Ја не реков дека ќе си иде Мур муабтетот ми беше само дека не го сакам Капело во Интер.Абе секое лето ли ќе јадат гомна овие дека ќе си иде Мурињо толку ли се неписмени мамата. Никако Капело во Интер!!! Го мразам!! Подобро Блан да ни биде тренер или Зенга или Прандели него Капело. Со Англија не може да се пласира на европско првенство ние него ќе го зимаме. Фала богу сменија нешто на форумов веќе ми беше досаден скинот. Позззз
Oд тебе не се влага во фан клубов а со твојата арогантност ги имаш заразено и колегиве.Арно си прашав јас дали знаете.А ако сакаш да знаеш Весниците ги интересираат повеќе ваквите трансфер шпекулации отколку ваша тројна круна.^ Нашите муабет за тројна круна прават. :tv:
Не за пропаднати сезони уз 100 милионски инвестиции кои резултирале со нула титули.
Да де, и ја ти одговорив ...Oд тебе не се влага во фан клубов а со твојата арогантност ги имаш заразено и колегиве.Арно си прашав јас дали знаете.А ако сакаш да знаеш Весниците ги интересираат повеќе ваквите трансфер шпекулации отколку ваша тројна круна.
Значи си знаел за тоа ама се правиш наудрено.Да де, и ја ти одговорив ...
Иначе, кои весници ? Maдридски Аs(s) ли ? :tv:
Детенце, ти горе пиша за медиуми од Шпанија, се знае на кои алудираш, Аss и Марка ...Значи си знаел за тоа ама се правиш наудрено.
Шо бе Деко па Деко, ќе го муваш ако зееме?Обавезно да се договориме да гледаме заедно Кога ке прославувам групно ке биде појако Пиво,клипчиња ,Деко...
Kако прво детенце да му велиш на некого друг,како второ точно дека за нив трансферите се приоритет но Марка и Асс се најпрестижните весници во Шпанија и пошироко и не поврзуваат некого за џабе.Одговор заслужив како болдираново а дека за Реал е завршена сезоната сите знаеме немора да ни кажиш.Ајт сега....Детенце, ти горе пиша за медиуми од Шпанија, се знае на кои алудираш, Аss и Марка ...
Тие и немаат за што друго да пишуваат, Реал е ван конкуренција за трофеи, па удираат на можни инвестиции и смена на тренерски кадар.
Од друга страна, Интер се бори за тројна круна, една од тие 3 титули веќе освоија, а останатите 2 се приоритетот, Мурињо е у втор план во моментов.
Башка, со финалето во ЛШ ке се знае и дали Италија ке има 3 или 4 претставници во тоа натпреварување наредната година, сеа капираш ли зашто ја ти одговорив така ?
Морати иначе е подготвен да седне на маса и да го продолжи договорот со Мурињо за плус уште една година, уз зголемување на неговата плата, која во моментов изнесува 13 милиони евра по сезона. Али, како што реков, овој муабет ке е актуелен по 23ти Мај кога Интер ке го одигра и последниот натпревар, за Реал сезоната е веќе готова.
Ајт
Кого ќе му кажиш на самобендисан Интераш.:nenene:туку не тие се занимавале со тројната титула.Пола и повеќе од новостите што ги пишува во АС и Марка во врска со Мурињо се измислени од италијанските медиуми, АС и Марка само ги преведуваат. Еве најновата вест, дека Интер го гледале Бенитез како замена за Мурињо, е измислена од Газета Дело Спорт, бар така пишува во текстот на АС, а и истото тоа го пишува и на страната на Газета Дело Спорт само на италијански. Последниве неколку новости што ги прочитав во врска со Мурињо, секаде пишуваше дека се пишувани според некои италијански медиуми (Газета Дело Спорт, Кориере Дело Спорт) што значи не се измислици од шпанските медиуми.
Па со што да се занимаваме бе ?Кого ќе му кажиш на самобендисан Интераш.:nenene:туку не тие се занимавале со тројната титула.
Ова личи на одговор а не Марка и Асс измислувале,Реал нема освоено титула(Интер од 2001 нема влезено во 1/4 финале).Не грешиш но нема никаква врска тоа.Па со што да се занимаваме бе ?
Или навикнат си на суша ( зашто не си го осетил асално трофејниот период на Реал со титули од ЛШ и Ла Лига ) па сега бладаш тука ...
Мене најрелевантни ми се Интер, од Морати па надоле, он уз двајца директори на клубот потврдија дека ке направат Се што е во нивна моќ да го задржат Мурињо, сите тројца изјавија дека не можат да го замислат клубот без него во иднина.
Еве, стај се у ситуација, 3 круни и смена на тренер по крајот на сезоната, што е побитно во моментов ? Не мора да разработуеш нервони у мозок за ова прашање.
И дете си, факат, под 18ка си, чинам и брат на Бобан си ( поправи ме ако грешам ).