Ф
Фил Ајви
Гостин
Никогаш не е касно.:pos2:
Чекај прво ЛШ да освојат. :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
доста бе аман више со таа серија б го отупевте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111За да кренете некаква титула,макар тоа да е Серија Б ??![]()
Ајде бе сите весело само....нека патат Јубенташите
![]()
доста бе аман више со таа серија б го отупевте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
а шо треба сеа за Барса или за Интер да навивам како Топредо шо направи добаррр!!!!! .!.Боли вистината знам...![]()
а шо треба сеа за Барса или за Интер да навивам како Топредо шо направи добаррр!!!!! .!.
ќе помине беднава сезона се има крај уживај до година со 200 м да се најде некој да купат играчи да не ги маамКој рече така бе ???
Навивај си за Умрентус,ама ке си трпиш ремет секоја втора недела![]()
ќе помине беднава сезона се има крај уживај до година со 200 м да се најде некој да купат играчи да не ги маам
е тоа е тоа срамота жива!зборев ја прееска дека може да се деси ова толку е квалитетот.Ај сега на вас остана да браните честа на италија а за ова да продолжиме после во европа лига темата дебата што не ми се ни збори за ова искрено.Остајте го Тенк бе што е он крив, и он си има мака...
Ја ебате таман мислев да им се ситам на енглезине: Интер го исфрли Челзи, Виола го исфрли Ливерпул, Милан расипа просек ама очекував... ама се си мислев 3-1 ќе им прајме... туку и јас будала на умрен коњ се надевам...
Фулам, ееееј... 4 гола...![]()
Батали убаво си викаш барем Лејкерси ти тепаат.е тоа е тоа срамота жива!зборев ја прееска дека може да се деси ова толку е квалитетот.Ај сега на вас остана да браните честа на италија а за ова да продолжиме после во европа лига темата дебата што не ми се ни збори за ова искрено.
Али и не сме освоиле Серија Б![]()
е тоа е тоа срамота жива!зборев ја прееска дека може да се деси ова толку е квалитетот.Ај сега на вас остана да браните честа на италија а за ова да продолжиме после во европа лига темата дебата што не ми се ни збори за ова искрено.