Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
Абре колку што сум запознат коеф за рангирањево на лигите се добиваат со победи и нерешени во натпреварите.. Така да и финале да играме, и да победиме, без разлика дали таму ќе биде Баерн.. Со нивните победи до полуфинале, со победите на Хамбург, Италија во секој случај оваа година ќе биде помината од Германија.. Или се лажам?
Ako projde Hamburger razlikata ke bide 0.05 boda :nesvest:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Пеколот е на Камп Ноу?

Посебно ми се допадна она со судиите, добар план... :pos2:
Кој пекол човече бараш.. Па тие само ќе свиркаат.. Јас не сум видел навивачка група како во Италија да знае да направи пекол.. Повеќе ме плаши пекол во Палермо, отколку ваму.. Баби и дедовци по тоа стадионите..
Знам дека играчите наши нема да паднат на сиот овој притисок..
Единствено ме плаши да не падне судијата.. Го очекувам неговото име да видам кој е.. Дали е некој докажан.. Кога би бирал судија кој нема ни 2 % да ги ферма ни едните ни другите би бирал или Англичанец или Германец.. Во никој случај некој Скандинавец..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Кој пекол човече бараш.. Па тие само ќе свиркаат.. Јас не сум видел навивачка група како во Италија да знае да направи пекол.. Повеќе ме плаши пекол во Палермо, отколку ваму.. Баби и дедовци по тоа стадионите..
Знам дека играчите наши нема да паднат на сиот овој притисок..
Единствено ме плаши да не падне судијата.. Го очекувам неговото име да видам кој е.. Дали е некој докажан.. Кога би бирал судија кој нема ни 2 % да ги ферма ни едните ни другите би бирал или Англичанец или Германец.. Во никој случај некој Скандинавец..
Не барам ја што е до мене да им дадеме гол одма и да грицкаат семки... Ја само да ја пренесам паниката :pos:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Проблемот е што ние им застанавме на патот на кој можеби никој никогаш нема во догледно време да биде.. Испишување на историјата со одбрана на круната од лани.. И доокажување на доминацијата нивна над останатите.. И нормално сега се во паника.. Не им се дава тоа туку така.. Мислеа дека само Челзи односно Манчестер можат да ги запрат.. Сега ги боли.. Многу ги боли што кркаа три парчиња од Интер.. Затоа кукаат по судии и незнам што..
А онај кутриот коа ќе ми текне Филе.. Сеуште нема ништо објавено на блогот.. Замисли.. Така спектакуларна утакмица.. А нема нити најава човекот.. да не зборувам за пост меч коментар.. Во очај се.. Очекуваат чудо.. Да се спојат небото и земјата во среда и да победат 3-0.. :tapp:
Абе ко нема без ниедна титула да останат..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
А онај кутриот коа ќе ми текне Филе.. Сеуште нема ништо објавено на блогот.. Замисли.. Така спектакуларна утакмица.. А нема нити најава човекот.. да не зборувам за пост меч коментар.. Во очај се.. Очекуваат чудо.. Да се спојат небото и земјата во среда и да победат 3-0.. :tapp:
Oва од неговиот фејсбук, од оние '' notes ''
ОВА ОТСЕГА ЌЕ БИДЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНА ЛЕКЦИЈА ВО СЕКОЈ ФУДБАЛСКИ УЧЕБНИК.
А ЗОШТО?

накратко:

...вечерва Пеп надмудрен, Барса надиграна за првпат (откога стана шампион) комплетно во сите три линии, Мурињо фасцинантен, а Интер неверојатно дисциплиниран во зададените задачи на секоја позиција поединечно.

(додека Бускетс „беше дома пред тв„, Максвел дезориентиран, Кеита и Алвеш чудно индиспонирани, Чаби комплетно отсечен и покрај различната улога од стандардното издание, Меси дуплиран...за останатите излишен е коментар, сем надиграни . . . на мојот видео блог наскоро комплетна анализа на овој одличен натпревар во тактичко-техничко надмудрување)

Ова беше лекција на Мурињо со наслов „Како може да се победи тим со толку многу поливалентни фудбалери и воедно тим кој дури има и поголем посед на топка?„

Но не лекција само како да се победи, ТУКУ КАКО ДА СЕ НАДИГРА!

Браво за Мурињо, одлична лекција, а отсега и задолжителна за секој што го разбира и сака да научи нешто ново во модерниот фудбал. (за жал има некои кои „мораат„, но ниту го разбираат а ниту пак сакаат да учат, но тоа веќе ми е и под нивото да го коментирам).

Искрени честитки до сите навивачи на Интер. :) Браво Интер, Браво Мурињо!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Абре тоа го кажа и во емисија.. И ако си забележал.. Како што вика тој.. Неговиот приватен профил е само за фанови на Барса.. Не сака други да му се мешаат.. :pipi:
А види наназад низ блогот како ги најавува сите утакмици.. За оваа со Интер молк.. Ви реков ја уплашен беше нешто..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Абре тоа го кажа и во емисија.. И ако си забележал.. Како што вика тој.. Неговиот приватен профил е само за фанови на Барса.. Не сака други да му се мешаат.. :pipi:
А види наназад низ блогот како ги најавува сите утакмици.. За оваа со Интер молк.. Ви реков ја уплашен беше нешто..
:pos:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Проблемот е што ние им застанавме на патот на кој можеби никој никогаш нема во догледно време да биде.. Испишување на историјата со одбрана на круната од лани.. И доокажување на доминацијата нивна над останатите.. И нормално сега се во паника.. Не им се дава тоа туку така.. Мислеа дека само Челзи односно Манчестер можат да ги запрат.. Сега ги боли.. Многу ги боли што кркаа три парчиња од Интер.. Затоа кукаат по судии и незнам што..

ne ni treba da se spojat ni nebo ni zemja nie imame doverba vo nasite fudbaleri a i vie znaete deka se sposobni da pobedat 3-0 zatoa ne seri mnogu po4ekaj do sreda pa posle komentiraj:smir:
a za toa deka 4e ostaneme titula se lazis bate i toa mnogu ovaa godina osojuvame 5 tituli:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Уефа на секој што игра во групите му дава по 2.4 милиони евра, по 600.000 евра за секоја победа, по 300.000 евра за секое реми.
На сите четвртфиналисти им дава по 2.5 милиони евра, по 3 милиони евра за полуфиналистите. Значи ние досега ако не се лажам прибравме 13 милиони евра чиста исплата од сметката на Уефа. Тука не ги рачунам парите од тв права и влезници.. :pipi:

ne ni treba da se spojat ni nebo ni zemja nie imame doverba vo nasite fudbaleri a i vie znaete deka se sposobni da pobedat 3-0 zatoa ne seri mnogu po4ekaj do sreda pa posle komentiraj:smir:
a za toa deka 4e ostaneme titula se lazis bate i toa mnogu ovaa godina osojuvame 5 tituli:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Кој побара твоја реплика бе торко? :tapp: Кој ти се обрати тебе? Нели гледаш дека си пишувам во мојот фан клуб? :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Syn немој само да забришеш...

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Уефа на секој што игра во групите му дава по 2.4 милиони евра, по 600.000 евра за секоја победа, по 300.000 евра за секое реми.
На сите четвртфиналисти им дава по 2.5 милиони евра, по 3 милиони евра за полуфиналистите. Значи ние досега ако не се лажам прибравме 13 милиони евра чиста исплата од сметката на Уефа. Тука не ги рачунам парите од тв права и влезници.. :pipi:

Кој побара твоја реплика бе торко? :tapp: Кој ти се обрати тебе? Нели гледаш дека си пишувам во мојот фан клуб? :tapp:
ne se ponasaj taka me razbra ti rekov da ne seris i da po4ekas da pomini revansot pa posle da kazuvas a nisto loso ne ti rekov i posledno neka ti e toa so si mi se obratil torko da ne si gi sobiras zabite vo lopat4e ok?:smir:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ај лупни го еднаш да ти помине, зашто многу се возбудуваш :drk:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Остајте ги влеваат во филмови, меси D10S господ е меси, еве го слегна на земјата со неговите апостоли и светиот филе крстител сега лебче и винце ќе делат низ државава и со груевски и црвенковски ќе се сликаат.
цела недела мадињава ми ги отекоа, меси господ, господе боже( меси )реши ги шинтерашиве, ајде меси одиме со ролерки за мадрид, одиме со тротинети до милано.
дел од нивните коментари беа: Само интер да стави автобус пред голот, еве сеа ќе испаднат со 9 одбранбени и двајца голмани(ама меси ќе им даде хеттрик{ГОСПОД БОГ}).
1-0 за барса - буши барса буши, виска барса пушетет го шинтераши, сеа 10 ќе примите.

а надоле....
надоле е молк пријатели, се додека не најдоа слика од милиметарскиот офсајд на милито, и сега една недела ќе објаснуваат како судијата ги наместил они да бидат лузерите.
ебате точкаџиите, ќе мрсат муда до среда, ако не го изгубат шпанското викендов.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom