Ф
Фил Ајви
Гостин
Чекај прво ЛШ да освојат. :pos2:Никогаш не е касно.:pos2:
Чекај прво ЛШ да освојат. :pos2:Никогаш не е касно.:pos2:
За да кренете некаква титула,макар тоа да е Серија Б ??Никогаш не е касно.:pos2:
доста бе аман више со таа серија б го отупевте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111За да кренете некаква титула,макар тоа да е Серија Б ??![]()
Па ова е мега-хит!!! Се надевам дека ќе стане и Евергрин!Ајде бе сите весело само....нека патат Јубенташите
![]()
Боли вистината знам...доста бе аман више со таа серија б го отупевте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
а шо треба сеа за Барса или за Интер да навивам како Топредо шо направи добаррр!!!!! .!.Боли вистината знам...![]()
Кој рече така бе,Тенкчо ???а шо треба сеа за Барса или за Интер да навивам како Топредо шо направи добаррр!!!!! .!.
ќе помине беднава сезона се има крај уживај до година со 200 м да се најде некој да купат играчи да не ги маамКој рече така бе ???
Навивај си за Умрентус,ама ке си трпиш ремет секоја втора недела![]()
После ќе ти удрат ремет зашто сте потрошиле 200 мил а не сте освоиле ништо како лосТ галактикос... :kesa:ќе помине беднава сезона се има крај уживај до година со 200 м да се најде некој да купат играчи да не ги маам
е тоа е тоа срамота жива!зборев ја прееска дека може да се деси ова толку е квалитетот.Ај сега на вас остана да браните честа на италија а за ова да продолжиме после во европа лига темата дебата што не ми се ни збори за ова искрено.Остајте го Тенк бе што е он крив, и он си има мака...
Ја ебате таман мислев да им се ситам на енглезине: Интер го исфрли Челзи, Виола го исфрли Ливерпул, Милан расипа просек ама очекував... ама се си мислев 3-1 ќе им прајме... туку и јас будала на умрен коњ се надевам...
Фулам, ееееј... 4 гола...![]()
Батали убаво си викаш барем Лејкерси ти тепаат.е тоа е тоа срамота жива!зборев ја прееска дека може да се деси ова толку е квалитетот.Ај сега на вас остана да браните честа на италија а за ова да продолжиме после во европа лига темата дебата што не ми се ни збори за ова искрено.
Али и не сме освоиле Серија Б![]()
Po se izgleda Italija ke izgubi edno mesto vo Liga na Sampioniе тоа е тоа срамота жива!зборев ја прееска дека може да се деси ова толку е квалитетот.Ај сега на вас остана да браните честа на италија а за ова да продолжиме после во европа лига темата дебата што не ми се ни збори за ова искрено.