Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Глеај долу коментари, тезга ке треба да отвараме :pos:

Ова беше кога не бевме во еуфорија, за сега не знам како ќе биде :) На пример ја сакам да му купам маичка на еден човек шо ми вика ИНТЕЕЕЕР!!! на улица, а појма немам како се вика човекот :) Ама има 5 години како ми вика ИНТЕЕЕЕР!!! :pos:

Ова беше кога не бевме во еуфорија, за сега не знам како ќе биде :) На пример ја сакам да му купам маичка на еден човек шо ми вика ИНТЕЕЕЕР!!! на улица, а појма немам како се вика човекот :) Ама има 5 години како ми вика ИНТЕЕЕЕР!!! :pos:
ја ако купуам маичка за сите што ми викаат Интееер, банкрот одиме фамилијарно :pos:

Подалеку од него :pos:

Мене на пример повеќето луѓе во градот ме познаваат со тоа што сум навивач на Интер а не како личност:pos::pos:
За маичките само кажете ја целата процедура за набавување и завршена работа:wink:

Нема голема разлика, да сме имале во главите ќе се откажевме ко Торпедо негде во 2003 :pos:

Да ви дадам еден предлог.Можете и дома да си направите мајчки,нормално договорете се да бидат исти.Само ќе треба да си купите хартија за штампање шо е 105 денари еден лист А4 формат и дома на принтер кој има си принташ шо сакаш на листот и после лесно се става на бланко мајчка.Јас лично си иам направено за Јуве дома пред 1 месец и топ е мајчката сеа за сеа,3-4 пати ја перев нишо не и е.Еве тука као изгледа.

Кога сме кај маичките, одма после натпреварот со Барса испаднаа овие маички

371ENG.jpg

Знам дека се фан маички, него какви од каде, колку пари :helou:

ЕДИТ: ЛОЛ!!! сега гледам дека има и линк ставено, се извинувам се запив со другарче едно :DDDDD

ЕПИК ФЕЈЛ :DDDDD

Да ви дадам еден предлог.Можете и дома да си направите мајчки,нормално договорете се да бидат исти.Само ќе треба да си купите хартија за штампање шо е 105 денари еден лист А4 формат и дома на принтер кој има си принташ шо сакаш на листот и после лесно се става на бланко мајчка.Јас лично си иам направено за Јуве дома пред 1 месец и топ е мајчката сеа за сеа,3-4 пати ја перев нишо не и е.Еве тука као изгледа.

105 денари хартија + бојата + маичката доаѓа доста поскапо ем што треба да се експериментира дома :)

105 денари хартија + маичката доаѓа доста поскапо ем што треба да се експериментира дома :)

мајчката е 180 денари од позади трафиката прч карши т.ц. бисер.нема шо да се екпериментира,лесно е ептен.И ја мислве дека е филозофија некоја коа ми објаснуваа тоа да ти било ептен просто.позз:smir:
Боја не троши ама ич.Многу малку.

мајчката е 180 денари од позади трафиката прч карши т.ц. бисер.нема шо да се екпериментира,лесно е ептен.И ја мислве дека е филозофија некоја коа ми објаснуваа тоа да ти било ептен просто.позз:smir:
Боја не троши ама ич.Многу малку.

105 денари предна страна + 105 денари задна страна во нашиов случај...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom