Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Знае ли некој дали Интер некогаш воопшто освоил тројна титула?
Или било кој Италијански тим? И кога било тоа?
Оти обично годиниве памтам се земаше или скудето или лига на шампиони, додека големиве клубови слабо го играа купот..
Баш ме интересира дали се случило ова некогаш..
Ниеден клуб во Италија не успеал да освои тројна титула во сезона.

Јадете гомна за вчера некои Миланезите што се ситеа,а сеа вие испаднавте поголеми деца од некои од наш фан клуб...
Секој со својот клуб и лив хепили афтер... :smir:

Јадете гомна за вчера некои Миланезите што се ситеа,а сеа вие испаднавте поголеми деца од некои од наш фан клуб...
Па што бараш тука?

Ај бе гитла коа ке дојдете 1 место пиши:helou:

Мите баш сакав да го пишам тоа и јас за Фламини,ја гледав утакмицата и се чудев како не доби црвен картон,пола од стартовите му беа на нога,опасни стартови по живот што се вика,на два пати го фаулираше ептен грубо Кампанаро,еднаш крај аут линија на Маџо му ја однесе левата нога и сето тоа само со еден единствен картон му помина-жолт и една опомена :nesvest:

Да беа Мунтари,Кордоба или Камби,црвени картони ке пиеја од старт со капак три утакмици неиграње :tapp:

Некад ја њих, некад они мене, што би рекол Ц.Роналдо :pos:

Тоа ме интересираше де..
Дали ќе бидеме ние првите.. :pipi:
Преголем залак е ова, иако со евентуални победи против Ливорно и Рома, и кикс на Милан во меѓувреме, имаат шанса да атакуваат здраво и на Куп и на Лига и на ЛШ, ако е тесно, во Купот ке се калкулира и дефакто најдобриот Интер таму нема да го гледаме.

Некад ја њих, некад они мене, што би рекол Ц.Роналдо :pos:
хаха,да али глеам 20 год чоек му се смее на дете од 14 години пошто очекувало Милан да тепа :tv: .. е ај сеа... Поздрав :smir:

Дај олабавете ги у нивни фан клуб, сериозно, преку к*р ми е да ги бришам и нив тука и вас таму, пишувајте си тука слободно и терајте така, незнам шо мерак ви е таму да отварате и да провоцирате кога и онака одма ви се брише постот. :tapp:

Да беа Мунтари,Кордоба или Камби,црвени картони ке пиеја од старт со капак три утакмици неиграње :tapp:

Не оди толку далеку, Милито и Ето добија картони за симулација на пенал во 16 метри, и Лусио доби еден за симулација на фаул на центар од терен?

Што доби Инзаги кога скокна во 16 метри денес?

Ама рака на срце, и некои фудбалери на Наполи беа груби и можеа да добијат два жолти. Судијата веројатно имаше помек критериум со картоните.

хаха,да али глеам 20 год чоек му се смее на дете од 14 години пошто очекувало Милан да тепа :tv: .. е ај сеа... Поздрав :smir:

Па како ќе научат инаку? Наместо фала да ни кажат... :pos:

Преголем залак е ова, иако со евентуални победи против Ливорно и Рома, и кикс на Милан во меѓувреме, имаат шанса да атакуваат здраво и на Куп и на Лига и на ЛШ, ако е тесно, во Купот ке се калкулира и дефакто најдобриот Интер таму нема да го гледаме.

Преголем залак на почеток на сезона да..
Сега не е..
Купот сме во полуфинале каде имаме резултат 1-0, еден гол во гости и ни останува уште една утакмица, макар тоа била и Рома на домашен терен..
Скудетото одамна е наше..
Значи останува Лигата на Шампиони.. Коа ги поминавме Челзи, коа ги натеравме да изиграат како никогаш дотогаш подредено (дури и една Барса беше надигрувана на Стемфорд), а уште повеќе што со неа веќе изигравме две утакмици, мислам дека Мурињо ќе ја прегледа снимката од втората едно 5-6 пати, ќе најде нешто за неа.. Останатите ич не му се секирам.. Сега самодовербата наша во тоа натпреварување е на највисоко ниво..
Којзнае.. Годинава 3, а вгодина ќе ги комплетираме 6 титули.. :pipi:

А бе добро би било убаво ем задоволство големо, ама купот сепак не ми е многу важен. Ама во оваа фаза, можеме да тепаме секаде.

Не оди толку далеку, Милито и Ето добија картони за симулација на пенал во 16 метри, и Лусио доби еден за симулација на фаул на центар од терен?

Што доби Инзаги кога скокна во 16 метри денес?

Ама рака на срце, и некои фудбалери на Наполи беа груби и можеа да добијат два жолти. Судијата веројатно имаше помек критериум со картоните.

Значи поради симулација добиени картони,до некаде оправдано,ама тоа копитото бе,на нога им идеше на сите што ке му се приближеа,мислам од тие толку груби стартови,срамота црвен да не му даде,едноставно матер им еба денеска...

Инзаги ко Инзаги,го знаеме сите мушка дрољичка е,да го дувне ветер ке падне,ке ја треска главата од рекламните паноа како било пенал тоа,а уствари заспал во офсајд старчето :pos:

Беа и неколку играчи на Наполи груби не викам не,ама сето тоа почна по грубите фаули на Фламини,и после беше,памти па врати,фалеше уште ножеви да си извадат...

Знам, да беше Матераци ќе се здивеше ќе му скршеше нешто :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom