Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
Ако гледавте кај Филе на полувреме, имаше разговор со Пандев, на прашањето дали утре очекува да игра од почеток, Гоче одговори со: да да да да...

Да очекуваме значи формација со 3 напаѓачи и да се реши работата уште во Милано по можност...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Ако гледавте кај Филе на полувреме, имаше разговор со Пандев, на прашањето дали утре очекува да игра од почеток, Гоче одговори со: да да да да...

Да очекуваме значи формација со 3 напаѓачи и да се реши работата уште во Милано по можност...
Па намерно го праша Филе за да знаат дали да ја пренесуваат Интер:wink:според мене логично е да каже дека ке игра, не е луд да каже не очекувам :toe:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Ова ме радува:vozbud::vozbud:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
Па намерно го праша Филе за да знаат дали да ја пренесуваат Интер:wink:според мене логично е да каже дека ке игра, не е луд да каже не очекувам :toe:
Сега почнуваш ЛОСТ теории на погрешен форум :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Да да, и јас слушнав, излеа Мурињо пак ке игра со 3 напагачи, решил да си ја заврши работата уште во Милано...:vozbud:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Да да, и јас слушнав, излеа Мурињо пак ке игра со 3 напагачи, решил да си ја заврши работата уште во Милано...:vozbud:
Нека игра со тројца напагачи ,али нели целата поента беше да не го подценуваме противникот и да не примиме гол на домашен терен? Ме интересира дали ке го стави хавиер како лево крило или во средината...тука ке биде според мене многу клучен фактор.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Сега почнуваш ЛОСТ теории на погрешен форум :pos:
:pos2: Не бе брат уживај:wink:,иначе бидејки ни го нема Мота можно е да играме со 3 во напад Падев,Ето,Милито и позади нив Снајдер али не се знае никад со Мурињо може да игра со 2 ца во напад и тоа ке бидат Ето и Милито највероватно како по обичај:toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Нека игра со тројца напагачи ,али нели целата поента беше да не го подценуваме противникот и да не примиме гол на домашен терен? Ме интересира дали ке го стави хавиер како лево крило или во средината...тука ке биде според мене многу клучен фактор.
занети е далеку подобар во средина бидејќи одбраната добива поголема сигурност.
а дали сантон е подготвен за настап?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
Нека примат бе, ја тоа го реков и пред Челзи. Доста ми е од тоа дрвење дома и пазење. Мора да тргнеме да победуваме инаку нема фајде... Нема ништо инаку да се смени посебно во одбрана, секогаш играме со 4 назад, секогаш имаме дефанзивно ориентирана средина... не е некој ризик...

Сантон не е ама Киву може да игра.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Киву можеби не е 100% подготвен но би завршил голема улога на таа позиција

Нека примат бе, ја тоа го реков и пред Челзи. Доста ми е од тоа дрвење дома и пазење. Мора да тргнеме да победуваме инаку нема фајде... Нема ништо инаку да се смени посебно во одбрана, секогаш играме со 4 назад, секогаш имаме дефанзивно ориентирана средина... не е некој ризик...
Абе какво примање? Луд еден ! :pos: Па пак да се тресам до наредна утакмица исто како и против челзи што се тресев :) ако примат нека биде на 3-1,4-1 ... тогаш мирна душа. :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Се јави вечерва Балотели во изјава за Медиасет(телевизија на Берлускони)

"Ho ragione e non chiedo scusa"

Јас имам право нема да се извинам.
Работите не се како што се кажуваат.Не сум глупав јас да пропуштам 4 натпревари јас имам право и нема да се извинам.Не беше само еден настан беа повеќе ќе збурувам кога ќе помине време.

Во студиото беше и Трапатони кој побара да направи чекор назад Балотели.
На ова Балотели
``Ако барате од мене да го ставам настрана мојата гордос можете да го побарате тоа и од некој друг``

Значи од ова излегува да му се извини на него Мурињо што тешко да се случи.Не е со сите овој Балотели.Ето денес вели Балотели знае што треба да направи за да го вратат во екипата но овој решил дека е поголем од Мурињо.
Замислете Мурињо да се извини на 19 годишник со еден неурон кај ќе е тогаш неговиот авторитет.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
Абе какво примање? Луд еден ! :pos: Па пак да се тресам до наредна утакмица исто како и против челзи што се тресев :) ако примат нека биде на 3-1,4-1 ... тогаш мирна душа. :)
Ќе им дадеме 4 и нема да се тресеш :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Мурињо коа ке му се извини на Балотели ја ке се фрлам од мост:wink:,Балотели можеби нема да игра додека не се извини али Мурињо нема шанси никад да му се извини него:toe:,Не е он Зоран Стратев па да му се извинува:tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Ja со било каква победа сум задоволен, гол повеќе од противникот доволно ми е, слично ко со Челзи, после они да бидат со 1 тон товар у нозе за втор меч, да не смеат да примат гол и секој напад на Интер да им е проследен со паника у одбрана.

Како и да е, далеку е ова од лесен меч за Интер, едноставно е, во ЛШ нема лесни мечеви и тоа е тоа, поготово не во 1/4 финале каде играат 8те најдобри екипи од Европа. :toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
леле па јас заборавив на киву:kesa::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop