Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај бе не се фолирај па ти фраер еден , не ме замрај , ако сакаш верувај ако не не ме замарај , не се прај ти од вчера
Знам дека не е официјален,али може да е тој ништо чудно:toe:Ке видиме во 19 - 50 дали си во право

Еве ви и резерви : Орландони , Кордоба , Матераци , Киву , Мунатри , Пандев и Марио

Знам дека не е официјален,али може да е тој ништо чудно:toe:Ке видиме во 19 - 50 дали си во право

Значи јас ти кажувам што гледам моментално на Скај Италија и до сега го коменитараа составот

Официјалните состави за ЛШ барајте ги на Уефа.цом. Скај даде официјален состав за Челзи и не го погоди. Значи прво ќе излезе на Уефа, после на сите други.

Еве ви и резерви : Орландони , Кордоба , Матераци , Киву , Мунатри , Пандев и Марио

Значи јас ти кажувам што гледам моментално на Скај Италија и до сега го коменитараа составот
Од кај знаеш дека намерно не го извадил тој состав Мурињо за да го збуни Гвардиола:toe:,абе деца не си играјте со Мурињо тој ни татко му не го знае:toe:

И нешто занимливо..
Скоро пред секоја важна средба, големиот фан на Барселона, Филе, на својот блог си пишува свое мислење, секако со акцент на супериорноста на својот тим.. Ама баш пред сите други големи натпревари во минатото..
Еве дојде и 1 час пред мечот со Интер..
Филе нема ни А напишано..
Којзнае.. Можеби се уплашил да не погреши нешто..:pipi:
ми беше филе френд, али го избришав, ептен е досаден жими господ, ми се чини дека во секој момент ќе го грабне и ќе си го измаа на меси.
секоја колумна му е иста, буквално иста, со истото, пеп знае пеп умее, меси е господ, лепнува една сликичка од меси доле пишува D10S и гњави 2 саати надоле за меси.
сеа си го додадов миле китич, да те види господ, удара у главу ко шампањац е работава:pos2:
( не ми замерујте не ми е арно)

Сега моментално се расправа со мали деца како што гледам..:pipi:
Еден му вика ќе ве скршиме, тој враќа неписмен народ! :smir:
Али за колумниве ме замисли.. Ко да застанало времето на неговиот блог.. Можеби ако истераат добар резултат вечер ќе напише нешто..

У 20:45 ќе го видиме официјално, мислам ако Канал5 се уклучат на време со преносот :pos2:
...ако не здравје на Уефа.цом ќе си видиме

Hours 19:28 - arrival, the two former Maxwell and Ibrahimovic have repeatedly greeted their former supporters.

Официјален состав!

Интер= Цезар, Маикон, Лусио, Самуел, Занети, Камбиасо, Мота, Снајдер, Пандев, Ето и Милито!

А кутрата Барса назад игра со Алвес и Максвел.. Ќе има промаја по страниве.. И секако Мојот омилен.. Бускетс!

Знаев дека Мур нема да не разочара!
Најјакиот состав!
Уствари..од кај виде?:)

Абе Мартин бе веруавј ти пак на Скај Италија:tapp:,коа ти викав не е официјален ти ми викаш фраер ова она!! Знаев дека ке искочиме со овој состав :toe: , напред ИНТЕР:vozbud:

Јебига сеа објавија официјално

4-3-3

Место Станкович Игра Пандев , другите се исти како што ги пишав

Ја глеав на Скај Италија . Тоа пишаа таму , а сеа еве го официјалниот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom