Абе ако имаш нешто паметно да кажеш, кажи, немој на сета нервоза да го труеш фан клубов. Промена на врвот, цигани ко Милан први на табела, абе ај таму...Суљо е најголемиот малер што сум го глеал на тв некад...
Ама оваа година судииве ќе ви ебат матер...решени се да ве бутнат,веќе очигледно станува ..хаха,ако ако не е лошо малце за промена на врвот а? :tv:
Воу Воу...Тејк ит изи бој...Абе ако имаш нешто паметно да кажеш, кажи, немој на сета нервоза да го труеш фан клубов. Промена на врвот, цигани ко Милан први на табела, абе ај таму...
Изгубени се два многу важни бода, оваа ме потсетува на сезоната
2001/02 година гога ја изгубивме титулата во последното коло.
Интер од последните 5 кола забележа само една победа. Бодовната предност пред Милан се стопи и останаа само -4. Вчера против Рома Милан покажа многу офанзивна игра, но за наша среќа, топката невлезе во голот на Рома, ако тоа се случеше денеска ќе беше само -2.
Мурињо знае да постави само една тактика и ништо повеќе. Многу добар шоумен и своите слабости во знаењето на фудбалската стручност ја покрива со дисциплината и мотивираноста која може да ја постигне од екипите во кој бил тренер. Креативност во играта чиста нула.
Катастрофални трансвери, а Кварезма и не е толку лош колку што го прогласивме. Денеска само кај него забележав желба за игра и како и секогаш Лусио.
Да бидеме искрајни, Милан моментално е во подобра форма.
Запалено е црвеното светло, а Мурињо треба да најде начин како да ја зачува предноста до крајот на првенството. Остануваат уште цели 11 кола, а имаме уште многу тешки натпревари. Само чудо може да биде , ако на крајот ја освоиме титулата.
Јас знам зашто, но и ти треба да се освестиш на каде не движи Жозе Мурињо. Катастофа од тренер.
Кој сака нека дојде, ама овој кој сака нека го зема.
Многу би бил подобар за ТВ водител на некоје неделно спортслко попладне.
П.С Во потполно право беше колегата CHOMBE-MAN UTD, дека Жозе Мурињо благе везе нема од фудбал ( само добар психолог ).
Потполно на место ти е постот, на карај од сезонава ќе бидеме живи срамови.
IOsonoINTERISTA, од сега можам да се кладам сотебе дека на крај од сезоната нема да ја имаме ни титулата во Серија А, а камоли ЛШ.
Јас за оваа сезона очекував само пета титула по ред во Серија А, но изгледа тоа ќе ми остане пуста желба.
ВАка беа моите согледување после натпреварот со Џенова.Големо браво за Синиша Михајловиќ !