Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.495
Поени од реакции
6.921
Приметивте дека кога даде интер 2 гол кај фиорентина пишуваше 2-1...пуштам ја телма и глеам Фиорентина води...оп корнер фиорентина гол дава и си викам 3-1 ... кога видов шо да видам.. Интер дал гол 2-2 :pos:
Поздрав Момци :smir:
да да, рече бранко грешка е на кајсерот :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Па дрво ќе биде Пандев, кога Мурињо ќе стави 4 напаѓачи и некој мора да се врати поназад, а тоа е Пандев и ќе ја игра секоја можна позиција, епа човекот е за во напад не за во средина....

А зашто бе не го критикувате Милито? Промаши против рома за 2-2, промаши 100% шанса на почетокот што ќе го сменеше целиот натпревар...
Исто и Цезар, со Рома и сега пак....

Гледајте широко ...

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Па дрво ќе биде Пандев, кога Мурињо ќе стави 4 напаѓачи и некој мора да се врати поназад, а тоа е Пандев и ќе ја игра секоја можна позиција, епа човекот е за во напад не за во средина....

А зашто бе не го критикувате Милито? Промаши против рома за 2-2, промаши 100% шанса на почетокот што ќе го сменеше целиот натпревар...
Исто и Цезар, со Рома и сега пак....

Гледајте широко ...
Потполно се согласувам,долго време ве читам што пишувате и стварно досега не сум прочитал да го критикувате Милито,денеска промаши 2 100% шанси,слободно може да се прогласи за трагичар на натпреварот,друго дали го видовте Камбијасо првото полувреме:toe:средината ви беше кастатрофа!!
Околу Пандев,човекот заедно со Снајдер трча најмногу,ептен многу се троши игра на позиција која не му одговара и незнам што очекувате од него...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Од нервоза не можев да пишам до сега ама стварно не ми сте јасно со ова ова за пандев и што толку го мразите човекот :toe:?дека паќа во формата пандев од неигарњето на првата утакмица со челзи е очигледно но во секој случај не сте подобри стратези од мурињо и тој знае кој треба да игра и кој е најподготвен во моментот
балотели да не подобар кој остана само голем талент со децко понашанње на звзда да не случајно кваресма подобар од пандев или мунтари кој за 30 секунди доби црвен пред неколку утакмици вечерва се немаше среќа како и многу пати годинава фиорентина трипати ја помина срединта на теранот со повеќе од тројца играчи од кој упати два удари и исто толку голови за жал колку сум ги замразил сега фиорентина тоа чудо едно па што фудбал е ова и дома да се браниш целото време и да игарш на нерешено и да не напаќаш јас стварно не знам што се случува со тимот но очигедно е дека не одат работите но едно сум сигурен дека вторник ќе платат виолетовите за овај денешен нерешен резултат рамен на пораз но сепак премногу шанси се пропуштија и многу бодови загубија овај месец
многу ми е жал за шнајдер кој е Звер и се бори за секоја топка детето стварно е желен за победи а сите други се западнати во една летаргија и како заспани се на повеќето утакмици :smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Го рокнавме водството за една минута,,, заради оноа циганчето кое буквално и го намести голот на фиренца,,, уште еднаш ,,, НЕ Е ЦЕЗАР КРИВ ТУКУ БАЛОТЕЛИ!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Жалното е шо сеа иаме поише шанси за ЛШ титула него за Серија А :pos2::pos2:

А највеќе го кривам Мурињо

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ама Милито што промаши... таа требаше да легне на десна и кај што се дупат пајаците десно..а овој :kesa:
Некад и он знае да има некој Епик Мисс ! :tv:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Го рокнавме водството за една минута,,, заради оноа циганчето кое буквално и го намести голот на фиренца,,, уште еднаш ,,, НЕ Е ЦЕЗАР КРИВ ТУКУ БАЛОТЕЛИ!
Ико кога искача голман на таква топка вика: MOJAAAAAAAA !!!!!!

А јас не видов дека отвори уста воопшто, чим виде дека нема играч на фиорентина кај што паѓаше топката а беа наши играчи требаше да си седи на гол линија...

Ова беше лоша комуникација меѓу Балотели и Цезар...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
1. Слаба игра (игра без мерак) во последно време во Серија А;
2. Подгреано со новите „докази“ за присуството и улогата на Интер во Калчополи;
3. Недостатокот на тимска работа и послушност кај одредени играчи, која е се' поизразена, паралелно со нивната индивидуалност во последно време;
4. Бојкотот на Мурињо кон италијанскиот прес;
5. И како капак на се', штотуку претрпениот пораз на Реал Мадрид од Барселона.

Овие 5 факти = Мурињо е следен тренер на Реал Мадрид.

П.С. Колку и да не го сакам Пандев како играч, независно од тоа што е Македонец во мојот омилен тим, дај олабавете малку. Откако се врати Ето од африканскиот куп, Пандев не ја има улогата што ја играше во првите 10-тина натпревари, и која му донесе високи оцени. За потсетување, пред да се врати Ето, играше многу понапред, и поцентрално. А сега, и самите гледаме дека напаѓа по едната или другата страна, во зависност од тоа дали игра и Балотели.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.953
Поени од реакции
16.294
1. Слаба игра (игра без мерак) во последно време во Серија А;
2. Подгреано со новите „докази“ за присуството и улогата на Интер во Калчополи;
3. Недостатокот на тимска работа и послушност кај одредени играчи, која е се' поизразена, паралелно со нивната индивидуалност во последно време;
4. Бојкотот на Мурињо кон италијанскиот прес;
5. И како капак на се', штотуку претрпениот пораз на Реал Мадрид од Барселона.

Овие 5 факти = Мурињо е следен тренер на Реал Мадрид.

П.С. Колку и да не го сакам Пандев како играч, независно од тоа што е Македонец во мојот омилен тим, дај олабавете малку. Откако се врати Ето од африканскиот куп, Пандев не ја има улогата што ја играше во првите 10-тина натпревари, и која му донесе високи оцени. За потсетување, пред да се врати Ето, играше многу понапред, и поцентрално. А сега, и самите гледаме дека напаѓа по едната или другата страна, во зависност од тоа дали игра и Балотели.
Респект за болдот !!:wink:

Али ќе видиме за некое време што и како ќе се издешава во Интер, али реално е ова твоето и многу веројатно

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Во случај Интер сезонава да ја изгуби титулата, запамтете ги овие две грди фаци кои ке бидат директни виновници за истото :

Постов е по поразот од Рома, значи, кога подобро ке размислам, Цезар не е нешто поарен од Мунтари или Грешко на времето, зашто во две клучни и убер најважни мечеви сезонава од Серија А од греши аматерски и тимот поради него губи бодови ... :toe:

Кога ке ми текне и на смешниот гол примен од Челзи дома .... неам зборови, овие две фаци во случај да ги начекате низ маало само напред, удри кај стигнеш и по можност уринирање бар на 1 од нив, ваш избор. :wink:

По нерешениот со Палермо реков дека чудо ке е ако Милан нареден ден не победи и не стигне на врв, а тек сеа кога ке ми текне дека Рома игра со Аталанта, искрено, не ми ни доаѓа некој соодветен збор кој ке го долови моментот '' изненадување '' во случај Рома да не победи.:toe:

Ајт, идам сеир да мавам на темата за Ел Класико. :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Постов е по поразот од Рома, значи, кога подобро ке размислам, Цезар не е нешто поарен од Мунтари или Грешко на времето, зашто во две клучни и убер најважни мечеви сезонава од Серија А од греши аматерски и тимот поради него губи бодови ... :toe:

Кога ке ми текне и на смешниот гол примен од Челзи дома .... неам зборови, овие две фаци во случај да ги начекате низ маало само напред, удри кај стигнеш и по можност уринирање бар на 1 од нив, ваш избор. :wink:

По нерешениот со Палермо реков дека чудо ке е ако Милан нареден ден не победи и не стигне на врв, а тек сеа кога ке ми текне дека Рома игра со Аталанта, искрено, не ми ни доаѓа некој соодветен збор кој ке го долови моментот '' изненадување '' во случај Рома да не победи.:toe:

Ајт, идам сеир да мавам на темата за Ел Класико. :)
Мунтари одигра солидно, најсериозно. Тој успеа да украде топка, по што започна акција при која се постигна првиот или вториот гол. Не е он виновен што за време на тие 20 минути, кои ги играше, не успеа да даде гол. Виновни се играчите кои 75 минути губеа 1-0.
Некои повиновни од другите, ама тоа е фудбалот. Грешки се правеле, и секогаш ќе се прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom