- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Самуел и Лусио не им дадоа да мрднат на Меси и Ибра,го памти ли некој клизачот на Самуел при крајот на натпреварот коа напагаше Барса и Меси коа шутна и овој со клизач
Па и се согласувам со напишаново.Man of the match
It would be the right thing to give it to the entire Inter side. But the player that truly made an impact on the game was Goran Pandev. His inlcusion in the starting XI gave another dimension to Inter. Although he did not play the entire match (Dejan Stankovic came in for him) Pandev gave Inter the balance they needed. Obviously he was key in the marking of Messi and breaking out on the attack."Pandev was the difference maker. He brought intelligence and order to our game today."-Samuel Eto'o
линк ...:tv:
Па и се согласувам со напишаново.
За првиот гол Пандев го повлече Алвес со него у шеснаесетник, одлична игра без топка а со тоа и автоматски Снајдер остана сам, не беше чуван и рутинирано погоди.
За вториот гол направи супер прелаз одбрана - напад, нешто што недостигаше во овој Интер, повлече контра напад, одличен trhough pass направи до Милито и воала, гол на Маикон.
И Мурињо го пофали по мечот, очигледно е дека со оваа нова фирузра Пандев доби на аеродинамичност.
Ибра не ни треба да се варди ништо не гледа од носот ,кој знае можда Матераци ко препарира Јаја Туре ама овој..Самуел и Лусио не им дадоа да мрднат на Меси и Ибра,го памти ли некој клизачот на Самуел при крајот на натпреварот коа напагаше Барса и Меси коа шутна и овој со клизач
некако од далеку ми наликуваше на снајдер..:smir:..белким играчите се распознаваат на теренот:pos2:, очигледно е дека со оваа нова фирузра Пандев доби на аеродинамичност.
Во лига на шампиони сигурен сум дека нема пораз од 2 гола. За во Ла лига можеби има меч или два...не е битно пошто не е исто.Ова ме потсеќа на оние експертизи кои тука ги ширевте, за сличното сценарио од првата средба тука во фазата по групи, како и за паркирањето на автобусот пред гол ... :tv:
Дај не фрлај кал на асалните фаци што егзистираат во ф.к. Барса жити све, јес да лани упиша осмо, али сериозно дете, го потиш максимално, не си интересен, свесни сме за тежината на оној втор дуел, свесни бевме и за тежината на овој првиов, али ко и сите фанови така и ние имаме право да се радуваме и да ја прославиме оваа голема победа на Интер, не памтам кога последен пат Пеп изгубил со 2 гола разлика, т.е. можно е и у неговата кариера ко тренер на Барса такво нешто да не се десило.
Добар прогнозер, нема што.x-1 ja igrav singal e sega neka pobedi podobriot a Toa e Inter
Respect za Mesi
Јас веќе кога немам попаметна работа во овие моменти откако кажав што треба да кажам ќе се самоцитирам за составот кој го предвидев ден пред нтапреварот и моите очекувања за натпреварот(изгледа за се во право сум бил)--------------------хулио--------------
----Даглас------Лусио------Валтер-----Хавиер
----------Естебан------------Тиаго-------
----Самуел----------Весли----------Горан
-----------------Диего Алберто---------
Некако оптимист сум за дуелов што е донекаде чудно и имам пречуство дека ќе биди слично како со челзи кога игравме на меаца..
:
Ибрахимович на Меси:Kепец дај една добра топка!!Па и се согласувам со напишаново.
За првиот гол Пандев го повлече Алвес со него у шеснаесетник, одлична игра без топка а со тоа и автоматски Снајдер остана сам, не беше чуван и рутинирано погоди.
За вториот гол направи супер прелаз одбрана - напад, нешто што недостигаше во овој Интер, повлече контра напад, одличен trhough pass направи до Милито и воала, гол на Маикон.
И Мурињо го пофали по мечот, очигледно е дека со оваа нова фирузра Пандев доби на аеродинамичност.