Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Самуел и Лусио не им дадоа да мрднат на Меси и Ибра,го памти ли некој клизачот на Самуел при крајот на натпреварот коа напагаше Барса и Меси коа шутна и овој со клизач:vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки за победата...А,и да...Да сум на местото на Балотели и јас би го направил истото.Дечкото упропасти 1 акција и одма сите фанови на Интер се нафрлија врз него со свирежи...Арогантно е момчево,ама што го претераа и навивачите на интер,го претераа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Man of the match
It would be the right thing to give it to the entire Inter side. But the player that truly made an impact on the game was Goran Pandev. His inlcusion in the starting XI gave another dimension to Inter. Although he did not play the entire match (Dejan Stankovic came in for him) Pandev gave Inter the balance they needed. Obviously he was key in the marking of Messi and breaking out on the attack.
"Pandev was the difference maker. He brought intelligence and order to our game today."-Samuel Eto'o

линк ...:tv:

Па и се согласувам со напишаново.
За првиот гол Пандев го повлече Алвес со него у шеснаесетник, одлична игра без топка а со тоа и автоматски Снајдер остана сам, не беше чуван и рутинирано погоди.

За вториот гол направи супер прелаз одбрана - напад, нешто што недостигаше во овој Интер, повлече контра напад, одличен trhough pass направи до Милито и воала, гол на Маикон.

И Мурињо го пофали по мечот, очигледно е дека со оваа нова фирузра Пандев доби на аеродинамичност.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дечки, Честитам... одигравте феноменално, нормално кога на клупата го имате Мурињо. Јас не го симпатизирам поради неговиот однос додека беше менаџер на Челзи, но дека е Доктор по фудбал не одрекувам... Со него на клупата, играте финале 102,3 % :wink:

Сакам вие да играте финале, највеќе поради Гоче наш кој денеска изигра одлични 55 минути, а и бидејќи ретко кој тим ја надиграл Барселона и ги неутрализирал играчите од средниот ред, најголемо оружје на Барса, во последните две години... :helou:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
За првиот гол Пандев го повлече Алвес со него у шеснаесетник, одлична игра без топка а со тоа и автоматски Снајдер остана сам, не беше чуван и рутинирано погоди.

За вториот гол направи супер прелаз одбрана - напад, нешто што недостигаше во овој Интер, повлече контра напад, одличен trhough pass направи до Милито и воала, гол на Маикон.

И Мурињо го пофали по мечот, очигледно е дека со оваа нова фирузра Пандев доби на аеродинамичност.
:pos:

Им ја откри тајната на Камбијасо и Снајди. :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Самуел и Лусио не им дадоа да мрднат на Меси и Ибра,го памти ли некој клизачот на Самуел при крајот на натпреварот коа напагаше Барса и Меси коа шутна и овој со клизач:vozbud:
Ибра не ни треба да се варди ништо не гледа од носот ,кој знае можда Матераци ко препарира Јаја Туре ама овој..

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Сега откако се смирија страстите да пишам и јас. Пред натпреварот бев голем песимиста особено кога ја видов формацијата со тројца напаѓачи и Снајдер.

Сепак играчите одлично си ја извршија задачата и со вака офанзивна формација успеавме да ги неутрализираме Меси и Чави, двајцата клучни играчи на Барса. Одлично се трансформиравме од одбрана во напад и заслужено победивме.

Но овој дуел не завршува тука, ја добивме битката но не и војната. Сега треба да останеме смирени и во ист стил да излеземе на Камп Ноу и да се избориме за финале.

Што се однесува до Балотели... Навистина не знам дали вреди да се коментира еден ваков глуп човек. Ова што се случи денес е колминација на процес што се одвива пет или шест месеци или може повеќе.

Сите знаат дека Балотели не се залага доволно, дека на теренот се понаша ноншарлантно и затоа Мурињо не му дава голема шанса. Јас не знам како на најважниот дуел во сезоната кога Ето трча од едниот гол до другиот 90 минути, кога Занети со свои 36 години трча како куче покрај Меси и кога цел тим гини на теренот Балотели повторно се однесува незрело и непожртвувано. Балотели наместо на Станковиќ да му креира шанса за погодок, поради своето лежерно движење го погоди корнер знаменцето со што го навлче гневот. Потоа имаше волеј удар од над 30 метри во ситуација кога можеше да ја смири топката и да прави што сака. Балотели уште тогаш почна да им мавта на фановите и да покажува дека тој е главен. Ето место да игра фудбал се обидуваше да ги смири фановите. Фрлањето на дрес е најголем греф што може да се направи кон еден клуб. Колку и да се фановите криви Балотели е тој што треба да молчи ако сака да остане во клубот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Тешко ќе биде таму и два гола се достижни затоа ќе треба со памет... Мене ме плаши брз гол, тоа може да ги направи работите да тргнат надолу. Да се издржи почетниот притисок, па како и во Лондон, колку минуваше времето домаќините беа понервозни.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
, очигледно е дека со оваа нова фирузра Пандев доби на аеродинамичност.
некако од далеку ми наликуваше на снајдер..:smir:..белким играчите се распознаваат на теренот:pos2:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ова ме потсеќа на оние експертизи кои тука ги ширевте, за сличното сценарио од првата средба тука во фазата по групи, како и за паркирањето на автобусот пред гол ... :tv:

Дај не фрлај кал на асалните фаци што егзистираат во ф.к. Барса жити све, јес да лани упиша осмо, али сериозно дете, го потиш максимално, не си интересен, свесни сме за тежината на оној втор дуел, свесни бевме и за тежината на овој првиов, али ко и сите фанови така и ние имаме право да се радуваме и да ја прославиме оваа голема победа на Интер, не памтам кога последен пат Пеп изгубил со 2 гола разлика, т.е. можно е и у неговата кариера ко тренер на Барса такво нешто да не се десило.
Во лига на шампиони сигурен сум дека нема пораз од 2 гола. За во Ла лига можеби има меч или два...не е битно пошто не е исто.

Она што сакав да го кажам е дека денес Барселона беше надиграна и победена. Па за ова барем јас не памтам кога се десило, барем не во овие 2 години додека е Пеп на клупата.

Браво!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
--------------------хулио--------------
----Даглас------Лусио------Валтер-----Хавиер
----------Естебан------------Тиаго-------
----Самуел----------Весли----------Горан
-----------------Диего Алберто---------
Некако оптимист сум за дуелов што е донекаде чудно и имам пречуство дека ќе биди слично како со челзи кога игравме на меаца..
:
Јас веќе кога немам попаметна работа во овие моменти откако кажав што треба да кажам ќе се самоцитирам за составот кој го предвидев ден пред нтапреварот и моите очекувања за натпреварот:pipi:(изгледа за се во право сум бил)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Ибрахимович на Меси:Kепец дај една добра топка!!
-Mеси:Не сум Пандев бе шпакла..
Уште не се вратив од смеење добар им е овој :pos:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Последните минути денес беше страшно.Само тоа е коцкарска игра може да ги фатиме на контра.
Ништо не е сигурно мене одма ми доаѓа на ум мечот Милан-Депортиво 4-1 првата на Милан рипаат сигурни во пласман и губат 4-0 во гости.

Само да не испаничат и примат гол рано ,потоа на Барса ќе и гори под нозете и ќе прави грешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom