Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки за жал гледам и читам дека едноставно во фан клубов не се прифаќа мислење кое претставува макар и добронамерна критика. Сите освен еден коментиравте дека Мики онака, Мики овака и како да сте сите настроени за расправија. Едноставно изразив едно свое мислење за работата на Мурињо (патем речено многумина го делат моето мислење зборувам и за надвор од МКД) и наидов на детски отпор. Нема проблем јас не постирам веќе ништо оти нема логика да има расправија нели :smir: Со среќа вечер а околу работата на Мурињо утре. Поздрав до сите

Брат не е проблем, ние ќе си го кажеме нашето ти твоето, дискусија е. Само многу лош момент најде, сега кога сме расположени малце ни одиш како да кажам, :music5:на нерви :)
Инаку ние сме ОК во принцип само многу ремет удираме, да не мислиш дека само со тебе, пола фан-клуб Милан има пропатено овде :pos:

Ај со среќа вечер и ако знаете да ми кажете дали вечер ќе игра Пандев ? :smir:

Второ полувреме најверојатно.

Пандев по сите најави ќе биде на клупата....

Misses next match if booked: Lucio, Walter Samuel, Maicon, Javier Zanetti, Thiago Motta

Цела одбрана ни е под закана од суспензија, мора да се пазат барем Лусио и Самуел...

Така беше и минатиот пат и никој не доби жолт. Кога тогаш некој ќе добие, ќе се издржи еден натпревар без некого. Да не добијат тројца истовремено, тоа е заебано...

На клупа ке биде,нема да игра од прва минута,ама второ најверојатно ке биде ставен во игра :)

Ајде Гоки нека даде едно голче во второ пол и цела Струмица да грмне :) позз и со среќа вечер ..

Ај прикачи го!!!

И јас ја пишав, сега ќе одам да уплатам ама на 100денари со + 4 утакмици! Немам м*да да ја пишам сингл!

Не веруаш...ооок....до пред утакмицата ќе биди прикачено,а можи и во рок од 15мин:wink:

Али на Челзи 1.6 му дават за кец :toe:

Еј вечер без каснење ве молам :pos:

http://goal.com/en/news/1717/editor...must-win-serie-a-a-milan-scudetto-would-make-

Сте направиле салата од фан клубов.. Докажувате за Мурињо..

Ја постираше ли некој колумнава погоре?

Ме мрзи да барам наназад..

Убаво напишал човекот зошто мора да бидеме шампиони..:pipi:

Насловот кажува се, и јас тоа си помислив пред некој ден. Многу четврки јадат за да бидат шампиони, срам ќе пукне :)

Ај, кај најде сега за Сериа А :pos:

Хахахах , тие шо живеат у Ѓорче или у Пинтија :)))):kesa::kesa::kesa:

Погледнете Матераци како му помага на Лусио.Ова негово движење е за во учебници по фудбал да се раскаже.

А вечер убаво да си поминете весели да се вратите и со многу помалку стресови од минатиот пат со Динамо.

Дечки уште малце има до клучниот натпревар за нас...убаво да си помините во ајриш клаб јас неможев да дојдам од морални причини:toe:....Иначе се што допрва доаѓа натпреварот се повеќе песимист сум(а деструктивно чуство е тоа..лошо,лошо)..Дај боже да славиме после 11 сатот и спокојно да ја дочекаме ждрепката во петок...
FORZA INTER!!!!!

Леле замислете што ке биде коа(ако) ке дадеме гол,ке има урлање до бесвест:vozbud:посакувам тоа да биде за 0-1 и толку да заврши:toe:

Погледнете Матераци како му помага на Лусио.Ова негово движење е за во учебници по фудбал да се раскаже.

А вечер убаво да си поминете весели да се вратите и со многу помалку стресови од минатиот пат со Динамо.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ме изнасмеа слатко :vozbud::vozbud:

Абе немој некој да заборави да земе Камера,,,( Мојата е капут)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom