Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа момци нека ви е честита титулата :smir: сосема заслужена, годинава одите на рекорд а :D

ај честитки до вас, во Недела веројатно и втората ви се насмевнува доколку Сиена не направи нешто неочекувано... а и на 22 ви пожелувам и тројна.
Прво играме со Киево па другата недела со Сиена:wink:

Честитки момци.
Почнавте да му покажувате на светот кој е кој годинава :smir:

Ја освоивме третата по важност титула за годинава, која беше најтешко да се освои!
Во наредните 2 недели ќе ја освоиме втората по важност, која е најлесно да се освои.
И потоа следува најважната титула, која нити е така тешка, но нити лесна. Убеден сум во тројна титула!

Ако ова подолу..

tank.jpg

... не му се случи на Баерн, јас јавно изјавувам дека одам до Струга да се фрлам во Дрим, а сведок ќе биде ИоСоно.. :pipi:

П.С. Честитки

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Balotelli: 6.5 - Able to put Burdisso into all sorts of problems with his pace and skill on the ball. Didn't have as much luck against Motta but endlessly frustrated Roma, particularly Totti.

:tv:

Инаку за тие што не приметија, Манчини им даде "магичен" допир на своите Сити вечерва, успевајќи на 1 коло до крај да ја изгуби битката за 4то место.

Ах да останеше во Интер, уште со Челзи ќе завршеше одисејата во ЛШ годинава:)

^ Со Челзи ? Ке завршеше одисејата со Динамо Киев, Барса и Рубин. :tv:

1 од 3!!! Честито куп на Италија ! И да ке заборавев....ве сакам.

Ја освоивме третата по важност титула за годинава, која беше најтешко да се освои!
Во наредните 2 недели ќе ја освоиме втората по важност, која е најлесно да се освои.
И потоа следува најважната титула, која нити е така тешка, но нити лесна. Убеден сум во тројна титула!

Ако ова подолу..

tank.jpg

... не му се случи на Баерн, јас јавно изјавувам дека одам до Струга да се фрлам во Дрим, а сведок ќе биде ИоСоно.. :pipi:

П.С. Честитки

Нема проблем ако треба помош кажи, ќе те поттурнам... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom