Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Сањам ли сањам... :pos:

Игуаин момци, нема да си замини од Реал. Не годинава, и не уште многу наредни години. :smir:
флорентино ќе чисти се што донесол Рамон Калдерон,кога ги продаде Робен и Снајдер зашто мислиш дека нема и Игуаин? :smir:

Сањам ли сањам... :pos:

Игуаин момци, нема да си замини од Реал. Не годинава, и не уште многу наредни години. :smir:

Нема грешка ич без гајле да си... :)

1. Пара:

images

2. Бургија:

images

Ја знаеш поговорката?

^ Не не ја знам.

Живот клавам на тоа дека Игуаин нема да замини никаде, не за брзо време. Во Мадрид сите го сакаат, миленик е на многу фанови, Перез сам себе ќе си наштети ако го напрај тоа. А и негледам причина за такво нешто ( Промашената шанса против Лион можеби ? :nenene:) Пари? не ни се потребни тие 20+ милиони, ќе преживејме и без нив.:) Потпишувањето на нов договор на Игуаин, е само прашање на време. Стави си го во букмаркс болдираново.

Бокио не се пали бе, тоа се само наши желби, во случајов моја и на ИоСоњо :)
Кога Игуаин ќе стане желба на управата на Интер тогаш ќе дискутираме, а имај во предвид дека Реал и Интер имаат супер трансфер односи.

Ќе ја редите со Фиорентина ...:tv:
Ќе им го дадете купот, за возврат ќе ви ја пуштат на Артемио Франки и така...

флорентино ќе чисти се што донесол Рамон Калдерон,кога ги продаде Робен и Снајдер зашто мислиш дека нема и Игуаин? :smir:

Ако веќе сакаше да ги исчисти сите од Калдерон, шо не ги продаде ко ги продаваше двајцава шо ги посочи ти. А да, и ВДВ е тука .. можда и него ќе го продај :pos:

Абе дајте луѓе аман, нема логика :)

Бокио не се пали бе, тоа се само наши желби, во случајов моја и на ИоСоњо :)
Кога Игуаин ќе стане желба на управата на Интер тогаш ќе дискутираме, а имај во предвид дека Реал и Интер имаат супер трансфер односи.

Не се палам, не се карам. Само си прајме муабет. Знам дека се само желби, и само на тоа и ќе останат :)

Игуаин е еден од најсаканите играчи моментално во Мадрид. Навивачите нема да го гледаат со исти очи Перез ако го направи тој чекор. Биди сигурен во то.

Абе Игуаин миленик на фановите...
Цел гол го промаши со Лион затоа можда им станал миленик :pos:

Него ова не го спомнав по поразот, Снајдер, капа доле за овој човек, душа остави на терен и апла се гледа дека со срце игра за овој клуб, се радува ненормално за головите, без разлика дал е на терен или не, се трудеше ко да нема утре.
Једина маана му е што премногу се нервира и таа негова нервоза знае да му резултира со непотребни жолти картони и грешки у игра.

Иначе, по мечот со Челзи, кога за прв пат формацијата 4-3-3 се покажа како добра, мислам дека Мур требаше да продолжи истата да ја тера и на наредните дуели, со Палермо почна стандард со 4-3-1-2, со Ливорно 4-3-3, сега со Рома пак, 4-3-1-2 па смени на 4-3-3/4-2-3-1, сеедно.

Баш у период кога им легна тој формат Мур пак менува, што е и причина плус за лошите резултати. Пандев денес покажа добра игра, супер изигра, нареден меч гарант од Серија А игра бидејќи Ето е суспендиран, па тешко дека таму ке се иде на 433, иако, за ЦСКА мое мислење е дека Мурињо ке стартува со истата онаа формација со која го започна и дуелот со Челзи во Лондон и овој пат ке иде на поубедлива победа.

Еве мој состав за ЦСКА, Handsfree, Киву, Маикон, Самуел, Кордоба, Камби, Занети, Снајдер, Ето, Пандев, Милито.

Лусио знам суспендиран е, за друг од овие 11 и не ми текнува дека паузира 1 меч.

Абе Игуаин миленик на фановите...
Цел гол го промаши со Лион затоа можда им станал миленик :pos:
Незнам за у Мадрид, али у Лион почнале споменик да му праат. :)
Шала на страна, ради тоа издание негово со Лион, гарантирам дека има бајаги фаци у мадридон и пошироко, фанови на Реал, кои не го обожаваат и кои повеќе би преферирале еден од Виља и Торес пред него.

Нема грешка ич без гајле да си... :)

1. Пара:

images

2. Бургија:

images

Ја знаеш поговорката?

^ Не не ја знам.

Живот клавам на тоа дека Игуаин нема да замини никаде, не за брзо време. Во Мадрид сите го сакаат, миленик е на многу фанови, Перез сам себе ќе си наштети ако го напрај тоа. А и негледам причина за такво нешто ( Промашената шанса против Лион можеби ? :nenene:) Пари? не ни се потребни тие 20+ милиони, ќе преживејме и без нив.:) Потпишувањето на нов договор на Игуаин, е само прашање на време. Стави си го во букмаркс болдираново.

Комшиите наши од горе имаат една поговорка: Пара буши где бургија неќе...

Како што рече и The Great, ние само си праевме муабет за тоа каков играч ни е потребен и Игуаин влета во муабетот. Убаво е се тоа со сентименталностите: публиката го сака, миленик е... и Ето беше миленик, и Ибра беше миленик, и Балак во Баерн, и Неста во Лацио, и Роналдо дебелиот во било кој клуб и да играше...

Пари и желба, и се може...

Него ова не го спомнав по поразот, Снајдер, капа доле за овој човек, душа остави на терен и апла се гледа дека со срце игра за овој клуб, се радува ненормално за головите, без разлика дал е на терен или не, се трудеше ко да нема утре.
Једина маана му е што премногу се нервира и таа негова нервоза знае да му резултира со непотребни жолти картони и грешки у игра.

Баш ова секогаш ми е на памет, ама увек заборавам да го споменам тука. Како успеа за толку кратко време да го засака клубот, алал вера за Весли, после Занети тој е играчот на терен кој дава максимум на секоја утакмица.

Нетов ми е срање и не можам да најдам добар клип. Обавезно видете на прегледот на утакмицата Челзи - Интер, (на клипот со Скарпини, 1:20 минута) погледнете ја шансата на Пандев, ама не гледајте во Пандев туку во Снајдер. Типот попизде, дваеспати го погледнав и ден денес се газам од смеење кога ќе го видам тој момент. Must see.

^ Ако гледаме поради една промашена сто постотна шанса сне свршиле работа. Туку ај, јас си стојам на моето џабе е се. Верувајте дека шансите Игуаин да замине се премногу мали, т.е. нема никакви според мене. Ќе видиме в лето :)

Кога пишав дека со ваква игра не се станува шампион некој од фановите на Интер се смееа и ме напраија луд,дека не сум знаел што сум пишувал....Денеска се уверивте и самите видовте колку е јак вашиот Интер,и колку Мурињо знае во битните утакмици да постави игра каква што треба...Чим неможе нерешено да извади со Рома незнам што да кажам стварно,еден Лацио да беше па 2-2 ќе напраеше..така да спуштете се на земја малце пошто претрано се уфилмафте после победата над Челзи..:tapp::tapp:

Ајде без нервоза навикнати сме ова да ни го прави Интер,само глупо е што се палат другиве фанови и на крај коа ке освои Интер трпат ремет:toe:Ја сеуште сум сигурен дека ке освоиме бидејки немаме веќе тешки мечеви за разлика од Рома а Милан не го ни сметам за конкурент:toe:

Навикнати сте,али добро ќе беше Интер да избегаше неколку бода па сеа на раат ќе си ги играше останатите утакмици..Исто им се дешава и на Челзи можеа да избегаат доста а сеа види какви се табелите..:toe:

За вториов гол,на Лусио треба да му се удрат шамари..место да ја избаци што е можно подалеку он им напраи акција да дадат гол ц ц ц!:tapp:

Кога пишав дека со ваква игра не се станува шампион некој од фановите на Интер се смееа и ме напраија луд,дека не сум знаел што сум пишувал....Денеска се уверивте и самите видовте колку е јак вашиот Интер,и колку Мурињо знае во битните утакмици да постави игра каква што треба...Чим неможе нерешено да извади со Рома незнам што да кажам стварно,еден Лацио да беше па 2-2 ќе напраеше..така да спуштете се на земја малце пошто претрано се уфилмафте после победата над Челзи..:tapp::tapp:

Навикнати сте,али добро ќе беше Интер да избегаше неколку бода па сеа на раат ќе си ги играше останатите утакмици..Исто им се дешава и на Челзи можеа да избегаат доста а сеа види какви се табелите..:toe:

За вториов гол,на Лусио треба да му се удрат шамари..место да ја избаци што е можно подалеку он им напраи акција да дадат гол ц ц ц!:tapp:
Дечко те имам приметено дека на еден фан клуб кажуваш едно на друг друго.Кај нас во фан клуб(рома) велиш што се радувате како да станавте шампиони има уште утакмици а сега овде им велиш не можете да сте шампиони со ваква игра.Zначи според тебе палермо ќе биде шампион.Оди гледај си го ваштачкиот тим што изгледа и годинава ќе остане на zero tituli

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom