!!!!

FORZA INTER!

Честито тројна!!!! Заслужено

28304_1381773597213_1618162367_955573_5473419_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom