Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле овие на Канал 5 после натпреварот.Можам да има кажам да не гледат фудбал веќе Шекерезат и Бандини да си гледат.Интер играл антифудбал па што сакат да нападне со 10 играчи Интер, Интер ли изгуби 3-1.
Браво за Мурињо кој 20 минути пред натпреварот му се руши цела тактика со повредата на Пандев.Губи играч во 35 и пак не загубивме.Барса само си кружеа и кружеа.
Нема што друго да коментираме Интер е во Финале.

сега ме интересира колку пари барса фрли за мотивационите маици,рецитали,спотови и интервјуа:tv:

trophy.jpg

Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!

Мурињо тукушто ги замоли навивачите за дочек на аеродром во Милано. Ќе има фешта вечерва, барајте клипови утре! :goool:

П.С. Уште Дејан да ги донесе тие трубачите :pos:

Многу ми е криво за Занети, Многу!!!!!!! ЧОВЕКОТ ГО САКАМ КАКО БРАТ ДА МИ Е! :back:

Честито пласман у финале, џабе беа ремонтади, кожа на терен, црвени картони, непромислени фаули, курци палци. Шо би рекол Ѓорѓи Колозов, правдината излезе на виделина.

Честитки уште еднаш, се надевам и вие ќе осетите како е да се освои трофеј во ЛШ.
Mислиш .... ретардади. :tapp:

Барса на свој терен, дома, 2 шанси и гол од офсајд со +1 играч на терен, е тоа е дами и господа, е оној фудбал кој денес изгуби. :tv:

Го видовте ли оној момент Лусио кога стануваше после фаул или што беше, прво со едната зачекори напред споро па со другата нога, а едвај го држеа ноѕете. Злато вреди овој човек :back:.
Нека постави некој клип со прославата на крај, кај што се гледа Занети, пошто ич не го видов, Ето го покажаа 3 пати, Матераци како си ја собира топката :pos2:, Киву овој оној ама Занети :back: не го видов :toe:

Сеуште се трага исчезнатото лице по име Меси . кои исчезна пред 8 дена на Џузепе меаца...

Јеби га.ќе го барате вие коа ви го опна лани поштено.:pusk:

ИНТЕРАШИ честито финале.:smir:

Браво за Интер, заслужено се пласираа во финале. Мораше некој да ги спушти на земја овие од Барса, дури и фановите почнаа многу чалами да продаваат така да сега може да сватат дека фудбалот се игра за резултат, а не е се само до атракции. Не можеа и годинава на среќа да поминат во финале:toe:

На овие од барса крајот не им се наоѓа. Биле оштетени од судиите, 70 минути со играч појќе играа, и пак не напраја некоја шанса, па судијата е крив.

Многу ми е криво за Занети, Многу!!!!!!! ЧОВЕКОТ ГО САКАМ КАКО БРАТ ДА МИ Е! :back:
АМАН, Занети не доби жолт, Мота доби жолт тогаш, останатите кои добија жолт се Киву, Цезар, Лусио и Мунтари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom