Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Знае ли некој дали Интер некогаш воопшто освоил тројна титула?
Или било кој Италијански тим? И кога било тоа?
Оти обично годиниве памтам се земаше или скудето или лига на шампиони, додека големиве клубови слабо го играа купот..
Баш ме интересира дали се случило ова некогаш..
Ниеден клуб во Италија не успеал да освои тројна титула во сезона.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јадете гомна за вчера некои Миланезите што се ситеа,а сеа вие испаднавте поголеми деца од некои од наш фан клуб...
Секој со својот клуб и лив хепили афтер... :smir:

M

mercenary

Гостин
Јадете гомна за вчера некои Миланезите што се ситеа,а сеа вие испаднавте поголеми деца од некои од наш фан клуб...
Па што бараш тука?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Ај бе гитла коа ке дојдете 1 место пиши:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мите баш сакав да го пишам тоа и јас за Фламини,ја гледав утакмицата и се чудев како не доби црвен картон,пола од стартовите му беа на нога,опасни стартови по живот што се вика,на два пати го фаулираше ептен грубо Кампанаро,еднаш крај аут линија на Маџо му ја однесе левата нога и сето тоа само со еден единствен картон му помина-жолт и една опомена :nesvest:

Да беа Мунтари,Кордоба или Камби,црвени картони ке пиеја од старт со капак три утакмици неиграње :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
Некад ја њих, некад они мене, што би рекол Ц.Роналдо :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Тоа ме интересираше де..
Дали ќе бидеме ние првите.. :pipi:
Преголем залак е ова, иако со евентуални победи против Ливорно и Рома, и кикс на Милан во меѓувреме, имаат шанса да атакуваат здраво и на Куп и на Лига и на ЛШ, ако е тесно, во Купот ке се калкулира и дефакто најдобриот Интер таму нема да го гледаме.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Некад ја њих, некад они мене, што би рекол Ц.Роналдо :pos:
хаха,да али глеам 20 год чоек му се смее на дете од 14 години пошто очекувало Милан да тепа :tv: .. е ај сеа... Поздрав :smir:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Дај олабавете ги у нивни фан клуб, сериозно, преку к*р ми е да ги бришам и нив тука и вас таму, пишувајте си тука слободно и терајте така, незнам шо мерак ви е таму да отварате и да провоцирате кога и онака одма ви се брише постот. :tapp:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
Да беа Мунтари,Кордоба или Камби,црвени картони ке пиеја од старт со капак три утакмици неиграње :tapp:
Не оди толку далеку, Милито и Ето добија картони за симулација на пенал во 16 метри, и Лусио доби еден за симулација на фаул на центар од терен?

Што доби Инзаги кога скокна во 16 метри денес?

Ама рака на срце, и некои фудбалери на Наполи беа груби и можеа да добијат два жолти. Судијата веројатно имаше помек критериум со картоните.

хаха,да али глеам 20 год чоек му се смее на дете од 14 години пошто очекувало Милан да тепа :tv: .. е ај сеа... Поздрав :smir:
Па како ќе научат инаку? Наместо фала да ни кажат... :pos:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Преголем залак е ова, иако со евентуални победи против Ливорно и Рома, и кикс на Милан во меѓувреме, имаат шанса да атакуваат здраво и на Куп и на Лига и на ЛШ, ако е тесно, во Купот ке се калкулира и дефакто најдобриот Интер таму нема да го гледаме.
Преголем залак на почеток на сезона да..
Сега не е..
Купот сме во полуфинале каде имаме резултат 1-0, еден гол во гости и ни останува уште една утакмица, макар тоа била и Рома на домашен терен..
Скудетото одамна е наше..
Значи останува Лигата на Шампиони.. Коа ги поминавме Челзи, коа ги натеравме да изиграат како никогаш дотогаш подредено (дури и една Барса беше надигрувана на Стемфорд), а уште повеќе што со неа веќе изигравме две утакмици, мислам дека Мурињо ќе ја прегледа снимката од втората едно 5-6 пати, ќе најде нешто за неа.. Останатите ич не му се секирам.. Сега самодовербата наша во тоа натпреварување е на највисоко ниво..
Којзнае.. Годинава 3, а вгодина ќе ги комплетираме 6 титули.. :pipi:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
А бе добро би било убаво ем задоволство големо, ама купот сепак не ми е многу важен. Ама во оваа фаза, можеме да тепаме секаде.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не оди толку далеку, Милито и Ето добија картони за симулација на пенал во 16 метри, и Лусио доби еден за симулација на фаул на центар од терен?

Што доби Инзаги кога скокна во 16 метри денес?

Ама рака на срце, и некои фудбалери на Наполи беа груби и можеа да добијат два жолти. Судијата веројатно имаше помек критериум со картоните.
Значи поради симулација добиени картони,до некаде оправдано,ама тоа копитото бе,на нога им идеше на сите што ке му се приближеа,мислам од тие толку груби стартови,срамота црвен да не му даде,едноставно матер им еба денеска...

Инзаги ко Инзаги,го знаеме сите мушка дрољичка е,да го дувне ветер ке падне,ке ја треска главата од рекламните паноа како било пенал тоа,а уствари заспал во офсајд старчето :pos:

Беа и неколку играчи на Наполи груби не викам не,ама сето тоа почна по грубите фаули на Фламини,и после беше,памти па врати,фалеше уште ножеви да си извадат...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
Знам, да беше Матераци ќе се здивеше ќе му скршеше нешто :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop