Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.700
- Поени од реакции
- 59.918
Па на 2-1 резултат на прва утакмица (а има уште една и тоа гостување во Лондон) сакаш да нападнат?

И ич да не ви е гајле!

Па на 2-1 резултат на прва утакмица (а има уште една и тоа гостување во Лондон) сакаш да нападнат?
Конечно некој да ме разбереМислам дека не го свативте добро кире_интер... кај нас не е проблем играчкиот кадар, многу голем проблем ни е психолошката состојба на играчите во ЛШ.... па кој е Челзи да им дадеме да играат цела утакмица они.... споредбата со Фиорентина - Баерн беше супер.... Фиорентина е послаба од Интер и Баерн е послаб од Челзи.... не е можно само кога играме во ЛШ да се блокираме и да играме со страв![]()
Арно одпосле игравме со Сити. Да ни бранеше Хиларио во Милано, и да го знаевте каков е... :kesa::nesvest:Не викам да нападнат,ама барем да се обидевме ке беше ок и онака не им беше загреан тој голман за мене е тежок месечар.Ние им оставиме да играат и ако ти текнува ни направија добра шанса коа Ањелка од лево проигра до Лампард овој шутна ама Цезар за наша среќа одбрани
.Ако не нападнеме на С.Б и не дадеме гол они ке ни дадат 100 посто
затоа сакам Балотели прв состав барем он може да реши со некој негов потег.
:pos2::pos2::pos2:![]()
И ич да не ви е гајле!![]()
Деко шо прајш бе од црни ноќој на форум :pos2:Не го глеаш тој филм оваа год. ....
Резилот наш не е кондициски спремен , ако почне да се игра отворен фудбал , тој до 35мин. ке папса .....
Да не зборам за останатите квалитети , само што станав , ме мрзи![]()
Не заебавај Арна 2 утакмици нема изиграно во Сериа А , ќе игра сеа , на најважниот натпревар годинава за Интер . Ето моментално само искуството му е предност , и чудно покрај лошите игри уште се надевам дека ќе стави важен гол ..Сеа станав
Ја би да игра Балотели) Или Арнаутович пред Ето , ама нигерот има Искуство ..... ваљда ке дае еден гол да го ебам ......
Резилот наш?Не го глеаш тој филм оваа год. ....
Резилот наш не е кондициски спремен , ако почне да се игра отворен фудбал , тој до 35мин. ке папса .....
Да не зборам за останатите квалитети , само што станав , ме мрзи![]()
остај го деко, следното коло да даде пандев гол, одма го прогласува за крал на европа.Резилот наш?
Не те свакам баш најдобро, можеби тоа дека сеа си станал!
За оној резил од натпреварот со Милан?